Кодове за Ларедут - 25

• 57 071
  • 859
  •   1
Отговори
# 330
защо не мога да задействам кода за подарък-раницата Соник,пробвах с 34320 и 34495 не става,ако някой я има би ли ми казал дали си заслужава  Peace

# 331
Момичета въвеждам кода за хладилната чанта, но не ми дава БД ?
Какво да си поръчам още за да я даде ?

# 332
Момичета въвеждам кода за хладилната чанта, но не ми дава БД ?
Какво да си поръчам още за да я даде ?
Кой точно ти е кода,че единия не дава БД  Peace

# 333

МОЛЯ,СПОДЕЛИ СЪВПАДАТ ЛИ НОМЕРАТА С БЪЛГАРСКИТЕ.В ТАБЛИЦАТА С РАЗМЕРИТЕ НА ОБУВКИТЕ СА УМАЛЕНИ,СПОРЕД МЕН.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 334
Ами мъжът ми има маратонки,които са купени от магазин тук и от кутията гледам номера
На едната пише UK-9  F-43 1/3  
на другата  UK-9 1/2   F-44
и двата чифта му стават,само че едното е маратонки ,другото кецове.Тези,като дойдат ще видим  Thinking
ама, това май не трябва да го обсъждаме в тази тема

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 12:38 от лилко

# 335
  • София
Девойки-французойки, някой има ли идея защо не мога да намаля тези чехълчета с кода за тренча? Кода ми е личен и в условията prix vert не са изключени  newsm78
ей ги и чехълчетата

# 336
Момичета, моля за малко помощ.  Praynig Търся код, с който да намаля една палатка, обаче повечето не стават, да имате идея с кой може да стане? Знам, че някои трябва да се пробват няколко пъти, че не се хващат от първия път, а и повечето май са за намаление на дрехи и тн...

# 337
Девойки-французойки, някой има ли идея защо не мога да намаля тези чехълчета с кода за тренча? Кода ми е личен и в условията prix vert не са изключени  newsm78
ей ги и чехълчетата
Много странно, и при мен не става. Всичко друго prix vert се намаля.

# 338
Аз им я изпратих снимана, но вече 4 дни нямам никакъв отговор (освен автоматичния), за да знам дали са я приели в този формат или държат да е сканирана. По тази причина на теб бих препоръчала да я сканираш, аз започвам да се съмнявам, че на мен ще ми ги откажат под този претекст, защото няма за какво друго да се хванат - приятелят ми е истински, с друг адрес, име и карта, а и наистина си прави поръчки, вече станаха няколко.

Изпрати им обратно автоматичния отговор  Mr. Green , леко се ядосват , но върши чудеса , до един час ми изпратиха и номера на ваучера .

И за двата пъти не съм сканирала фактурата .Първият дадох само данните , вторият обикновена снимка на фактурата прикачена към писмото  Flutter

# 339
  • София
кодче за Prix Mini и БД дали ви се намира?

# 340
Момичета, някой има ли такава чанта, на първа страница са дадени кодове, но с никой не става. Някой може ли да ми помогне ? Praynig

# 341
# 342
  • Варна
Предната тема не се отваря , та имам питане за референтните номера и кодовете към тях за комплектите тенджери.Мисля че бяха 2 вида . В новата тема ги няма на 1ва страница . Някой сеща ли се за тях? Мерси!

# 343
26891 – комплект тенджери с реф.номер 7024207 за 10Е снимка рябва да има поне 1 нещо(може и намалено) от колекция П/Л 2009. Примерно прословутите хавлии от 2.70Е. Сьщо така, дава и подарьк SAC Vieux rose/o, при ст/ст на порьчката от артикули колекция П/Л 2009 над 20Е(без доставката).

Има ги на първа страница.

# 344
26891 – комплект тенджери с реф.номер 7024207 за 10Е снимка рябва да има поне 1 нещо(може и намалено) от колекция П/Л 2009. Примерно прословутите хавлии от 2.70Е. Сьщо така, дава и подарьк SAC Vieux rose/o, при ст/ст на порьчката от артикули колекция П/Л 2009 над 20Е(без доставката).

Има ги на първа страница.

При мен се хвана и с артикули само от Албанците. Но не дава подарък SAC Vieux rose/o

Общи условия

Активация на акаунт