Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 608
  • 449
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
абе мацки, светицата Теилърица да не би да е имала не6то с тоя Данте??? 6те умра от кеф ако е така! светата вода ненапита.....

# 286
слън4ице,аз съм малко незапозната с това IPTV,обясни ми моля те! newsm78    на ли4на ако ти е по удобно

Там гледах Канал 1 онлайн. БТК ADSL вече не го поддържат. А с децата не мога да се разбера заради пустия Джетикс. Rolling Eyes

# 287
  • В средата на времето
ухх как и се скара Ричко Joy
Ник, Ник  newsm44..по телефона към Ридж "Оправи леглото си Форестър! Спи, ако можеш!" Grinning

ехх ..значи секса е преди багажа Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:55 от Izida

# 288
  • Варна
благодаря слън4ице!  bouquet

# 289
  • somewhere near the sea
В болничната стая Брук държи тръбата за въздух в ръката си,докато Стефани се бори за въздух. JoyСтефани започва да се поти.Брук й казва да спре да се преструва.
В имението на Мароне Ник продължава да разглежда скиците на Данте.Джаки идва и се възхищава на скиците.Ник обаче не може да повярва,че толкова подробни скици са направени само по снимки.Майка му му напомня,че лицето на Тейлър напоследък често е било по новините.Обажда се Бриджит,Ник пита за Брук и започва да се облича.Джаки иска да знае къде отива така внезапно-той отговоря,че Стефани е получила сърдечен пристъп.  costumed050
Ридж и Тейлър са на терасата на имението.Тя му напомня,че крайно време е да говори с Брук.Той е съгласен,че тя трябва да научи новината от него.Ридж се качва горе,когато на вратата се чука-това е Данте.Той й казва,че не иска да я разстройва,но трябва да говори с нея,преди да замине.
Алармата започва да бучи.Марк и сестрите идват,започват да викат,Брук се уплашва,че инфарктът може би е истински.Марк пита какво е станало.Брук отговаря,че не знае.Изгонват я,Стефани прошепва „опита се да ме убие”.Марк нарежда на санитарите да изведат Брук,поставя тръбата на място,камерата се съсредоточава върху Стефани,която отново ехидно се усмихва.smile3508
Ник пристига в момента,когато Брук се опитва да обясни,че е станала грешка.Той вади някаква карта,представя се за полицай,пита това ли е жената,която е нападнала пациент,нека я оставят на него.  smile3501(това и в детски филм го правят по-убедително).В колата той я пита какво се е случило.Тя му разказва как е мислела,че сърдечната атака е фалшива и какво е направила.”А истинска ли беше?”-пита Ник.Брук отговаря утвърдително.Той се чуди какво прави тя там.Разказва му,че Ридж и Тейлър са подновили брачните си обети именно там,до леглото на Стефани.А какво е казал Ридж,интересува се Ник.Тя отговаря,че не е говорила с него.Ник я успокоява и казва,че не иска да чува името на Стефани отново.Брук е отчаяна,не знае какво да прави по-нататък.  smile3511Как е могла да се конкурира със Света Тейлър,чуди се Брук.Ник нежно й казва,че няма светци.
Бриджит идва в стаята на Стефани и установява,че тя спи,но болната отваря очи и казва,че е добре.Бриджит пита за майка си-тя знае,че е дошла да търси Ридж и Тейлър.Стефани й казва,че е твърде късно,Ридж е избрал Тейлър и тази вечер те са подновили брачните клетви.Стефани й съобщава,че тази вечер Брук се е опитала да я убие.Бриджит е шокирана. newsm09
Данте казва на Тейлър,че е щастлив за нея,че се е събрала със съпруга си,желае й доброто и никога няма да я забрави.В този момент слиза Ридж и ядосано пита кой е този човек.Данте казва,че се радва да се запознае със съпруга на Тейлър.Ридж пак пита кой е той,Данте се представя като приятел на Масимо.Ридж е учуден,защото баща му никога не го е споменавал.Данте казва,че е от Италия и е тук за кратко.Обръща си да си тръгне,но Ридж ядосано го спира-причината за идването тук не е тази,Данте трябва да му каже каква работа има с жена му. newsm61 Тейлър обяснява,че принц Омар е наел Данте да й направи портрет за спомен,но Данте й е помогнал да избяга.Тя му дължи благодарност. Ридж е все още раздразнен,че тя досега не е споменала за този човек.Има усещането,че става нещо странно и тя трябва да му даде отговори.
При Стефани пристига Джаки,която й казва,че вече ще застане начело на нейния фен клуб заради изключителното изпълнение на инфаркта.Стефани протестира,че не бива да намесват д-р Маклейн,той е почтен човек.Но и той обича високите стандарти,предполага Джаки. Обещава,че ще пази тайната й,защото има изгода.Сега,след като Брук е свободна...Стефани казва,че много й е жал за Бриджит,но на Ник му трябва жена,която е по-опитна в нещата от живота.Но тази вечер Брук се опита да я убие,така че Ник ще може да се събере с нея,когато излезе от затвора,защото са я отвели там.Не,казва Джаки ,Брук е с Ник сега.
В къщи Брук се пита как е могла да се остави да бъде така лесно победена.Ник я успокоява като й казва,че така е станало не защото Тейлър и Стефани са силни,а защото Ридж е слаб.Отговаря му,че ще се опита да не мрази Ридж,надява се той да е добре след всичко,но Ник се съмнява.
Ридж е нервен,настоява за подробности.Тейлър разказва,че когато се е събудила след комата е чула,че принц Омар я назовава принцеса Лейла,но тя знаела,че не е,че има семейство,при което трябва да се върне.Била е уплашена,но Данте е рискувал живота си,за да я върне.Моли Ридж да й прости,че не му е казала по-рано за Данте.Тогава Ридж казва,че разказаното му е достатъчно,благодари на спасителя на Тейлър.Данте казва,че познава и друга Форестър-Бриджит.Тейлър му благодари още веднъж и той си тръгва.
Телефонът звъни,обажда се Стефани,която му съобщава за посещението на Брук,така че тя знае за подновяването на клетвите.Рич е притеснен-трябва да говори с Брук,но не знае къде да я търси.Тейлър му казва,че няма да му е трудно да я намери.Той се обажда на Брук,но телефона вдига Ник,Брук с глава му казва,че не иска да разговаря сега с него."Оправи леглото си,Форестър.Спи ако можеш"-казва му Ник.
Тейлър намира в спалнята кутията за бижута на Брук,където има послание:”Повече от вчера и не толкова,колкото утре”.  txtlovesРидж вижда,че разглежда бижуто и казва,че го е дал на Брук отдавна.Казва й,че Ник е вдигнал,че не му е казал къде са,но предполага,че са на лодката му.Тейлър намира розовите нощнички на Брук и малко се разстройва,но Ридж я взема в прегръзките си.Сцената се мести от спалнята ,където Тейлър и Ридж правят любов към Брук,която хвърля снимки на Ридж в камината и плаче.  newsm45 В стила на сериала "24” на екрана са монтирани три кадъра-Ридж,който лежи в леглото с Тейлър,Плачещата Брук ,а над тях е Стефани от болницата се усмихва победоносно. smile3508

