Кодове за Ларедут - 25

• 57 078
  • 859
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
На някой сработва ли чу днес кода от чековете за покана на приятел? Аз като го пробвах, като пристигна /без да поръчвам/ си действаше. Сега не иска, а тъкмо успях да наслагам точно кръгли цени??? Rolling Eyes

# 736
Момичета знам, че доста се изписа за тези 20 евро от приятел, но не съм наясно, за това моля за помощ. На запитването от моя страна ми отговориха това    
Bonjour Mme Spasova DANIELA,
Hi,
OK. I am sending a voucher of 20 ¤ you will receive by post mail. You can use it online as payment for an order. In step payment, you have to click on "je paie en ligne avec des avoirs ou des bons d'achats" by indicating its number you will find on.
Best regards.
и от гугал разбрах, че ще ми пратят ваучер, но в рембуса имам това http://prikachi.com/users/danj/12p.jpg Та въпроса ми е къде е този код, които трябва да напиша преди плащането или това не е ваучер а чек.
Стана много дълго, но дано сте ме разбрали.

# 737
  • София
Кода за раничката Спайдърмен ми го прие Simple Smile с тези пижаамки: http://www.laredoute.fr/vente-pyjashort-enfant-garcon-bicolore-r … 1&prodcolor=1.
Махна ми доставката, и добави подаръка. Даже я пуснах, заради каталога  Laughing Дано този път получа

Каталози не пращат извън Франция, някой писа, че ги е питал

# 738
И аз го имам кода и пуснах с едни бермуди ,които една мам бе6е дала ,за което много и благодяря  Hug ,даде ми и БД .

# 739
poli,балеринките бяло и розово отговарят ли си на номера?
да , отговарят си .
Не са за много широк крак - моят е средно широк и малките ми пръстчета излизат отстрани от дупките  Tired

# 740
Момичета знам, че доста се изписа за тези 20 евро от приятел, но не съм наясно, за това моля за помощ. На запитването от моя страна ми отговориха това    
Bonjour Mme Spasova DANIELA,
Hi,
OK. I am sending a voucher of 20 ¤ you will receive by post mail. You can use it online as payment for an order. In step payment, you have to click on "je paie en ligne avec des avoirs ou des bons d'achats" by indicating its number you will find on.
Best regards.
и от гугал разбрах, че ще ми пратят ваучер, но в рембуса имам това http://prikachi.com/users/danj/12p.jpg Та въпроса ми е къде е този код, които трябва да напиша преди плащането или това не е ваучер а чек.
Стана много дълго, но дано сте ме разбрали.

Ще ти го изпратят на нормалната поща с писмо.Вътре е ваучера и съответно номера му,не го търси в mеs remboursement...няма да намериш номер там. Аз чакам моя вече 8дни,а обикновено идват за 3-4 дни,така че имай търпение!  Peace

# 741
  • Бургас
Cvetelinka, преди около час пуснах поръчка с кода за бежовия тренч безпроблемно, така че "лови" и днес  Peace Дори поръчката я платих с ваучера за 20Е от поканите, за който им надух главите (помолих ги 5 или 6 пъти и на английски и на френски да ми пратят номера по мейла) за да мога да си хвана срока на кода  Twisted Evil Така няма да платя нищичко, а ще си получа тренча и още някои нещица-подарък от Франция  Mr. Green Благодаря на napata (доколкото помня) за инфото, че номера минава, когато си смениш мейла и адреса на уж приятелския акаунт впоследствие  Hug В тази връзка, danj , очаквай писмо по пощата, където ще имаш деветцифрен номер на ваучер, с който можеш да платиш част или цяла поръчка, ползвайки и някакъв код дори. Може да ги помолиш да ти пратят номера на ваучера и по мейла и да си го ползваш по-скоро, като начинът за ползване на ваучери е описан в първия пост  Peace

# 742
  • Пловдив
Кодовете от чековете за поканите не се ли пишат  на мястото на кода и друг код не може да се използва? Rolling Eyes Или си искала ваучер точно за това, за да можеш да платиш с тях и да ползваш код едновременно?

