Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 517
  • 566
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Miles
Аз готвя за цяла рота вкъщи..., но се научихме да мелим телешка кайма.
Стават прекрасни кюфтенца на фурна върху хартия за печене.
Ето и рецептата ми:
1.5кг. телешка кайма - едро смляна.
5 яйца
350 мел. кола лайт
1 пакетче канела
и подправки на вкус
Аз слагам чубрица, соев сос без захар, и малко къдри + диетична сол.
Омесвам си каймата и я оставям да престои около 30 мин.
после пека на фурна.
Правя сос от мляко със сол, копът, чесън на прах и черен пипер.
Сервирам ги,  поливаме обилно и е да си изядеш пръстенцата !
Ако има нещо неясно питай.

ани1, ето я  Hug
Само че се оказва май, че кока колата не е подходяща за термична обработка! Ако е така, много жалко! Но може би наистина има нещо вярно... Въпреки, че бях направила преди доста време крилца с кола, но тогава не знаех за термичната обработка!
tqna Hug благодаря ти! Радвам се, че си ми харесала ника и си го запомнила!  bouquet
tonito27  Hug така трябва, да се пише... иначе се отпускаме и качваме!
Да ви се оплача - нещо съм сбъркала рецептата за сиренето и стана едно такова, с лъчица да го ядеш! После видях една друга рецепта за 250 гр. извара 100 мл прясно мляко, ще опитам следващия път с нея! Ама със Сноучето   animal037 ще си изядем каквото съм сътворила  Animal Pig На него му хареса с гранулите  Laughing

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 10:33 от Snow4eva

# 331
        Добър ден , сладури ! разгледах снимките страхотни сте  Crazy  bouquet Heart Eyes Много усмихнати и позитивни !

Аз си стоя на същите кг няма мърдане , дайте по някой шут , че да взема да ги стигна желаните  ooooh! Имам чувството че последния 1 кг ще го свалям 2 месеца и това много ме обезсърчава!

Целувки на всички и хубав ден , Гулбенурче и при нас е голям студ  cold

Добре дошли на новичките и успех !   bouquet Hug

# 332
Добро утро, слънчица!  Hug

Разгледах снимките и дори завидях лекичко Blush, ама съвсем лекичко, защото се надявам, че и мен ще ме огрее най-накрая на 4 април  yesyes fingerscrossed... Много сте готини!   bouquet

Янич  Hug, мила, хич не се сравнявай с мъжа ти, само ще се тормозиш и то напразно  Peace - мъжете са друга порода, те имат различен метаболизъм, хормоните им са различни, те си свалят по принцип по-бързо  #2gunfire , на нас природата просто ни е предопределила да трупаме "запаси" и да се разделяме по-трудно с тях, които са един вид резерви за една бременност и кърмене (иди й обяснявай на природата че в днешно време няма липса на храна и не ни трябват резерви #Cussing out )

Боби, Айнурче  Hug , това с едни и същи килограми, а пък визуално по-малко или пък повече е нещо, което и мен ме терзае.  newsm78 Чела съм тук и за двете - някое момиче беше споделило, че в 4 та на същите килограми се чувства по-"налята", но има и другия вариант - като Боби, хората казват че си отслабнал много, въпреки че си на същите килца. И при мен е така - аз от 4 месеца си поддържам едно тегло, в дрехите не виждам някаква разлика и въпреки всичко току ми каже някой - стига си отслабвала вече.  newsm78 Според мен това е някаква визуална измама - хората виждат, това което очакват да видят, не знам...

Музичка, казвай кога да стискаме палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ванеска, весито5 - благодаря ви от сърце за вниманието и пожеланията!  Hug   bouquet

Гушки на всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug и лек и отслабващ ден!

# 333
Здравейте ,мадамки. Hug Разгледах снимките от срещата.Е,няма по -слънчеви и позитивни хорица на планетата.   love001  love001 Страхотни сте всички.А кавалера направо скоро май ще изчезне съвсем.Стопил си си бе човек . smile3521
Аз не стига ,че не съм свалила ами и съм качила ама така е ,ще си нося последствията от ГГЗ.Иде ми да се гръмна.  smile3511 bash Но си казах :КРАЙ!Повече никакви издънки!Никакви 50гр ракия с повод ,без повод -това е.Уффф ,яд ме е на себе си направо. Banghead
Днес ще се пазари ,че хладилника празен. newsm78
Хубав и усмихнат ден на всички ви! txtloves

# 334
 Hug здравейте!!
връщам се да ви чета и да гледам снимки!!! Hug

# 335
  • Варна
Snow4eva ,благодаря!!!Вместо колата ще сложа газирана вода,надявам се да стане вкусно .После ще споделя:)

# 336
Браво момичета и момче  Hug Hug Hug
Всички сте страхотни и чаровни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гардения аз отдавна зърнах снимките ти,ама не съм писала скоро - изглеждаш фантастично.То всеки си знае колко и какво има да си маха от телцето,ама на снимката си зашеметяваща - ДАН ТА ИЗПУСНИ МЪЖО ТИ  hahaha hahaha hahaha

