Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 604
  • 449
  •   1
Отговори
# 315
  • somewhere over the rainbow
Според мен Ричко спа напук с Докторката. След като разбра, че Ник е при Брук, беше си ядосан човека. Прави "любов" с Докторицата, а след това лежеше замислен и гледаше медальона, който е подарил на Брук.
Ехеее, той избра Тейлър, "щот маман му каза", спи с нея, "щот' Брук е с Ник"... Вие хептен за мезе го взехте този човек Stop Дали пък не с Тейлър, просто защото го кефи жената newsm78

Цитат на: Selita
link=topic=381878.msg10660760#msg10660760 date=1237986833
И Джаклин беше страшна фурия в болничната стая..и тя е хитра сврака Laughing
Не мога да разбера как може изобщо да ти харесва тая. И защо толкова напира да направи Брук своя снаха?  Освен ако иска в семейството им да има по-голяма.... от нея?
Ама и ти ли я надуши Laughing Друго си е да има и по-голям боклук от теб Sunglasses

# 316
...Неискана,неискана,ама не отказа жената помощ!Относно транспорта-поне едно такси щеше да намери и от кумова/щеркина/ срама да го поизпрати пътьом у къщи!И ако ти не виждаш нищо осъдително в Брук,то щерка й/да се надяваме,че ще се усети момето кви ги вършат двамата/,надали ще спи спокойно,ако знае где е др льохмън на филма!И колкото и съсипана да е /за кой ли път/,твърденията й,че мисли винаги !? и само за децата си останаха безпочвени...

Мда  smile3502
Така си е ... таксита нема , требе некой да й носи багажа ...и тоя некой да е зет й ...
И сега като е толкова съсипана, дай да съсипе отново брака на щерка си  ooooh! Май обича да повтаря грешките си жената Thinking
За децата ... голям смях , каква загриженост, какъв майчин дълг ... при Брук нема такива филми  Naughty
Единствената й мисъл е ... на кой друг балък да ги натресе ,  като негови лични дЯца  hahaha

# 317
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Мдаааа, дори и нищо да не прави, Брук пак е виновна за всичко...
Ами,даа...Милата тя... Хептен нищо не е направила...Не се е умъквала в чужди легла... Не е разбивала семейства...Не си е зарязвала децата, да ги гледат бавачки...Не е опитвала да убие човек...Няма родители,брат,сестри,приятелки от които да потърси помощ...Вторият зет е най-подходящ...На щерка и майната и...Ами на г-жа Съдбата и писна и затуй шут по онова място... Mr. Green

# 318
Не разбрах кой се е опитала да убие Брук newsm78

# 319
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Не разбрах кой се е опитала да убие Брук newsm78
Гледай филма Naughty

# 320
  • Разпиляна във въображението
Отново прекалихте по отношение на Брук. Ник я изведе от болницата и й помогна да си оправи къщата за да си прибере децата. Не видях и намек или поглед, че гледа по друг начин на Ник освен като на приятел. Може би по-късно би го направила, но специално сега Peace

На мен ми направи впечатление разминаването във версията на докторката и скулптура и това, което каза на семейството си. Уж постоянно мислела за тях, а там я наричали с друго име, тя си мислела, че имала семейство и т.н..... Рич само чакаше някакъв намек за да се усъмни, но онази го "приспа" отново ooooh!

# 321
  • София
Извинявайте много, ама нали нямаше да обсъждаме настоящето през призмата на бъдещето...точно вие (фенките на Тейлър) го искахте. Какво нередно видяхте в действията на Брук днес? Това, че приятел и помага да се пренесе (ако толкова сте акуратни във всичко, Ник все още не и е зет), и я подкрепя? За сведение дъщеря ́и отиде да види дали случайно жената, която няколко пъти е помагала да бъде разбито семейството ́и е добре, и не беше край майка си в този момент (а защо Бриджит е толкова загрижена за Стефани не мога да си обясня  newsm78). Собственият и внук не беше толкова загрижен...

