Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 608
  • 449
  •   1
Отговори
# 300
  • Край ''синьосиньото синьо море''
на мен пък ми дожаля за брук
е много драматично беше днес, спор няма  Crazy
кл-то е голяма актриса, евала, как добре пресъздаде мъката на брук ...
Каквото почукало...и т.н.Помните ли Мейси как страдаше докато Брук нагло и размахваше документи за развод и я притискаше да ги подписва...Всичко се връщааа!!! Naughty

# 301
  • somewhere over the rainbow
И на мен ми дожаля за русото /за 30 секунди Whistling/. Така де, нали все някоя трябваше да изгори, пък тази по го заслужава.

И стига вече с тая Стефани, манипулаторката. Като има кой да манипулира жената, да го прави. Тя видя, че с доброто не става да разкара натрапницата, казА й го 300 пъти в прав текст, и на нея и на Риджко. Щом не се усещат, само така. Браво на дъртото Flutter Той Ник правилно го рече /както винаги/, че Ридж е мъж и носи отговорност за решенията си - нещо такова. Пък на русото все някой друг му е виновен, де има една приказка - на крива ракета, космосът й виновен Mr. Green

А и друга истина каза Стефка - Брук никога не търси кърпичка да избърше сълзите си, а мъже hahaha Пък после всичко станало без да иска, уж случайно, по независещи от нея причини Crazy Ужасна е, начи Crazy

# 302
Според мен Ричко не избра Тейлър само заради майка си. Той и без това се чуди дълго коя да е щастливката./ То пък едно щастие! Непрекъснато да се питаш дали няма да те смени с другата./ Присъствието на отчето го накара да се опре на Божията намеса-завръщането на Тейлър от отвъдното и това че ще спаси майка си. Може да е льольо, но той все иска да постъпи правилно.

# 303
И Джаклин беше страшна фурия в болничната стая..и тя е хитра сврака Laughing
Не мога да разбера как може изобщо да ти харесва тая. И защо толкова напира да направи Брук своя снаха?  Освен ако иска в семейството им да има по-голяма.... от нея? Даже Масимо я предупреди за Данте да не се заглежда толкова по младия мъж, но това не й попречи пред очите му да му се мазни. А имаше и нахалството да каже, че ако Рич е напуснал семейството си това било непростимо /когато той беше в Италия с Морган/. Тогава в самолета Масимо я изгледа учудено, защото той самия й прости забежката с Дикън. За нея е простимо, а за другите -не?!

# 304
  • В средата на времето
Selita, въобще не я харесвам даже..Забавлява ме днес как отиде при Стефка и понеже е същата хитрица като нея веднага прозря дебелия Стефкин план. Аз и преди бях писала, че между двете Стефка и Ушето, ако трябва да избирам, залагам на Стефка..Уши е от ония умилкващи се жени, които не понасям.. Simple Smile Стефка и Ушка си приличат, и двете манипулират и двете тровят децата си без значение на желанията на същите тези деца..И Ушето е готова да мине през всякакви мръсотии само и само да стане нейното. Стефка обаче за разлика от Ушето има повечко практика и за това Уши в момента изглежда по-безобидна от Стефуня..

# 305
  • София
Стефка що не вземе да даде онуй русото под съд за опит за убийство newsm78Ще и лепнат поне 20г.
Защото не е опит за убийство, когато нищо ти няма и ти махнат ненужна тръба няма как да умреш, нали? И бабка Стефка го знае...освен това ако Брук реши да я даде под съд за опит за убийство - поне 2-3 случая ми хрумват, в единия, от които съвсем за малко не я уби...така, че по-добре да си се свива в легълцето и да се радва на "победата" си.

# 306
на мен днес друго ми направи впечатление:снимката която Брук захлупи,на нея бяха Рич с вде малки деца.Едното май беше Хоуп.кое беше другото дете? newsm78
Ако е бил Рич джуниър ми той изглеждаше на въздраста на сестра си #Crazy
Как стават тия работи........ Rolling Eyes

# 307
Хахаха, Изида - много гоцко това - Ушка  hahaha hahaha

Ник, Ник  newsm44..по телефона към Ридж "Оправи леглото си Форестър! Спи, ако можеш!" Grinning