# 743
благодаря ви много за отговорите  newsm51

# 744
Cvetelinka, преди около час пуснах поръчка с кода за бежовия тренч безпроблемно, така че "лови" и днес  Peace Дори поръчката я платих с ваучера за 20Е от поканите, за който им надух главите (помолих ги 5 или 6 пъти и на английски и на френски да ми пратят номера по мейла) за да мога да си хвана срока на кода  Twisted Evil Така няма да платя нищичко, а ще си получа тренча и още някои нещица-подарък от Франция  Mr. Green Благодаря на napata (доколкото помня) за инфото, че номера минава, когато си смениш мейла и адреса на уж приятелския акаунт впоследствие  Hug В тази връзка, danj , очаквай писмо по пощата, където ще имаш деветцифрен номер на ваучер, с който можеш да платиш част или цяла поръчка, ползвайки и някакъв код дори. Може да ги помолиш да ти пратят номера на ваучера и по мейла и да си го ползваш по-скоро, като начинът за ползване на ваучери е описан в първия пост  Peace
за колко време ти пристигна ваучера? писаха ми на 25ти март да очаквам ваучер, но все още нищо не съм получила. писах им да ми пратят номера на мейла, никакъв отговор все още, а мина вече седмица  #Cussing out
видях, че вече е отговорено, извинявай! Simple Smile   bouquet

# 745
  • София
запис Peace

# 746
Моля знаещите френски да ми помогнат. Преди 2 месеца пратих покана на приятелка. Тя се регистрира и вече има получени 2 поръчки, като първата е с кода подарък от 10 евро. Видях, че на страничката за Parainage срещу името на приятелката ми пише 20 евро. Реших да чакам, но след като повече от месец не ми се появи сумата в рембуса им спретнахме едно запитване за 20 евро. Получих в отговор това писмо:
Цитат
Вonjour Mme ХХХХХХХХХХ,

Vous me faites part d'avoir effectuer une commande parrainage avec votre amie madame YYYYYYYYY.
Je regrette la situation.
Apres verification, il y a bien une commande effectuee au nom de votre amie, mais ce n'est pas une commande parrainage.
Je vous remercie de votre comprehension,
je reste a votre disposition.

Cordialement.
Florence,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Приятелката ми е различен човек от различно населено място - не съм си правила втори акаунт.
Какво да направя, за да си получа обещания чек от 20 евро?

# 747
Момичета, моля помогнете да намаля с нещо това
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-boxer-nike.aspx?pr … &numberpage=3

# 748
  • пяната на дните
  Привет! Само да се оплача, че вместо зеленеещия куфар получих една блузка от памучен плат, цвят - корал (май), щампа. Обаче точно този номер ми е абсолютно непотребен Confused, а не я намирам из саита. Някой друг има ли я, да даде линк, ако я е открил?

# 749
  • Бургас
Кодовете от чековете за поканите не се ли пишат  на мястото на кода и друг код не може да се използва? Rolling Eyes Или си искала ваучер точно за това, за да можеш да платиш с тях и да ползваш код едновременно?
Кодовете за 5 и 10 евро са си кодове-подразбира се дори от това, че са 5 цифри. Поради тази причина с тях не могат да се ползват други кодове. Този за 20 евро, обаче, е под формата на ваучер (номерът е с 9 цифри), което автоматично означава, че можеш да си ползваш какъвто си искаш код, а него го ползваш при разплащането  Peace

помощ , пишат ти, че наистина има поръчка от приятелката ти, но това не е станало чрез покана и затова не важала за тези 20Е  newsm78 Нещо сте сгафили явно при регистрацията и поръчката Thinking Или пък нещо те гъбаркат  Rolling Eyes

А пък за това за колко време пристигат ваучерите по пощата...ами божа работа  Tired Имам един, който дойде за 4 дни; един, който пътува от Франция дотук повече от месец благодарение на милите ни пощи; друг, който така и не съм получила и чийто номер изисках по мейла и този последния ми е от четвъртък, но реших да не го чакам и затова си поисках номера също по мейла-пратиха ми го днес след 6 писма  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт