Кодове за Ларедут - 25

• 57 109
  • 859
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, моля за малко помощ.  Praynig Търся код, с който да намаля една палатка, обаче повечето не стават, да имате идея с кой може да стане? Знам, че някои трябва да се пробват няколко пъти, че не се хващат от първия път, а и повечето май са за намаление на дрехи и тн...
Ами тя е намалена вече.. Много трудно нещо ще ти я намали..

# 361
мен ме интересува като въведа някой код за намаление в евро или % къде ми изписва какво е намалението след като ми го е приел кода.. не ми пише, че не е валиден, но и никаде не виждам отстъпката  Shocked

# 362
Намалява се цената на артикула и съответно крайната цена, но явно не е изпълнено условието на кода .

# 363
  • София
Някой може ли да ми каже с какво работи код 77968? Пробвах с намалени, ненамалени, prix и все не става  Sad

с ей това става
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-4-gants-de-toilette-la-redo … &numberpage=3
дава и БД и подарък

При мен стана, излиза ми някакъв SAC ISOTHERME като подарък, имали снимка да го видя, рових на първата страница ама не видя.
Мераклиика съм на Лафуната саковете, ама вече не приема кодовете за тях.

# 364
Някой може ли да ми каже с какво работи код 77968? Пробвах с намалени, ненамалени, prix и все не става  Sad

с ей това става
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-4-gants-de-toilette-la-redo … &numberpage=3
дава и БД и подарък

При мен стана, излиза ми някакъв SAC ISOTHERME като подарък, имали снимка да го видя, рових на първата страница ама не видя.
Мераклиика съм на Лафуната саковете, ама вече не приема кодовете за тях.

Това е т.нар. "хладилна чанта" и принадлежности към нея!!!
Точно на първа стр. в Албума с подаръци е накрая!!!

# 365
Тривки,калъфки.... не искам да си мисля за какви ни вземат вече там  hahaha

...

mamaB,
Мисля, че те са "бетер" от нас. По-големи цигани са от нас. Поне така ми разправят мои приятелки, които работят като продавачки в нормални (не онлайн магазини). Едната работеше в нещо като бутиков (скъпарски) голям колкото универсален магазин.
И всъщност защо тогава ни предлагат такива условия/ оферти - нали за да се възползваме от тях.

# 366
Къде да видя тези 5бр. чанти,че ми се хваща кода,а не видях снимка на първа страница? Благодаря  Peace

# 367
Тези ли те интересуват?

# 368
Добри ли са тези чанти?  bouquet

# 369
аз ги чакам тази или най-късно др.седмица

# 370
Добри ли са тези чанти?  bouquet
хубави са, заслужават си. аз лично очаквах куфара на колелца да е по- голям, така поне изглжда на снимките, но явно са снимани отблизо. в албума с подаръци има реална снимка.

# 371
аз ги чакам тази или най-късно др.седмица

Като въведе кода всички чанти ли ти изброи като подаръци?

# 372
  • София
Момичета, едно въпросче. Има ли още от чантите с жирафа, че от 3 месеца се опитвам да го пусна и не става.  Sad Да не е изчерпано?
Благодаря предварително за отговорите!   bouquet

# 373
  • София
Имам ги 5-те чанти за мен лично не са нищо собено. Куфара е доста малък, не ми изглеждат много много стабилни,но не съм ги ползвала.
Кадо въведеш кода излиза само SAC VOYAGE chocolat et .

# 374
Добре де с код 26905 се появяват 2 подаръка - sac voyage chocolate и sac vieux rose. Това означава ли, че ще изпратят петте чанти плюс sac vieux rose /търсих го в албума, но не го намерих, някой знае ли как изглежда/? Вчера установих, че за да ти даде и втория сак трябва да имаш продукти от колекцията П/Л и Е/З за 20 евро. Иначе дава само първия сак.

Ето я хладилната чанта http://media.snimka.bg/2468/011191866-big.jpg

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:35 от Hristush

Общи условия

Активация на акаунт