Аз да си помрънкам- тъкмо бях стигнала 64 и от вчерашното ПЗ имам +1 кг - айде пак 65.100  #Cussing out

Да не забравя да благодаря за кафенцето и чайчето  Hug Hug Hug

# 337
Момичета ,я кажете какви марки шунка и пуешко си купувате ? Да видя тук дали ги има? newsm78 Hug

# 338
Здравейтеее wavey  Еййй, няма стопляне това време... искам лятооо...

tonnny_bg, аз си купувам едно пуешко филе на Никас, от големи калъпи ми го режат, много ми е вкусно и затова вземам по малко и нарядко, че много бързо го изяждам. Иначе чета тук, че момичетата си купуват някаква шунка на Браво май беше, но явно все попадам на такава, която не ми се струва съвсем режимна. Ако някой знае коя точно е правилната, нека я опише, че това моето пуешко филе малко скъпичко ми идва.

Монро, слизай долу. Видях те вчера, много ме радваш Hug

Хубав ден ви пожелавам с приятни емоции...

dj100, не мога да ти пратя ЛС...

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 13:08 от lipstick

# 339
Здравейте  Hug
Още не мога да се нарадвам на снимките  Hug Peace
Михи и аз имам същия кантар от около две седмици Hug И аз си го купих с надеждата да ме тегли по-малко, но уви... Само че аз леко го побърквам понеже се тегля и сутрин и вечер и той миличкия не знае кога да запаметява като 1, кога като 2. Днес обаче ми свети в червено.  Shocked Цяла нощ съм яла и сигурно това е причината. Няма да си записвам теглото днес.
Искам да ви помоля за помощ. От повече от месец в камерата държа един пакет скариди и един пакет коктейл-скариди, калмари и миди. Моля ви кажете ми как да ги сготвя, за да стават за ядене.. Такова нещо през живота си не съм опитвала... Sick
ПП Аз шунки не си купувам. Само пуешко филе на Браво.

# 340
  • Пловдив
Приветттт,народе  Mr. Green
След срещата се чувствам чудесно,от преди познавах само Вещи  Hug.Пловдивчанки се изложиха нещо...може ли така..ааамаха...Въпреки това се запознах с много готини хора.Lucie,толкова си позитивна и щях да падна,докато разказваше историята с шоколада  Hug ... Svetlat,голям си бонбон...такава си бърборана,а малката наистина прилича на теб  Hug .Аз не запомних никовете на всички,но пък запомних лицата Ви,което ми е достатъчно,радвам се,че съм част от отбора...
 ИИи пъъък,разгледах снимките,мен много малко сте ме снимали...мрън...  Mr. Green Апарата нещо не ме е харесал  Blush ... Цунки и гушки на всички от срещата... другите да не се сърдят,другия път ако дойдат ще има и за тях  Laughing

lipstick, Hug слизам,слизам Whistling

Поздрави,Монрое

# 341
  • Sofia, BG
И аз по примера на Тонито ще пописвам по-честичко, че дано ме огрее с минус на кантара  Mr. Green
Може да нямам минус на кантара, но малко успокоение е, че имам по -1-1.5 см от обиколките от миналия месец, а талията ми е -4  Party

Блумхен каква хубава новина! Дано не съм на работа на 4ти, много искам да дойда на срещата..с Танчето също не съм се виждала отдавна  Sad

tonnny_bg аз признавам само пуешкия медальон на Браво - от всички шунки и филета, които съм опитала, най-ми се доближава до представите за хубава шунка.

Кой каза Kat Von D  Flutter Аз съм и голяма фенка, защото съм на вълна татуировки и следя Miami Ink по  Discovery Travel&Living

# 342
  • София
Монро, лелееееее,  #Crazy ако апаратът не те е харесал, както си излязла като кукличка, не знам, пък ако вземе да те хареса какви снимки ще станат ..........  Hug Hug

# 343
Малеее, днес страшен глад ме е подхванал, цял ден съм гладна - дали е от времето или от някакво състояние на луната  newsm78 побърквам се - само ми е заровена главата в хладилника - лоша работа.
А за шунката - вземам на Тандем с 2 или 3 процента мазнини - много е хубава и със сигурност е месце - поне на такова прилича и в съдържанието пише, че е чисто месо. А пуешкото на Браво - ама последно ми се случи някакво - доста инжектирано с вода и като че ли около жилите се беше желирало -все едно са слагали от желираните гранули, за да тежи.

# 344
Малеее, днес страшен глад ме е подхванал, цял ден съм гладна - дали е от времето или от някакво състояние на луната  newsm78 побърквам се - само ми е заровена главата в хладилника - лоша работа.
И аз съм така, ще изям света..

Общи условия

Активация на акаунт