# 322
Според мен Ричко спа напук с Докторката. След като разбра, че Ник е при Брук, беше си ядосан човека. Прави "любов" с Докторицата, а след това лежеше замислен и гледаше медальона, който е подарил на Брук.
Я, имало и друг, който гледа филма който и аз гледам... Joy
Май, май и аз гледам същия филм.  Mr. Green
 Miriel, не се коси, явно е нормално на някой, като не му изнасят фактите да си ги интерпретира както си иска. Crazy

# 323
Miriel, не се коси, явно е нормално на някой, като не му изнасят фактите да си ги интерпретира както си иска. Crazy

Аххххххххх, нИ деЙ  Crazy Фактите са изключително показателни ,а  интерпретациите ....
Ах , интрпретациите идват от вашия фенклуб и искат да омаловажат фактите  Wink

Извинявайте много, ама нали нямаше да обсъждаме настоящето през призмата на бъдещето...точно вие (фенките на Тейлър) го искахте. Какво нередно видяхте в действията на Брук днес? Това, че приятел и помага да се пренесе (ако толкова сте акуратни във всичко, Ник все още не и е зет), и я подкрепя? ...

Е, не й е зет Ник... сигурно не щерка й беше облечена в булчинска рокля изкипрена пред олтара до Ник  Crazy
Не само, че й е зет, ами е и имала туй-онуй с него. Човека беше кандидат татко на детето й , остана с мерака си по нея... не е съвсем разумно именно той да я утешава ...още повече всички знаят(включително и тя)  , как добре я утеши предния път , когато пак беше съкрушена  ooooh!

# 324
  • В средата на времето
Аз мисля, че само като прочетете Брук и почвате да наричате без въобще да се замислите над ситуацията  Wink И какви таксита моля..то в този филм се разхождат 3 коли на кръст, рядко се излиза от дома и има само 3-4 къщи. Мъжете са кът и са само Форестър и Мароне..за какъв избор говорим моля Grinning Мдааа Брук днес постъпи ужасно спрямо дъщеря си, защото позволи на Ник да я откара до къщата и.. Crazy Да се драчим, ама като има за какво  Laughing

Miriel, във версията на Тейлър има много бели петна..И как няма да кажеш още в началото, че има човек, който ти е помогнал, че благодарение на него си тук сега.. Crazy Данте ако не се беше появил даже нямаше да разберем, че Св. Тейлър е имала рицар с четка Grinning на нейна страна..

А ако ще се придържаме буквално към фактите, Никчо още не и е зат, защото сватбата се провали и те така и не се ожениха..но какво значение има това Crazy
На фаза съм  Grinning  - значи Брук е мръсТница, защото позволи на Ник да я закара до тях въпреки че според вас е наясно с чувсвата му към нея ..а Тейлър горкана не е мръсТница, когато позволи на Торн да и помогне при бременеето с Томас, въпреки че и тя беше наясно за лИбовните му чувста към нея..Брук използва Ник 1 час днес, а Тейлър 9 месеца, че даже го подлъга, че и ще се ожени за него..Коя е по-голяма мръсТница в случая, а? Grinning

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 19:55 от Izida

# 325
  • somewhere over the rainbow
И какви таксита моля..то в този филм се разхождат 3 коли на кръст, рядко се излиза от дома и има само 3-4 къщи. Мъжете са кът и са само Форестър и Мароне..за какъв избор говорим моля Grinning
Joy Аз даже кола отвън не съм видяла Laughing
Пък Брук си постъпи по бруковски, к'во а я говорим повече.

# 326
  • при принцесите
... И какви таксита моля..то в този филм се разхождат 3 коли на кръст, рядко се излиза от дома и има само 3-4 къщи. Мъжете са кът и са само Форестър и Мароне..за какъв избор говорим моля Grinning ...

Grinning
И болницата им една, и кръчмата, и параклиса за тайни сватби, и Брук все у Биг Беъра ражда hahaha
Пък за къщите много ми е смешно тези, които ги ползват като оборотни. Примерно Хижата. Като реши една двойка да ходи там, как пък никоя друга не отиде по същото време Crossing Arms
Ех... Crazy

# 327
  • В средата на времето

Има и плаж с палми, но обикновено само палмите се виждат Laughing Един фьешън ресторант имат, и едно барче, два офиса, един самолет и една лодка Simple Smile..малко са беднички Laughing

# 328
  • София
Kriza e, pestiat ot dekori...

# 329
Тя кризата е от скоро.Те пестят от началото на филма.Не можахме да се насладим на хубавите форми на Брук,когато беше млада.Кък не ги показаха на плажа......пфууу

Общи условия

Активация на акаунт