Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 628
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
  • В средата на времето
Секс по жилетка Sunglasses, ами покажете го де Simple Smile

Не по жилетка  Grinning, гол е, но в това видео се появи жилетчицата, с която Тейлър беше облечена на гробището..по-нагоре го дадох Simple Smile

# 256
УжасТ,тоз как спи с тая мумия,не знам Laughing Представяте ли си такъв плашипотарник да те погледне от един дъх разстояние Mr. Green
Стига бе човек, тъпо стана вече с тия определения. Не си на 10 години. Това, че не е красавица както преди не значи, че е супер грозотия. Прекалявате вече с лиготиите.

Днес Брук ми хареса много. Интересът ми се приповдига и то към нея и Стефани, а не към Ридж - бахти меката Мара е.

# 257

Това, че не е красавица както преди не значи, че е супер грозотия.

smile3501

# 258
  • София

smile3501

Сега, ако го кажете и на някой други хора, по повод на друга актриса, и ще можем спокойно да си бистрим филма.
Искат ли да си въведем правила - никакво плюене по актьорите, по външния им вид, за личния им живот?

Страхотен финал днес "Die, Stephanie, die, just prove me wrong and die!" Brooke rulz!  newsm44

# 259
Ами така е, все едно сме във форума на Планета (където съм редовен всъщност). Там редовно се обсъжда коя колко е гримирана и грозна, не толкова песента или клипа.

# 260
Ами така е, все едно сме във форума на Планета (където съм редовен всъщност). Там редовно се обсъжда коя колко е гримирана и грозна, не толкова песента или клипа.
Еее що каза,че си от форума на планета,сега ще ти се скарат всички Laughing
Аз отивам на наградите сега Mr. Green

# 261
  • България

Искат ли да си въведем правила - никакво плюене по актьорите, по външния им вид, за личния им живот?

newsm10 Евалла!Аз съм твърдо "ЗА" да спрем да ги коментираме,понеже като жени и двете са страхотни и това базкрайно подхвърляне на снимки малко омръзна,а и нямат нищо общо с прекрасната темичка за филмето!
Брукича при тях ли нахълтва или аз пак недоразбрах!Ще ми простите,ама такава ми е и зодията и гена-разсеяна до безобразие!В стаята ли влиза или ще си повика на вратата за "довиждане"?

# 262

smile3501

Сега, ако го кажете и на някой други хора, по повод на друга актриса, и ще можем спокойно да си бистрим филма.

Казвам го! Hug

Съгласна съм с предложението за неписани правила. И епитетите ми идват леко в повече.  #Puppy dog

# 263
Да, спора коя е по-красивата (то е ясно , че е ХТ  Flutter ) вече смятам го приключихме.
Изяснихме се така да се каже  Party

Ах...
Ще намерим значи други начини да кажем това което искаме  Mr. Green:

Я вижте какво има тук:
http://www.youtube.com/watch?v=aN-I3C0TWcQ&feature=related

Безгранично влюбената у Рич се натиска отново на зетя . А и заглавието не е за изпускане  Mr. Green
Рич днес каза на Тейлърчето, че Шаврич много щяла да страда  ...
Е, не чак толкова, скоро ще се успокои ...пак в леглото на батю му  Joy Joy

# 264
# 265
  • София

smile3501

Казвам го! Hug

За съжаление ефект нулев...

И сега какво ще имаме ли правила? Щото скоро пак имаше -разни призиви  от рода на "ама това не се е случило, ама тя Т не била преспала още с никой, затова да не коментираме бъдещето" и изведнъж хоп клип 2 години напред.

Вече тотално се обърках какво искат някои хора!  Thinking

# 266
  • България
Я вижте какво има тук:
http://www.youtube.com/watch?v=aN-I3C0TWcQ&feature=related

Безгранично влюбената у Рич се натиска отново на зетя . А и заглавието не е за изпускане  Mr. Green
Рич днес каза на Тейлърчето, че Шаврич много щяла да страда  ...
Е, не чак толкова, скоро ще се успокои ...пак в леглото на батю му  Joy Joy
Да не ми се скарате,че това тепърва предстои Mr. Green,ама...Тия изказвания от сорта-"Искам те в живота си","Не разбираш ли,че може да е различно?"!!!Това не го ли гледахме скоро?Лоши сценаристи,мнооого лоши!!!Поне репертоара да сменят...

# 267
  • В средата на времето
Сценаристите, че ги мързи да мислят нещо ново е ясно, ама и след толкова години и реплики, няма начин да не се повтарят нещата  Grinning

Аз предлагам на мис арк на първа страница да напише първо правило  Simple Smile - Никакво плюене по актьорите, по външния им вид, за личния им живот!  Hug

# 268
  • somewhere near the sea
Това не го ли гледахме скоро?Лоши сценаристи,мнооого лоши!!!Поне репертоара да сменят...
Чакай да видиш как Бриджит се връща  от еди-къде си и чува по .....Ха сетете се ,де smile3533 бебефона как майка й си приказва с Никчу колко му е благодарна,пък той и отговаря,че тя и Хоуп са най-важни в живота му и времето ,прекарано с тях е най-....бла,бла,бла smile3534.
Явно тия страници са ги откъснали направо от случката с Дикан hit

# 269
Марсиа, благодаря!  bouquet

И на всички, които пускате клипове   bouquet

че не ми остава никакво време да ровя

Общи условия

Активация на акаунт