Свалили сме 200 грама
,и сме пораснали 2 см Но всичко ще се оправи!Нямам време да пиша,отивам на училище!
До по късно!Усмихнат ден!

хайде пиши след училище

дано се оправи Крисито.

Ти самата дето викаш тежки да беше потърсила местния ходжа, че щеше да си спестиш всичките проблеми с Йоси сега.
) - блат, домашно правен и сиропиран; мед с орехи над блата; ред с крем - изцедено кисело мляко и крема-сирене; бишкоти; залят със шоколадова смес от една американска рецепта (натурален шоколад, масло, и 1-2с.л. мляко или сметана); пудинг на д-р Йоткер - ванилия; сметана най-отгоре; от шоколадовата смес - за надпис
Супер! Така че задължително ще кръстосваме баирите

В знак на помирение предлагам днес да се разходим. И да изпушим лулата на мира.

Това е едно от малкото неща, за които така слушам лекар. Че колкото пъти ни объркваха... 
Винаги има оправия 

Ето я спецификацията - http://www.mothercare.com/Mothercare-7-in-1-trekker/dp/B000JF9LR … 64041#productInfo Може да се използва от 6 до 18 месеца. Реших да го купя, защото проходилка няма да ползвам, а това може след време да се използва като уолкър. Иначе в момента Алекс само се люлее и натиска копчета. Към 9-тия се маха люлката и детето се учи само да прибутва количката с крачета (може и с помощта на майката). Има и ниска дръжка, която да се използва за придържане като се учи да ходи. Бях му го харесала още като бременна и се надявам да му е интересно. Купих го от Мothecare, но цената в България е двойна (
).
Пу! Пу!
Дано поне бързо го подменят
Вчера исках за Спаси да ти кажа, но нещо се отнесох
Надявам се бързо да се адаптира в ДГ. Още повече, че щом ще го взимаш на обяд промяната ще е плавна
Но те разбирам, че ти е свито. Имам още 1.5г. до този момент, но от сега съм се затъжила.
При нас все още няма признаци за зъбоникнене 
А, даже си и писала
Я, кажи за храните с АБКМ, че и ние сме с такава 

! Аз да потупам Параходо по рамото за вчера за ден- дена и. Малката, хихиих, хайде, сполай ти! Животът да ти е дОбър, да си шеметна, засмена, като баба Марта, и малко строга, че да не ти се качва никой на главата!
Цунка, гушка и да продължаваш да светиш тука кат крушка! Мерси за почерпушката! Мляс.
Убаф дееееееен!