Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 602
  • 449
  •   1
Отговори
# 345
Прекаленото бълване на епизоди ли е причината сериала да се снима изцяло на закрито? Боже като видя тия рисунки на небеса и облаци и като пуснат вентилаторите се вбесявам.

# 346
  • В средата на времето
Анджак аз знам да е нещо като "Точно така"...

Лана, това Алфонсо (Алонсо) от F1 ли е? Grinning

# 347
  • София
Да, подготвям се за уикенда...почвааааааааааааааааааа! Сладур е, нали?

# 348
БТК вече не поддържат IPTV. Сега е мой ред да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А така си много готина Mr. Green Искати ли да пишими по БНТ да дават филма вече newsm78
Какво мислити по въпроса?Аз такъ и на разбрах що го дават сутрин,при положение,че го даваха 15 години вечерта.На никой не му е удобен този час,нито повторението #2gunfire По-неудобни часове от тия няма #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Простаци със простаци #2gunfire

# 349
Да го преместят следобед в 3-4 поне.

# 350
  • В средата на времето
Аз съм за 18 часа..тъкмо ще съм се прибрала от работа Grinning

Lana, след като Култард залезе, вече викам само отборно Simple Smile..Нямам си друг любим пилот..

# 351

Lana, след като Култард залезе, вече викам само отборно Simple Smile..Нямам си друг любим пилот..

А аз- след Шуми.  WearyУдоволствие е да гледам състезанията, но не боравя с термините и изказа, за да пиша в темата за Ф1. Но чета. Ланче  Hug

# 352
  • София
Ааааааааааа, излагате се, толкова млади талантливи момчета има сега, и е толкова интригуващо, не като едно време...и за да не спамим, пишете където трябва  Wink Какви термини, какви пет лева, важното е да се забавляваме Simple Smile

# 353
Моля,моля сериозно шъ ва помоля да кажете дали ви е удобен часа на излъчване Naughty
И дали да пишем на БНТ

# 354
На мен сегашният час на излъчване ми е много удобен. Тъкмо докато си пия третото кафе, а Големият, Малкият и Бебето си играят.
Ако го дават вечер милото ще протестира, че е принуден да гледа "Дързост и Мерзост". Heart Eyes

# 355
  • София
И при мен случаят е подобен, предпочитам да не е вечер...

# 356
  • Разпиляна във въображението
Ей, докато го намеря...ей тук на 1,12 минута се вижда как
постоянно  натякваше на Торн, да не се хаби , шанса е нулев   Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=QFMvwbT4lkE&feature=related

Ай, ай, ай - шансът нулев, а, Тейлър Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 357
  • при принцесите
Боже, Лана, от де изрови толкоз целувки. Големи страсти, голямо нещо Crazy
Аз като питах, ти що не ги даде тогаз тез дела и документи. Страхотно  bouquet

# 358
За анджак - чичко Гугъл всичко знае http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BA
т.е. синоними: тъкмо, точно, само тъй

Ей, докато го намеря...ей тук на 1,12 минута се вижда как ...
Таз целИвка съм я пропуснала - признавам си без бой  Peace
Ама пак ми се вижда по-безобидно ... една целувка не се равнява на едно сексуване  Thinking
Сиреч в единия случай сиренето си е цяло, само е помирисано, а в другия е разопаковано и пробвано  hahaha

F1 (аааааааааах, Шуми ... никой не е толкова нахъсан,борбен , всеотдаен ... нямам тръпка вече. Тъкмо си харесам някой и той вземе, че се изложи ...Само Валентино Роси ми остана Heart Eyes  MotoGP никой ли не гледа ?  )

# 359
офф гледам голяма дискусия стана покрай снимката на Lana
Я сега пък аз да питам NAN,на снимката Цеца ли виждам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт