Намаления и разпродажби Пролет-Лято 2009!

• 56 948
  • 447
  •   1
Отговори
# 300
  • Countryside
някой би ли могъл да ми препоръча пак марка, известна с УДОБСТВО, но и дизайн: към къде да се запътвам, изобщо не ми се рискува Praynig Hug[/color]
Хъш пъпис и Адам'с

# 301
Наф Наф има в ЦУМ  Wink
Андрюс и Андрюс лейди -50%

Мила, недей да даваш излишни нам надежди.  Stop Официален магазин на Naf Naf в София НЯМА! Това казва и сайта им: http://www.nafnaf.com/anglais/index.php Блазе им на варненки  Peace

# 302
Преди няколко години имаше на ул. Леге, но го затвориха.

# 303
  • Countryside
Преди известно време имаше, в магазина на Мекс в ЦУМ, продаваха и Наф Наф  Thinking Може и да се бъркам, де  Blush

# 304
Намалението в Кенвело звучи много добре, но никога нищо не съм успявала да си взема оттам.
Или моделите не ми харесват, или не ми стои добре дрехата. Не ми пасват нещо тяхните кройки и това е! Crossing Arms

И аз съм така  Rolling Eyes Пробвах доста неща, но в крайна сметка само едно яке си взех, а ме е яд за панталоните, защото имаше много свежи моделчета, но като не се харесвам... Thinking

# 305
  • София
Намалението в Кенвело звучи много добре, но никога нищо не съм успявала да си взема оттам.
Или моделите не ми харесват, или не ми стои добре дрехата. Не ми пасват нещо тяхните кройки и това е! Crossing Arms

Същото важи и за мен!И не само за Кенвело,но и за Теранова,Калиопе и т.н.Имам чувството,че продават еднакви дрехи с разлчини етикети.

# 306

Същото важи и за мен!И не само за Кенвело,но и за Теранова,Калиопе и т.н.Имам чувството,че продават еднакви дрехи с разлчини етикети.

Калиопе и Терранова са си една и съща фирма с различни етикети  Wink
Терранова уж е по-тийн ориентирана, а Калиопе за по-зрели дами.

# 307
  • София

Калиопе и Терранова са си една и съща фирма с различни етикети  Wink
Терранова уж е по-тийн ориентирана, а Калиопе за по-зрели дами.

Не го знаех това,сори за офф-а.

# 308
# 309
  • София
В Sprider има до 60% намаление  Peace

# 310
  • София
kenvelo kids във Велико Търново има 70% намаление Peace

# 311
Да ви кажа за едно супер намаление, което окрих вчера! Става въпрос за магазин UB Jeans, да ви кажа не бях влизала до сега там, но видях че всичко им е от 9 до 29 лева и реших да видя какво има  newsm78 . има много готини неща - купих си едни дънки за 29 и едни за 19  Grinning разни потничета и блузки имат за по 9 и 12 лв. ааааа взех си и една рокличка лятна за 20 и нещо беше.
Мога да ви дам и адресите на магазините им : http://ubjeans.eu/stores.html
Утре ще ида да взема на мъжа ми някоя тениска, че имат много готини .......

# 312
Да ви кажа за едно супер намаление, което окрих вчера! Става въпрос за магазин UB Jeans, да ви кажа не бях влизала до сега там, но видях че всичко им е от 9 до 29 лева и реших да видя какво има  newsm78 . има много готини неща - купих си едни дънки за 29 и едни за 19  Grinning разни потничета и блузки имат за по 9 и 12 лв. ааааа взех си и една рокличка лятна за 20 и нещо беше.
Мога да ви дам и адресите на магазините им : http://ubjeans.eu/stores.html
Утре ще ида да взема на мъжа ми някоя тениска, че имат много готини .......

Време за реклама....

# 313
  • Beyond the Frontiers
Имам въпрос:
Кога започват 70 % -те  намаленията в GEOX   Laughing Laughing Laughing детски обувки.
Миналата година като се върнахме от морето 17 август  бяха  вече посвършили номерата, та сега в никакъв случай не искам да изпускам...
Вчера минах през Геокс на Витошка имаше детски сандали по 44 лв, реално е - 50% в момнта намалението.

# 314
Има ли случайно намаление в Celio в Сити Център....Моля кажетеееееееееее Embarassed Crazy Heart Eyes!!!
Да купя на миличкия мъж нещо!!!

Общи условия

Активация на акаунт