СЕПТЕМВРИйчето щом зъбки вече има, иде края и на тая пуста зима!

• 15 706
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Добре сме вече    Laughing
Свалили сме 200 грама Sad,и сме пораснали 2 см Но всичко ще се оправи!
Нямам време да пиша,отивам на училище!
До по късно!Усмихнат ден!

# 256
Добро Утро Слънчица,
 Hug Heart Eyes
Ина Лимонова благодаря за прекрасната закуска. Ти как си?   bouquet
Вики, щом сте дръпнали на см е супер  Hug хайде пиши след училище
Мариам,  Hug  Heart Eyes
Димиии, къде си? Слънчево ли е във Варна  Mr. Green
Жуже, много неприятно. Сребърната вода, за която беше писала Ане, пробва ли? Миличкото Криси дано се орпавя скоро, че дойде пролетта
Адиктед, поздравления за придобивката  Mr. Green много готина снимки на твоите мъже

Момичета как успявате да оставите бебчовците седнали сами? Лина стои 1 секунда и после "търчи" нанякъде, ами тя въобще не стои на едно място. Даже май няма и секунда докато се надигне и вече е видяла нещо, което иска да докопа  Joy
За срещата: мисля, че няма да мога да дойда, че още имам гости в къщи. Иринка ще потърся назад тел ти и ако успея, ще ти звънна  Hug

# 257
Мари_п, аз съм идеал петров..... Чакам дребен да се събуди всеки момент и да пожелае да отиде на млечен бар, пък аз да го заведа съответно. Цъкам тука в нета, харча пари на поразия и общувам виртуално, хахахаха.....

# 258
Хей Лимонова браво на теб Simple Smile винаги страхотно настроение
сега ти е паднало да се вихриш он лайн 
  bouquet

# 259
Здравейте милички Simple Smile
Адиктче, добре е Дарийка, акото се оправи, днес ще й предлагам пащърнака  Mr. Green  Ти как си? (че ме беше притеснила с оня пост за ортопедичните проблеми.... )  Hug
Жуже, ох много неприятна ситуация, но ако хремата е толкова сериозна, някакви капки няма ли да я облекчат?  newsm78  дано се оправи Крисито.
Инче, кефиш ме  Mr. Green
Вики, радвам се, че сте добре вече!
Абе много хубави снимки, хубави бебоци, хубави мамита и татита    smile3521
Еос, радвам се, че се завърна! Пиши по-често, много те мислихме....  Hug

Шматтттт, къде се загуби? Тази нощ те сънувах, хехехе, говорехме си по телефона  Mr. Green

Еее още имах да пиша, но пералнята изцентрофужи, ще бързам да простра докато звяра спи, че после хапване и гаааааз навън   Nature Sunny

# 260
МИРЕ, трябва да е захранено детето (не нахранено), не е задължително да е заместено хранене, но повечето неща просто трябва да са въведени..и наистина детето да приема някакви зеленчуци и плодове, месо...

# 261
МариаМ, правилно си разбрала - водех Хамлет с мен на репетицията. Тя беше от 9,30 до 17 и просто нямаше начин, защото той ме търси през 2 ч, а и гърдите ми са с тая настойка и почват да текат като часовник. А да изцеждам там просто няма как. Концерта ни е много сериозна проява, защото оркестъра, с който ще пеем е един от най-добрите в провинцията и така ни се вдига много реномето.
За упойката не се притеснявай - особено ако е анестезиолог, който работи само с бебета, ще знае колко да сложи. Когато го оперираха мъника от абсцеса (както сега на Джизъс Нели), той беше буден 20 мин след операцията. Така ми каза и в предварителния разговор самия анестезиолог.
Дано да случиш на екип и да си свършат най-накрая работата като хората.  PraynigТи самата дето викаш тежки да беше потърсила местния ходжа, че щеше да си спестиш всичките проблеми с Йоси сега.
Сега се сещам да коментирам по снимките - Флу и фамилия изглеждат прекрасно, Ели ти е одрала кожата, Моарейн и вие сте много сладки, а Дариа е станала красавица и половина.
След малко ще хвърля един поглед и на албумчето, че хем не съм влизала отдавна там, хем и някоя снимка на Хамлет да кача - за срамотиите съм, че не съм качвала отдавна нищо.