На всички мами-Честито Благовещение.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 11:02 от marsia

# 290
  • Разпиляна във въображението
Разговорът на Брук с Ник беше супер. Трудно е да признаеш, че мъжът когото обичаш е слаб човек.

# 291
  • В средата на времето
И Джаклин беше страшна фурия в болничната стая..и тя е хитра сврака Laughing

# 292
Ник наля Ридж много яко, само така за тоя путьо.

# 293
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Стефка що не вземе да даде онуй русото под съд за опит за убийство newsm78Ще и лепнат поне 20г.Един съдебен процес ще раздвижи филма...Тъпи сценаристи брей!Пфу! Mr. Green

# 294
  • В средата на времето
Ми не може..нали ще се разбере, че всичко около инфаркта и е фалшименто Mr. Green А и как щеше да умира, пулса и се качи, а не спадна..а Брук изтръгна уж маркуча, който и доставя кислород  Mr. Green Добре, че влетя докторчето да си спасява милиончето иначе щяхме да видим колко дълго Стефка може да си задържа дъха  Mr. Green

Аз предлагам друг сценарий - Принца се появява с една пеленаче на ръце и твърди, че е от Тейлър и се почват едни битки за попечителство  Mr. Green (все пак толкова години там, толкова малко информация и така снасяна на час по лъжичка, не е много ясно какво е ставало в харема) Joy

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 12:23 от Izida

# 295
marsia, балгодарско за преразказа   bouquet
Изпуснах началото на филма и как точно доня Стефуня се е отървала от умирачка  Mr. Green

Рич е ясно на всички какъв е  Peace
Но това беше много гнусно изпълнение...  в спалнята навсякъде дрехи на Шаври, подаръци ... чудеса.
Тейлър можеше поне прилежно да й сбере партакешките в едхд чувалче, да го върже с розова панделка и да го ковне пред външната врата - оназ пътьом само да мине и да си го вземе  Mr. Green

Хич не ми стана мъчно за ШавритУ. Ама хич ... Mr. Green
Отдавна Рич трябваше да я изхвърли , мястото й е на улицата .
И как не спря да натяква, че Хоуп е дъщеряна Рич ... по същата логика и Рик и Бриджит са негови ... Аааааааах  Crazy

Стефка що не вземе да даде онуй русото под съд за опит за убийство ...