Ми поспа си човека, ко  Mr. Green
Хич и не му пукаше за русата - къде е, къф й е случая, циври ли много ...
Опна си се у спалнята , край дрешките и подаръците й  ... и си кекси със законната си жена .
Най-интересното е, че Тейлър не настояваше за нищо повече тази вечер, ма виж Рич имаше други намерения .
Пое инициативата сам , каза й , че я обича...заведе я в спалнята ...все неща , които не му са се случвали скоро. Все той е воден за носа в спалнята от оправната Шаври , все тя го е награбила в поредния си опит да го съблазни ... Най-накрая се почувства като истински мъж човека  Crazy

Струва ми се , всичко можеше да мине и без инфаркта на Стефка. Рич с нищо не показа, че му е тежко , че това не е неговия избор ... и т.н.
Напротив, награби Тейлърчето като стой та гледай ...

# 308
  • В средата на времето
Сценаристите ако знаеха, че така ще ги дебнат, щяха да бъдат по-акуратни  Joy

Ми поспа си човека, ко  Mr. Green

Цъ, не можа  Mr. Green Тейлърци блаженно беше заспала след този така дълго чакан сех Mr. Green, но виж Риджо гледаше с тревога и мъка в очите медальончето, което е подарил на Брук..ич му не беше до сън на завалията, като знае Брук как ще го нажули като се видят Mr. Green

# 309
  • Разпиляна във въображението
Според мен Ричко спа напук с Докторката. След като разбра, че Ник е при Брук, беше си ядосан човека. Прави "любов" с Докторицата, а след това лежеше замислен и гледаше медальона, който е подарил на Брук.

# 310
  • София
Според мен Ричко спа напук с Докторката. След като разбра, че Ник е при Брук, беше си ядосан човека. Прави "любов" с Докторицата, а след това лежеше замислен и гледаше медальона, който е подарил на Брук.
Я, имало и друг, който гледа филма който и аз гледам... Joy

# 311
Според мен Ричко спа напук с Докторката. След като разбра, че Ник е при Брук, беше си ядосан човека. ...

Ах, значи все пак не е забравил всичко ...
Има си обица на ухото човека, още помни ,как жена му налита на зетьовете си и братята му , еле пък сега тази върхова комбинация - брата му Ник се явява и зет ... Crazy  Crazy  мъкаааааа, мъка ...
Сигурно очаква вече поредното СИ дете  ... от зетя Whistling и затова сън не го лови  Mr. Green

# 312
  • София
на мен днес друго ми направи впечатление:снимката която Брук захлупи,на нея бяха Рич с вде малки деца.Едното май беше Хоуп.кое беше другото дете? newsm78
Ако е бил Рич джуниър ми той изглеждаше на въздраста на сестра си #Crazy
Как стават тия работи........ Rolling Eyes

Беше снимка от първата им сватба, на плажа - Ридж, Бриджит и Рик. Не видях дали и Брук беше на нея.

# 313
  • България
А,Ричито бързо,бързо се отказа да говори с нея,ама нали една прекрасна жена го чака в спалнята...Разбираемо,мнооого разбираемо![/left]
velislava_f ти в какво по-точно обвиняваш Брук? Simple Smile Че е приела неисканата помощ от Ник? И защо да не го направи? Нали самият Ник няколко пъти и се закле в любов към дъщеря и, защо да не се опре в конкретния момент на рамото му..Използвала го е за транспорт, до новата  и къща, оставя го да вади кашони от килера..Леле каква лоша тъща..кара зетя да върши тежък физически труд Wink В този момент Брук си е съсипана емоционално, оставена сама, защото Ричко е бил света и през последните години. В такъв момент всеки има нужда от приятелско рамо и подкрепа..В дадения момент аз не намирам нищо осъдително в поведението на Брук. Peace
А на какво точно да й се радвам?Неискана,неискана,ама не отказа жената помощ!Относно транспорта-поне едно такси щеше да намери и от кумова/щеркина/ срама да го поизпрати пътьом у къщи!И ако ти не виждаш нищо осъдително в Брук,то щерка й/да се надяваме,че ще се усети момето кви ги вършат двамата/,надали ще спи спокойно,ако знае где е др льохмън на филма!И колкото и съсипана да е /за кой ли път/,твърденията й,че мисли винаги !? и само за децата си останаха безпочвени...

# 314
  • София
Мдаааа, дори и нищо да не прави, Брук пак е виновна за всичко...

Общи условия

Активация на акаунт