# 262
  • Пловдив
Добро утро,Веч,аз до сега бях в албумчето разгледах всички снимки,ще видя и вашите после.Страхотни дечица си имаме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
Добро и от мен.  Hug
Инка мерси за закуската  Wink

Имаме си 2ро зъбче  smile3521 newsm47

# 264
Стелка, честито и зъбче на Ния   bouquet

Инка, готЯна закуска! Благодаря  Hug

Адиктед, рецептата е моя импровизация на момента (7 пласта горе-длу са  Crazy ) - блат, домашно правен и сиропиран; мед с орехи над блата; ред с крем - изцедено кисело мляко и крема-сирене; бишкоти; залят със шоколадова смес от една американска рецепта (натурален шоколад, масло, и 1-2с.л. мляко или сметана); пудинг на д-р Йоткер - ванилия; сметана най-отгоре; от шоколадовата смес - за надпис   chef

Моарейнка, аз ще идвам във ВТ след 3 дни, но няма да оставам до тази неделя, а до другата. 10 дни!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Супер! Така че задължително ще кръстосваме баирите  Wink

Мириямче, положителни мисли ти пращаме и днес, на Йосиф - още по-специални  Heart Eyes

# 265
  • София/Търново
Среща, това звучи добрееее  Hug

Изключително много съм ви благодарна, че ни мислехте-четох аз  Embarassed   bouquet  bouquet  bouquet

Лично дължа на Мари извинение-така и не и отговорих на смс-а  #Cussing out В знак на помирение предлагам днес да се разходим. И да изпушим лулата на мира.

И какви са тези зъби-дайте един поне и на нас  Tired

Малкият учудващо спа, да! 9 часа, е с буденията, ама спа  Peace

За майките с АБКМ може да изброя какво ми позволи за захранване Ковачева и как- да не спамя иначе. Буквално ми изреди по марки какво може и какво не. Иначе е изключително доволна. Ама то и с тая строга диета. Чувам останалите майки захранили, сокове и после-кошмари... Ама те си знаят де. Аз по ред и по буква и нещата ще са ок Naughty Това е едно от малкото неща, за които така слушам лекар. Че колкото пъти ни объркваха...  #2gunfire

Иначе свеки идва за събота и неделя. А от другата седмица пак ще хвърча като финикиец по лекции. Какво ги е прихванало наште искат да се ходи, явно са ги подхванали нещо от по-високо ниво. Но... имам си коз. Времето се оправя. На автобуса и алаш  Joy Винаги има оправия  Whistling

Брех, тоя дребния вече 5 мин сам си играе. Отивам да меря температура-нещо му има!

# 266
ДУ   kaffeetrmker_2
Да кажа за играчката на Алекс, да не се чудите  Joy Ето я спецификацията - http://www.mothercare.com/Mothercare-7-in-1-trekker/dp/B000JF9LR … 64041#productInfo Може да се използва от 6 до 18 месеца. Реших да го купя, защото проходилка няма да ползвам, а това може след време да се използва като уолкър. Иначе в момента Алекс само се люлее и натиска копчета. Към 9-тия се маха люлката и детето се учи само да прибутва количката с крачета (може и с помощта на майката). Има и ниска дръжка, която да се използва за придържане като се учи да ходи. Бях му го харесала още като бременна и се надявам да му е интересно. Купих го от Мothecare, но цената в България е двойна ( #Cussing out).
Чудни, чудни бебковци  Heart Eyes Пу! Пу!
Ирини, гадна работа това със стъклото  Sad Дано поне бързо го подменят  Peace Вчера исках за Спаси да ти кажа, но нещо се отнесох  ooooh! Надявам се бързо да се адаптира в ДГ. Още повече, че щом ще го взимаш на обяд промяната ще е плавна  Peace Но те разбирам, че ти е свито. Имам още 1.5г. до този момент, но от сега съм се затъжила.
Стелче, честито второ зъбче  Hug При нас все още няма признаци за зъбоникнене  newsm78
Еос, радвам се, че се завърна  Hug А, даже си и писала Wink Я, кажи за храните с АБКМ, че и ние сме с такава  Peace
Ох, ставам да се оправям, че да излизаме после  Crazy

# 267
Добро утро и от мен Grinning
Мариам имаш и моята подкрепа Hug Hug Hug Hug Hug
Всички болнички бебчовци да се оправят че направо ужас с тия болести ooooh!
Днес май ще е хубаво времето за разходки, малкия към 12 ще хапва пюренце и после може с тати да излезем тримата Heart Eyes
Сонче и при нас няма още никакви зъбки, а гледам някои бебчетата вече с 2 зъбчета, ама предполагам че просто при нас ще е по късно което не ме плаши Peace
Тия дни и аз ще кача снимки на Кристиян, че от доста време не съм качвала.
Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 268
  • Бургас
ДУ,котита Joy! Аз да потупам Параходо по рамото за вчера за ден- дена и. Малката, хихиих, хайде, сполай ти! Животът да ти е дОбър, да си шеметна, засмена, като баба Марта, и малко строга, че да не ти се качва никой на главата! WinkЦунка, гушка и да продължаваш да светиш тука кат крушка! Мерси за почерпушката! Мляс.
Ч месечинки.  Hug Убаф дееееееен!

# 269

Станахме на 6 месеца и ние!
Шмат,честито и на вас!  bouquet

Сега да питам,има ли някоя мама да пазарува скоро от ЛаРедута?Едни маратонки не ми дават да спя,многооо съм влюбена в тях  running
Та ако може да ме включи.
Муци  Hug  Hug  Hug  Успех  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт