Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 483
  • 566
  •   1
Отговори
# 315
Ама сте сладуркииии и сладур   love001
Аз сега се прибирам от хайманосване и първата ми работа беше да разгледам снимки  Whistling невероятни сте
Филюдка, не ми благодари, беше удоволствие за мен  Hug Hug Hug
tonito27, galli, честити месечинки   bouquet
EMANOELITA, Sem22, и аз да ви приветствам  Hug Hug
Aynur, ама ти си СИМПАТИК и без СИМПАТИЛ  Hug А на мъжа наистина ли му вярваш така безрезервно  newsm78
Туни, чакам да чуя онези 85,7кг, колко станаха след срещата и посегна ли ти някоя кака, че те мисля  Wink

# 316
  • до Бургас
Здравейте момичета, днеска трети ден съм на 1-ва фаза и искам да се присъединя към Вас:))Имам да свалям към 10 кг.

# 317
  • София
Добро утро!  Hug
кафенцето днес е от мен:

До сега разглеждах снимките - много сте хубави! Благодаря на Мименсита и Викито, че чрез тях ни направихте съпричастни тези, които не можахме да се присъединим!
Тунинг, дано някоя мацка все пак ти е посегнала, че като си спомням какво се закани вчера...  Joy
Вещи  Hug няма начин да ти падне рейтингът! bouquet
Днес ми е трети ПЗ - ще продължа да внимавам, но въпреки всичко, имам известен плюс  Rolling Eyes Ще го боря от утре!
Вчера си забърках сиренцето /сложих го през нощта да се желира и съм много нетърпелива какво се е получило/, после ще споделя. Отивам и питка да си опека, за да имам празнична закуска за към 10 часа  chef
Много хубав, лек и отморяващ ден ви желая!  Hug

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 07:23 от Snow4eva

# 318
  • София :(
   Добро утро  Hug
  Snow4eva, чудно кафенце, тъкмо на място ми идва  Hug Хайде от мен един чай, че като гледам времето вън...

Няма ми го кантарЯ, установявам, че ми липсва ритуала с тегленето тази сутрин  hahaha
  Красив зимен ден ви пожелавам  Hug

# 319
 Добро ви утро момичета!
Мерси за кафенцата аз още не съм си легнала,а тук е почти 1 през ноща #Crazy

Не мога да се нагледам на снимките.
Мименситка аз надникнах в старите снимки на Туни и трябва да кажа,че кантар не ти трябва днес.Видимо си заслабнала от последната ви среща Peace и много си готина все усмихната   bouquet
 Сноучева много ти е спешъл ника запомнила съм го от първия ден  Heart Eyes

Добре дошла на Yuni (как звучи на български незнам Blush) и успех Hug

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 08:05 от tqna

# 320
Добро утро   bouquet

Започвам да пиша всеки ден,барем тръгне кантарчев надолу  Mr. Green

Хубав снежен неделен ден  Heart Eyes Heart Eyes

# 321
  • при моите деца .....
Привет!
Много сте готини! Много лъчезарни!
Туни ми изглежда още отслабнал, то в тази връзка - всички ми казват - о , колко си отслабнала, направо си си свършила - а аз от 02.12 съм в трета, като съм свалила само 1.5 кг  newsm78 - та може в трета одвен зътвърждаване и задържане на постигнатото за се свива корема, краката  newsm78. Някой има ли мнение?
Хубав ден и при нас продължава да вали сняг.

# 322
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес съм 87.6 килограма Outta Joint

До "zorita-zoraide" - Е да.. килца свалям, за разлика от сутиени smile3516

До "*tan4eto*" - Дано Дечко е по-добре вече Praynig И за реванша е ясно, че ще НИ го дадеш! Само едно не разбрах - защо мислиш, че вчера бяхме пълен комплект? Аз лично съм разочарован от броя на присъстващите Crossing Arms

До "tqna" - Уж съм Горд, но.. Все пак се радвам, че ме подкеряш  bouquet

До "Gardenia" - Не съм посегнал на никоя Кака - но така става, като се съберат срам и съвест Sad

До "Snow4eva" - Една Кака ми посегна, да.. искаше да ме души Wink И понеже знам за какво посягане говориш - пак минах на варианта: "И сам война е войн!" baby_neutral