Да, щеше да стане мнооооого интересно - кой ли щеше да се застъпи за русата....  newsm78

# 296
на мен пък ми дожаля за брук
е много драматично беше днес, спор няма  Crazy
кл-то е голяма актриса, евала, как добре пресъздаде мъката на брук ...

# 297
  • при принцесите
Аз пък не мога да разбера съвсем всичко ли от болестта на Стефани е лъжа или все пак нещо и е станало, но не чак инфаркт newsm78 Там, където признава, че не е имала чак инфаркт, казва, че и е било зле, това вярно ли е? И днес какво точно и стана след махането на маркуча? Пак ли се престори, какво му стана на апарата, дето почна да писка и влетяха доктори? И това ли всичко е нагласено Rolling Eyes
Ама моля ви се, някой по-безпристрастен да ми каже, че да не стане пак война, само питам Heart Eyes

# 298
  • България
ехх ..значи секса е преди багажа Simple Smile
Кзах ти аз! Hug
Пчелата Майка пак си показа жилото! smile3532
Нали много обича щерка си и никога няма да я нарани,та показа ОТНОВО думите си на теория!Докато Бриджит е заета да се тюхка,че Рич е избрал Тейлър,майка й е заета с кандидат жениха й!Ама от "приятел" има нужда жената,та й е разрешено!Понеже няма близък човек в лицето на никоя жена /примерно да потърси щерка си/,та що да не поплаче на льольото Ник!Леле, и след това ми кажете колко много мисли за децата си русото чудо!
А,Ричито бързо,бързо се отказа да говори с нея,ама нали една прекрасна жена го чака в спалнята...Разбираемо,мнооого разбираемо!

# 299
  • В средата на времето
didi_im,  ами това няма как да се докаже, защото както се оказва Марк е в цялата игра  Thinking Но според мен всичко е постановка, защото на сватбата на Бриджит Стефуня си маха лепенката от гърлото и се вижда, че въобще не е правен разрез там, за да се пъхне устройството, което уж и е подавало кислород..Всичко е нагласено предварително - Стефка е замислила плана, платила е на доктора, той е бил наясно с положението и точно как да реагира, когато тя пристигне в болницата.  Peace
При другия вариант - наистина и е станало лошо. Марк обаче прави изследвания и самия той каза, че е нещо леко, но не е инфаркт..Тогава нямаше да я включва към всичките тези тръби..
Бе историята е съшита с мноого бели конци, но сценаристите разчитат, че зрителя няма да се задълбава чак толкова..

А,Ричито бързо,бързо се отказа да говори с нея,ама нали една прекрасна жена го чака в спалнята...Разбираемо,мнооого разбираемо![/left]

Ричко е охлюв, той е Скарлет О'Хара..Оставя неприятните мисли винаги за следващия ден.. Grinning Ричко никога не е бил напорист, никога не е постъпвал мъжки, защо сега да го прави? Вместо да намери Брук, да постъпи мъжки и да и обясни сам какво е положението, предпочете да се пъхне и да поомачка чаршафчетата с Тейлър. Ако обичаше Брук, така както твърди и ако беше МЪЖ на място, трябваше да обърне малкия сапунов ЕЛ ЕЙ, който се състои от 3 къщи и да я намери..  Twisted Evil За пореден път се показа, каква шматка е и колко е слаб. Аз за това се накефих на Ник в тази серия, не ми харесва, но ми хареса постъпката му.. Peace

velislava_f ти в какво по-точно обвиняваш Брук? Simple Smile Че е приела неисканата помощ от Ник? И защо да не го направи? Нали самият Ник няколко пъти и се закле в любов към дъщеря и, защо да не се опре в конкретния момент на рамото му..Използвала го е за транспорт, до новата  и къща, оставя го да вади кашони от килера..Леле каква лоша тъща..кара зетя да върши тежък физически труд Wink В този момент Брук си е съсипана емоционално, оставена сама, защото Ричко е бил света и през последните години. В такъв момент всеки има нужда от приятелско рамо и подкрепа..В дадения момент аз не намирам нищо осъдително в поведението на Брук. Peace

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 14:05 от Izida

Общи условия

Активация на акаунт