Кодове за Ларедут - 25

• 57 268
  • 859
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Момичета,тези чекове за покана на приятел 5 и 10 Е има ли някакъв срок, до който трябва да се използват?

# 136
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
изпуснала съм ви кога сте започнали новата тема....

# 137
Момичета,тези чекове за покана на приятел 5 и 10 Е има ли някакъв срок, до който трябва да се използват?
Моите са до 30/09/2009

# 138
  • Русе
napata , как разбра до кога са?Къде го пише?

# 139
Привет, майчета Hug
Следя и аз темичката Simple Smile
Пробвах някои кодове и с този 61786, за който в темата е отбелязано, че е за тренч и БД, ми дава подаръка тренч отдолу в панера, но не ми изписва, че доставката е безплатна - стои си 5 евро? Дали има и друго условие за безплатната доставка с този код?
Или пък я отразява по-късно? Rolling Eyes

Да, трябва да има нещо от новата колекция ненамалено - прословутите кърпи или калъфката - отразява веднага   Peace

Кърпите
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503590& … ue&ksource=-1
Калъфката

http://www.laredoute.fr/vente-taies-massai-redoute-creation.aspx … 9&single=true

Този код много ме зарадва заради БД,хвана ми се с кърпите,но все пак да попитам за кой размер тренч е?До сега рових в първия пост но не го открих newsm78
Може ли ако някой има офертата да даде и кодовете с размерите съответно,може и на лични ако вече е обсъждано  bouquet

По принцип следя темата,но 1 седмица не бях в София,а нямам време да чета толкова писане назад #Crazy
Благодаря предварително  bouquet

# 140
  • Пловдив
Аз го прочетох от тук  Peace

# 141
  • Шумен
Добро утро, момичета.  Hug
Някой получи ли поръчка с код 73768 32Е от 65 Е или 24Е от 48Е ?
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=79948945c73b6f0038
Интересува ме какъв е подаръка.  Laughing Излиза нещо бяло, но какво е?  Thinking
Вече се побърках с тези кодове, уж нямаше да пускам никакви поръчки, аз напусках сума неща.  #Crazy

# 142
Добро утро.Лек и успешен ден ви желая.Та въпросът ми е на 1 стр срещу код 22578 пише компл.пътни чанти+чинийки и лъжички.Като го ползвам ми излиза само сак,чинийки и лъжички не се отбелязват като подарък.Така ли е по принцип или ще ми подарят само чанти Thinking

# 143
  • Стара Загора

Здравейте имам няколко кода с намаление 20 евро от 33 от новата колекция и безплатна доставка,някой ако иска да се възползва да пише на лс.
а защо направо не ги пуснеш тук? обикновено персоналните кодове се хващат само на този, на когото са изпратени, ако друг успее- си е чист късмет. няма смисъл от тайнственост и ЛС  Grinning
Ето ги,но точно защото си мислех,че няма да се хванат на друг,не съм ги написала,но дано успеете,пък и искам да поръчам някой неща от намалените,където БД не се лови и да си имам от тренча,така някой ще си намали нещо което иска с 20 евро,а аз ще си имам тренч.50652,51845,52167. Simple Smile Съжалявам,ако ви е прозвучало лошо предложението ми,в краен случай ще си ги оползотворя сама. Peace
Да, кодовете са персонални и се хващат само на този, на когото са изпратени, но може той да пусне порьчка на друг, който има нужда от тях. Не мисля, че е вьпрос на тайнственост, а че не е необходимо да се пьлни темата с кой, какво иска да си пусне, как да си преведат парите и пр. Аз лично сьм пускала такива порьчки на момичета от форума, след като ТУК сьм обявила, че разполагам с код, който няма да ползвам. Сьщо и ОТ ТУК сьм разбирала, ако някой има свободен код, след което и на мен са ми пускали такива порьчки.  Peace

# 144
Здравейте момичета, имам един въпрос за някой може да се стори тъп, но може и други да се интересуват. Малко късно се усетих, но ........., на 25.02. пуснах поръчка с валчера от 10Е от поканите за приятел, сложих само кръгли цени от албанците, първо за 10Е и ми стоеше само доставка от 5Е, но после си харесах един гащеризон за 2Е и така сумата за плащане стана 7Е пуснах си поръчката, дойде ми и потвърждението на мейла. Та въпроса ме е как разбирате дали поръчката ви е отказана, т.к. сега се сетих, че нали отказвали поръчки под 10Е или това не се отнася за тези с валчерите?
Извинявам се пак и ви благодаря.

# 145
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=56dadc6a7d7aa52f5d
добро утро и от мен.може ли някой да ми каже за какво става точно въпрос този код,извинявам се ако е коментирано ама и двете теми се изписват толкова бързо че немога да им хвана началото и края/отнема безбоно много време/
благодаря на отзовалите се    bouquet

# 146
Добро утро!Това е код за термочанта, покривка и 3 кутии.Дйства само на посочените категорий.

# 147
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=56dadc6a7d7aa52f5d
добро утро и от мен.може ли някой да ми каже за какво става точно въпрос този код,извинявам се ако е коментирано ама и двете теми се изписват толкова бързо че немога да им хвана началото и края/отнема безбоно много време/
благодаря на отзовалите се    bouquet
Това е кода с подарък-комплетка за пикник,дава намаление и БД.
Аз съм го пробвала и ми е активен.

# 148
На този не пише да дава БД.Аз миналата седмица получих такъв, но в него си пишеше,че има БД.

# 149
Здравейте момичета, имам един въпрос за някой може да се стори тъп, но може и други да се интересуват. Малко късно се усетих, но ........., на 25.02. пуснах поръчка с валчера от 10Е от поканите за приятел, сложих само кръгли цени от албанците, първо за 10Е и ми стоеше само доставка от 5Е, но после си харесах един гащеризон за 2Е и така сумата за плащане стана 7Е пуснах си поръчката, дойде ми и потвърждението на мейла. Та въпроса ме е как разбирате дали поръчката ви е отказана, т.к. сега се сетих, че нали отказвали поръчки под 10Е или това не се отнася за тези с валчерите?
Извинявам се пак и ви благодаря.

На имейла ти пишат , когато откажат поръчка .При теб има вероятност да ти я откажат , но може и да си я получиш .

Общи условия

Активация на акаунт