До "* Боби *" - Скоро ще прихвана Мъжкия вариант на Анорексията Sad

# 323
Добро утро и честита първа пролет  Simple Smile ама то навън едно мрааачно,само за  smile3524 е.
Радвам се че, ви е било толкова хубавко на срещата от това което споделяте.   Simple Smile
Тази сутрин съм 61.6 след пилешкото със зеленчуци което си направих-карфиол,моркови и броколи-цяла тенджера манджорно.  Laughing
А сега с голямо неудоволствие трябва да  smile3529 за последния изпит който ми остана. Ъфф ..ама кво да се прави .
А вие изкарайте една спокойна и уютна неделя  Heart Eyes
Тонито27 ще очаквам всеки ден постовете ти  Hug

# 324
Здравейте!
При нас студ, ама голям, но валеж- нъц.
Аз сега ще се връщам да чета и да гледам снимки.
Имам една молба - преди време (мисля беше Тумба Лумба и още някой, ама пусто не помня) споделиха рецептичка за пуешко(пилешко) със зеле (кисело зеле) в плик. Копнах си я аз, държах я обаче на служебния лаптоп на мъжа ми и сега установих, че я няма. Изтрита е!  #2gunfire
Реших да правя пиле със зеле (смесено прясно и кисело) в плик. Та ако някой я има, моля да ми я даде, може и на лични. Благодаря!
Приятен неделен ден, аз ще се включа по-късно пак (ако успея да се вредя де)!

# 325
  • Варна
Привет на всички!Моля за помощ,вчера си харесах рецепта за кюфтета от телешко месо с кола лайт,днес я търся от сутринта и не мога да я наремя. ooooh!

# 326
  • до Бургас
Като ви гледам резултатите, не мога да повярвам на очите си, дано и аз да постигна желания резултат. Браво на ВАС!!!!

# 327
Добро утро!

Аз снощи се намуах с рулца от раци ииии, имам плюс, ама си го знаех де  Laughing . Хич не ми се готвеше или ядеше месо.
Днес ми е първи ден ПЗ, очаквам да почна да свалям.

ани1, кола лайт не трябва да се подлага на термична обработка, така че по-добре да не ги правиш тези кюфтета.

# 328
Добро утро момичета и tuningmania
Туни--вчера иху, днеска тихо казах ти аз ,че слад срещата ще има Outta Jointама няма нищо ти изглеждаш перфектно.
Snow4eva, mimensita --Благодаря ви за кафето и чайя  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Вчера си купих нов кантар tefal .Много умен задаваш му теглото и той всеки ден ти казва днес си качил, утре си свалил .Преди мислех че старата бричка  не ме мери вярно  да ама не и новия умник закова на 92кг. Грешката нее  в кантара,  аз просто съм си дебела.
 Хем поръчах на момичето да ми продаде кантар само с минуси. Пак съм се прецакала.
 Но и това ще се промени.Ще стана и аз стройна и красива Joy Joy Joy Joy
Днес пак задържам няма сваляне. Мислех, че след срещата и вида на Вещи кг. ще тръгнат към минуси--  НО НЕ  Joy Joy Joy

При нас продължава да вали вече ни затрупа не се виждаме .
От утре с една сладурка от срещата ще правим три ударни дни само на трици за да раздвижим малко кг. Чакам да ми напише какво ще правим и ще видим какви ще са резултатите. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Люси--Ще ги направим тези ударни дни чакам инструктаж. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 11:17 от mihi69

# 329
  • София
Добро ви неделно утро!

Разгледах снимките от срещата! Много сте готини всички!  bouquet  Hug  Hug

На предстоящата на 04.04. ще направя всичко възможно да съм на линия!

И сега едно малко "мрън"  от мен:
От няколко дена ми се появиха един мънички червени точици по горната част на тялото /най- вече съсредоточени в областта на деколтето, раменете и горната половина на гърба/, които ми причиняват невероятен и дискомфортен сърбеж  Sad. Явно е някаква алергична реакция, но не съм сигурна към какво /въпреки, че смених марката сапун и омекотителя тези дни/.... Четох преди 10-тина дни, че някой имаше подобни "сърбежни" преживявания, но не помня точно кой..., въпреки че съм сигурна, че не се дължи на режима.. Май ще трябва да преодолея вроденото ми нежелание да се виждам очи в очи с доФтори утре......

Приятен и мързелив ден ви пожелавам  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт