1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 42

• 22 709
  • 435
  •   1
Отговори
# 255
Mомичета в сп.Слава има статия за 1001 нощи.
Инфо за Берг и Халит -което  знаем  но ще го напиша пак накратко.
Берг ще  бъде водеща на следващите три издания на Мис Турция и сумата която ще получи и отправената оферта от немски продуценти .Също че била много търсена за рекламно лице.Бергюзар означавало -нещо оставено за спомен Wink)
За Халит-сериозните му изяви дошли след 1996 г.Оттогава бил национална знаменитост.Сайта bulgaria-news.bg също бил вперил поглед в него,добивайки се до  информация, че е запален водолаз ,а тангото редовен спътник в живота му.Ползвал английския като матерен език ,това му осигурявало редовни участия в чужди продукции.

В статията за  1001 нощи -Новата мания на балканите!
За много кратко време поредицата предизвика същинска истерия сред домакините у нас.Форумите в интернет са пълни с мнения ,коментари и масово обсъждане на сюжета,създават се цели блогове,посветени на ориенталската сага.
Най-силната страна на новата мания е,че няма фантасмагоричност,така присъща на много сапунени опери,които сме гледали с години.Странно е решението една толкова набираща скорост поредица да се излъчва в 13.30(грешка излъчва се в 13.00) часа на обед.Оказва се обаче ,че това не спира феновете да я следят ,дори кръшкайки от работните си занимания.1001 нощи има цели 60% пазарен дял в този часови пояс.Добрата новина за всички е че от НОВА ТВ съобщиха пред Слава ,че купуват всички епизоди,които се произвеждатв Турция.
Налага се някои от почитателките да стават рано сутрин ,за да хващат повторението в 5.45 часа. Манията завладяла дори сериозни бизнес личности като главния секретар на Съюза на инвеститорите в туризма Соня Колтуклиева.Около нея даже се е образувал цял неформален вип фенклуб на 1001 нощи,за който популярната журналистка разказа в интервю за нас.

пс.Има две интервюта на Соня Колтуклиева и Екстра Нина.
Скенера ми не работи в момента и не мога да е кача ако някой може ще е хубаво ако ли не ще ви напиша и интервютата на двете дами. Ако искате . Wink

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 16:51 от nati0

# 256
  • Варна
с никой от браузърите, които ползвам не се виждат снимките от първа страница

# 257
# 258
Аз си мисля че ще мине доста време докато закупят новите серии те трябва първо да се снимат да ги излъчат в турция и след това нашите да ги купят ама това аз си го мисля само не знам по какъв начин става някой ако знае ?

# 259
  • Там някъде......
Да не би скоро да свършва филма?

# 260
За съжаление другата сряда е 66 последен епизод на 2-ри сезон очаква се трети но кога(скоро-но скоро според нова телевизия, което не се знае колко ще е скоро)
П.С. Абе малко се оплетах, ама карай

# 261
  • Варна
Свършват сериите купени от  Нова, т.е. 2 ри сезон

# 262
А знае ли някой във вторник ще дават ли 85 серия по турската телевизия ?

# 263
Айде и аз да питам за Ахусойницата: (Бели букви!) кога най-после ще я изхвърлят? И ще я оставят ли да си завлече всичко, дето си е награбила?

# 264
имам въпрос с ББ:Сезем и Бурак се женят но във 84 серия Бурак е със Мелек кога приключва връзката на Бурак със Сезем.

# 265
Звездичке, на 6 част пише грешка, файла не съществува, а 7 я няма.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 23:54 от miloto_

# 266
  • София
И аз чакам с нетърпение отговорите на въпросите с бели букви Hug

# 267
И още нещо: прави ли ви впечатление, че в трейлъра за филма, дето го дават по Нова, казват: "Ако беше приказка, щеще да бъде с щастлив край". Аз го тълкувам като предупреждение, че филмът няма да завърши с Happy end. А вие?

# 268
момичета преди малко влязох в сайта IMDb,та там има
информация за филма ни до 94 епизод,дали това ще се всичките серий Thinking
ето линка http://www.imdb.com/title/tt0905574/

# 269
какво е информацията аз нищо не разбирам? една камара въпроси зададох дано някой знае отговорите им? Cry Hug

Общи условия

Активация на акаунт