Кодове за Ларедут - 25

• 57 287
  • 859
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте, въпреки че предполагам какво ще ми отговорите........
дали мога да намаля това с някой код?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7398662& … ue&ksource=-1

# 121
Здравейте, прочетох първата и прегледах повечето страници - но не намерих информация.
Става въпрос за пращането на покана, за приятел.
Да не би да е задължително и аз ( А1) да позлзвам първия чек за 5 евро ?
Другото съм го изпълнила - пратих поканата, моята приятелка си поръча с нейния чек за 10 евро и си получи вече нещата. Аз не съм пускала поръчка с моя чек за 5 евро, да не би това да е проблема?
Много се извинявам, ако някъде вече е коментирано, но не можах да прочета всичко.
И ако може да ми кажете, на кой е-мail да пиша, ако трябва да ги подсетя.
 smile3525

# 122
  • Пловдив
Здравейте, прочетох първата и последните няколко страници - но не намерих информация.
Другото съм го изпълнила - пратих поканата, моята приятелка си поръча с нейния чек за 10 евро и си получи вече нещата. Аз не съм пускала поръчка с моя чек за 5 евро, да не би това да е проблема?
Много се извинявам, ако някъде вече е коментирано, но не можах да прочета всичко.
  bouquet
стандартния отговор,който пишат франсетата е ,че поканения трябва да си получи поръчката и да не е на същия адрес като твоя.Като получи поръчката им пишеш...за да ти го пратят.

# 123
  • Под кривата круша
Здравейте, прочетох първата и прегледах повечето страници - но не намерих информация.
 smile3525

Не е проблем, че не си си използвала чека за 5 евро.
Аз също не съм, но си взех ваучера за 20 евро. Simple Smile
Това е адреса, на който трябва да пишеш :
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1

# 124
deska* размерите са 31X26X9cm.Пише ги под снимката в албума  Peace

anik79 кодовете са 51888 черна, 51853 розова - и това го пише под снимката  Peace

Госпойца Димитрова не,не можеш  Grinning

roksireni не,не можеш - при мини са  Peace

inedica тази чанта не я изпращат отдавна,изпращат само несесера  Grinning

# 125
Много ви благодаря  за помощта  Hug

# 126
Здравейте имам няколко кода с намаление 20 евро от 33 от новата колекция и безплатна доставка,някой ако иска да се възползва да пише на лс.

# 127
Здравейте имам няколко кода с намаление 20 евро от 33 от новата колекция и безплатна доставка,някой ако иска да се възползва да пише на лс.
а защо направо не ги пуснеш тук? обикновено персоналните кодове се хващат само на този, на когото са изпратени, ако друг успее- си е чист късмет. няма смисъл от тайнственост и ЛС  Grinning

# 128
  • Burgas
deska* размерите са 31X26X9cm.Пише ги под снимката в албума  Peace

ъanik79 кодовете са 51888 черна, 51853 розова - и това го пише под снимката  Peace

Госпойца Димитрова не,не можеш  Grinning

roksireni не,не можеш - при мини са  Peace

inedica тази чанта не я изпращат отдавна,изпращат само несесера  Grinning

извинявам се не съм  видяла благодаря.

# 129
а защо направо не ги пуснеш тук? обикновено персоналните кодове се хващат само на този, на когото са изпратени, ако друг успее- си е чист късмет. няма смисъл от тайнственост и ЛС  Grinning
Ето ги,но точно защото си мислех,че няма да се хванат на друг,не съм ги написала,но дано успеете,пък и искам да поръчам някой неща от намалените,където БД не се лови и да си имам от тренча,така някой ще си намали нещо което иска с 20 евро,а аз ще си имам тренч.50652,51845,52167. Simple Smile Съжалявам,ако ви е прозвучало лошо предложението ми,в краен случай ще си ги оползотворя сама. Peace

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 21:33 от katia82

# 130
  • Русе
Добро утро,момичета!
Някой знае ли защо чековете за покана на приятел не работят при всички кръгли цени?
Например при това яке не става
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5662095& … ue&ksource=-1         приспада ми 5 Е от по-високата цена
Tова яке не е от кръглите цени.Виж в черно е с други цени.Кръгли са цените,когато във всички номера и цветове е една цената.
А аз да попитам пак до колко време след написаното писмо получавате ваучера или чека за 20е.И къде да го чакам?-по пощата или в рембурсментса?

dodi,мерси!  bouquet

# 131
  • Sofia
благодаря ви и на двете  Hug

# 132
  • Пловдив
Привет, майчета Hug
Следя и аз темичката Simple Smile
Пробвах някои кодове и с този 61786, за който в темата е отбелязано, че е за тренч и БД, ми дава подаръка тренч отдолу в панера, но не ми изписва, че доставката е безплатна - стои си 5 евро? Дали има и друго условие за безплатната доставка с този код?
Или пък я отразява по-късно? Rolling Eyes

# 133
  • Ботевград
Привет, майчета Hug
Следя и аз темичката Simple Smile
Пробвах някои кодове и с този 61786, за който в темата е отбелязано, че е за тренч и БД, ми дава подаръка тренч отдолу в панера, но не ми изписва, че доставката е безплатна - стои си 5 евро? Дали има и друго условие за безплатната доставка с този код?
Или пък я отразява по-късно? Rolling Eyes

Да, трябва да има нещо от новата колекция ненамалено - прословутите кърпи или калъфката - отразява веднага   Peace

Кърпите
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503590& … ue&ksource=-1
Калъфката

http://www.laredoute.fr/vente-taies-massai-redoute-creation.aspx … 9&single=true

# 134
  • Пловдив
Благодаря!!! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт