Мире, ако е зачервен и лъснат има защо да се тревожиш. Аз лично бих питала изрично личната за мнението й и бих отишла и при още един доктор
Не, че е нещо фатално, но не би трябвало да е зачервено, подуто и най-вече лъснало. (нормално изглежда леко подпухнало и розово. Почти като този, който ти имаш, но с по-тъмен цвят и малко по-повдигнат)Муцооо, това с ортопеда го обсъждахме преди има-няма 5-6 месеца, бе душа
Не, че има нещо тревожно, но е добре детето да се прегледа още през първия месец от живота си. Защото при положение, че има някакви съмнения за луксация (недай боже да бъде открита такава), тогава се коригира най-лесно. Добре е да заведеш Тамата да я видят, пък било то и късно. Все пак предстоят стабилно проседяване, изправяне и прохождане, тъй че трябва да се види от ортопед 
Захранването на Любо, Нелка..., ами мен много ме мързи
Ириниии, благодаря за стотен път за днешното ти присъствие. Момичетата бяха очаровани от слинговете. Не ти казах предварително, но мацките от Пазарджик имат училище за бъдещи родители и после поговорихме, та най-вероятно от там може да изскочи заек
Освен това имам намерение да те каним и на бремелинските лекции, които правим, за да може да показваме на бъдещите мами какви прелести си произвела.А за помощта ти за лекцията днес - просот нямам думи. Беше много полезна за момичетата. Някои от тях за пръв път се сблъскаха с подобен род проблем. Освен това разбраха, че не успяха да те попитат за всичко и си дадоха сметка, че ако този разговор е бил по телефона трудно са щели да се справят. Така че - хиляди благодарности са малко за това, което направи днес

МОАРЕЙН, започни да я наблюдаваш - като се изхожда напъва ли се, има ли твърди частици, които биха причинили разраняване. Огледай хубаво ануса дали няма там раничка или цепчица, от която може да е дошла кръвта. особено, ако е била с по-ярък цвят е много вероятно да е от раничка около ануса. Ако не видиш нищо, или жилките са били по-тъмни към ръждиви, тогава определено трябва да ес мисли в посока алергична реакция. Изчакай 5-6 дни и дай отново банан. Ако до тогава се повтори, значи със сигурност няма да е от банана. Ако се повтори след даването на банан - от него е. По-вероятното предположение, обаче е ти да си прекалила с белтъчната храна по някакъв начин - яйца, мляко, месо... Нещо в повече да си консумирала тези дни? Особено помисли дали не си прекалила с кравите продукти (телешкото също спада към тях)?
Огледай и кожата на детето - по вратлето, по крачетата, коремчето и около ануса и по самото дупе.
Ако нещо те тревожи - можеш да ми звъннеш или да ми пишеш. по принцип ми е по-лесно да говоря, но ако теб те устройва да пиша - ще пиша
И май ще започна и аз да си правя, исках само да започна с готови.

издебнала ме е), консистенция и цвят без разлика от предишни пъти... и понеже знам, че банана съдържа хистамини, се усъмних веднага. Ами ще послушам съвета ти, ще я проследя, ако утре/вдругиден като се изака пак е така, ще ти звънна, имам ти тел.
да си поговорим, че май ще ми се потвърдят подозренията за алергичния ген... А как не ми се искаше само. Сега се сетих за млечните продукти - хапвам, ама умерено, даже малко... хм, като че ли не съм ги увеличавала като количество... май не е от тях.
И ме прати при някакав
При положение,че може спокойно да се диагностицира луксацията и с преглед на ехограф!Та така си излезнах и му казах,че няма да си облъчвам детето ПРОФИЛАКТИЧНО 
Масажче, топла вана, вдигане на крачетата към коремчето, евентуално след консултация с педи - дуфалак... и търпение. хрумва ми, че може и ти да похапнеш нещо по-разхлабващо, така че и през кърмата да приема макар и в мини количества вещества, които да предизвикат изхождане.
вече имам спомени отпреди 20 години!!!/ А списани ДЪГА, помниш ли го? С рубриката Чоко и Боко.
Я кажи тези решетки оградни дето ползваш стабилни ли са - детето може ли да се изправя по тях, не се ли клатят
Стига стомашни проблеми!
Нямали бюджет.