ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 11!

• 22 103
  • 472
  •   1
Отговори
# 300
Белев старши дали няма да си развали семейството?!?
Надето със сигурност ще разбере за Анастейша, но аз не виждам Митето и Анастейша като двойка.  Rolling Eyes

# 301
  • с/у ОколоМръсТното
много мудно взе да се развива сериалът... Други мислещи кат' мен?  Thinking

# 302
Много готин тоя Андрей!А Митето е май безнадеждно влюбен....За Стойо-струва ми се,че ще започне да става гаден,колкото по-близък става с Юри-ако си спомняте и анонса,който течеше през дългата ваканция.
Да, за Митето и на мен така ми се струва. Ама май и Анастасия ще се окаже, че още има чувства към него.
Пък Стойо е ясен - понеже е тъпичък горкият  Mr. Green,  безкрайно лесен за манипулация отстрана на Юри. Далеч по-лесен от Мартин, който очевидно вече започна да се дърпа.

# 303
Надето,ще прости на Митето за залитането...Все пак тя е "дразнещо добра"
А Митака ще се поувлече по АнаЗмейша,но ще се сепне,щото все пак той е образът на отговорният средностатестически БГ-баща и съпруг Mr. Green

[
p.s. Аз си мисля, че Елен Колева все пак няма да напусне сериала.  Sunglasses Може би се бори за  по- висок хонорар и по- интересна история за героинята си. И затова да е всичко.
Слаш,от твоята уста в "продуцентските" уши Peace

# 304
Я кажете за анонса-какво са показали за Маймунчето  Praynig.Не ми се иска този сладур да става лош  Sad

# 305
Надето,ще прости на Митето за залитането...Все пак тя е "дразнещо добра"

Много точно казано. Laughing Laughing Laughing

# 306
Току що изгледах серията. Елица не мога да я търпя вече с тази физиономия на многострадална Геновева.  Sick Мартинчо определено ще загази, интересно ми е какво ще стане днес с Елен... Онзи дето й се натиска си играе ролята супер, като го гледам и ми се повдига.  Laughing

# 307
само да ви споделя моята драма и се връщам да ви чета-снощи в 22:15 кабелната тук спря до 22:50.направооооо  #Crazy #Crazy #Crazy на най интересното,сега дебна да пуснат серията в нета за да я друпна,нямам търпение

# 308
Още снощи я имаше в Замунда.  Wink

# 309
Белев старши дали няма да си развали семейството?!?
Надето със сигурност ще разбере за Анастейша, но аз не виждам Митето и Анастейша като двойка.  Rolling Eyes
и аз не мога да си ги представя като двойка,тя ша има да го строява в 2 редици,а той е свикнал да му сервират салатката и ракийката  Crazy

# 310
Имам чувството, че сценаристите са си измислили сюжета и са го разхвърляли по епизоди, за да има какво да се случва до последната серия. И затова някои епизоди се случват толкова постни. Като вчерашния, например  Mr. Green

И, измислих тук един сюжет въз основа на слуха, че Анастейша и Крис ще имат афера. Ще го постна като линк, щото не всеки може да иска да чете. Знам ли;)

# 311
Слаш,пиша в темата от много скоро,но вече доста време чета и винига са ми интересни твоите сценарии.
Давай ,мисли,твори и пиши Praynig
Освен това стана ясно,че все пак темата е забелязана...Някой беше пуснал линк с коментари....а ако сценаристите четат,нищо чудно да реализират някоя твоя идея.
Давай за Крис и Анастйша ...аферата каква ще е.
Може би Крис ще се разкъсва от любов между Тъща си и Валери... Mr. Green

# 312
  • София

Точно това си мислех и аз! Преди на края на всяка серия някакво голямо събитие. Сега откакто е почнал сериала едно голямо НИЩО!

# 313
Стига бе!Къде отидохте на Анастасия и Крис!При нея драмата е с Митето,защото и двамата все още имат чувства един към друг,но както се казва са от "различни светове" .
Не смятам,че Андрей ще залитне по Софи след всичко преживяно с Марина!Мартин обаче яко е хлътнал по нея и нямам търпение да има някакво развитие на нещата там  Peace

П.С. Аааа и моля Ви-вече уточнихме,че Елица и Явор СА брат и сестра!За пореден път сте го дъвкали!

# 314
Слаш,пиша в темата от много скоро,но вече доста време чета и винига са ми интересни твоите сценарии.
Давай ,мисли,твори и пиши Praynig
Освен това стана ясно,че все пак темата е забелязана...Някой беше пуснал линк с коментари....а ако сценаристите четат,нищо чудно да реализират някоя твоя идея.
Давай за Крис и Анастйша ...аферата каква ще е.
Може би Крис ще се разкъсва от любов между Тъща си и Валери... Mr. Green
Мерсаж;)
Естествено, че и Валери ще е намесен. Но засега не издавам нищо друго ;р

Общи условия

Активация на акаунт