Намаления и разпродажби Пролет-Лято 2009!

• 57 010
  • 447
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Бенетон - до 50 %  Simple Smile
Защо толкова се различават нещата в Бенетон на Витошка и в този в Мола  Thinking Все едно влизам в различни магазини  Thinking
Нати в какъв смисъл са по различни? Аз не съм ходила в този на Витошка, затова те питам  Grinning
А 50% в мола ли са? аз днес не съм ходила, но вчера нямаше Sunglasses

# 121
Нати в какъв смисъл са по различни? Аз не съм ходила в този на Витошка, затова те питам  Grinning

На Витошка са до 50 %.
Ами в Мола си харесах горе-долу само едни летни дънки, които в този на Витошка изобщо ги няма като модел. Има съвсем различни модели дънки. Освен това на Витошка си харесах една риза, но в Мола не я видях. И други неща ми направи впечатление, че виждам за пръв път  Thinking

# 122
премаман пловдив - купуваш 3 дрехи плащаш 2

# 123
На всички дрехи ли е ? Grinning

# 124
  Пролетта си харесах един шлифер в Капаска,скоро преверих ,дали е намален,оказа се,все още не е!
  Нали сезона е свършил.....   33uu

# 125
  • София

На Витошка са до 50 %.
Ами в Мола си харесах горе-долу само едни летни дънки, които в този на Витошка изобщо ги няма като модел. Има съвсем различни модели дънки. Освен това на Витошка си харесах една риза, но в Мола не я видях. И други неща ми направи впечатление, че виждам за пръв път  Thinking
Да, в двата им магазина са различни дрехите.Сигурно го правят, за да  ги обикаляш и двата...

# 126
  • Countryside
  Пролетта си харесах един шлифер в Капаска,скоро преверих ,дали е намален,оказа се,все още не е!
  Нали сезона е свършил.....   33uu
Капаска са намалили за момента само домашния тесктил и пижамите на -50%.

# 127

Ако не на всички, то на повечето ми направи впечатление, че действително има намаление.

# 128
  • София
не видях някой да е писал, но от вчера има в 50%  в манго в мола на стамболийски, 30% в мотиви, все още 50% в бенетон и в детския фокс също. както и ликвидация в "нинка"-та. Peace

# 129
Дали и във варнеското Манго има намаление? Thinking

# 130
  • София-Лагера
Аз днес посетих набързо Бенетона.
Взех 5 чифта къси панталони
4 блузи
1 шапка
1 жилетка и всичко това за 196лв
харесвам Бенетон ,цветовете не мърдат ,не се свиват
И като цени ме устройват  bouquet

# 131
Днес минах през мола, има намаления доста:
фокс- 50%
Тели Вейл- 50%
Калиопе- 50%
Кенвело-60%
Касиди-50%
Есприт-50%
Купих си от Фокс много хубава туника за 18 лв., а приятелката ми страхотен гащеризон от Калиопе за 20 лв.

# 132
Тази година много от рано са започнали намаленията. Много се учудих, че в Манго, Сисли, Бенетон и още доста магазини има 30-50% намаление, след като обикновено са в края на лятото.  newsm78

# 133
brillante Blumen,мерси за полезната информация! Simple Smile

# 134
Тази година много от рано са започнали намаленията. Много се учудих, че в Манго, Сисли, Бенетон и още доста магазини има 30-50% намаление, след като обикновено са в края на лятото.  newsm78
Ами с тая криза какво очакваш? То няма жив човек. На всичкото отгоре в Кенвело след покупка ти дават и талон с още 25 % намаление към тия 60% при следваща покупка. А във Фокс с касовата бележка получаваш още 10% към тези 50% при втора покупка в другите им 2 магазина за деня. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт