Кодове за Ларедут - 25

• 57 256
  • 859
  •   1
Отговори
# 210
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
момичета, какво сложихте, за да ви хване кода за мъжкия часовник?
пратен ми е лично, а с нищо не ми хваща... newsm78

# 211
момичета, къде ви се появява чека за 20те евро от поканите? аз нямам нищо на мейла, нито пък в ме рембурсман, но преди малко кликнах, за да поканя друг приятел и над полетата, които трябва да попълня има табличка със следното:

Date Filleul Statut Chèque-cadeau
21/01/2009  името на приятеля Filleul actif  CHQ ACHAT 20¤  

никъде не виждам код или нещо подобно  Rolling Eyes миналата седмица им писах два пъти ( мейла е със сканираната фактура от получения колет), но нямам отговор все още.

И аз сега погледнах и имам същото нещо newsm78 Ситуацията ми е идентична с тзои пост.
Какво да правим , какво значи това и как да използваме и можем ли тез пари?? #Crazy
newsm78

# 212
  • София
момичета, къде ви се появява чека за 20те евро от поканите? аз нямам нищо на мейла, нито пък в ме рембурсман, но преди малко кликнах, за да поканя друг приятел и над полетата, които трябва да попълня има табличка със следното:

никъде не виждам код или нещо подобно  Rolling Eyes миналата седмица им писах два пъти ( мейла е със сканираната фактура от получения колет), но нямам отговор все още.

И аз сега погледнах и имам същото нещо newsm78 Ситуацията ми е идентична с тзои пост.
Какво да правим , какво значи това и как да използваме и можем ли тез пари?? #Crazy
newsm78

Аз днес си получих ваучера с 20-те евро в пощенски плик,в mes rembour.. ми беше отразено като bon d'achat,а не като Cheque както е при вас Rolling Eyes
Кодът за мъжкия часовник го получих на един от акаунтите си,но не се хваща,макар,че слагам артикул точно от показаните мъжки неща.Гледам,че пише от 23.03,може до края на деня пък да го активират.

# 213
Извинявайте ако въпроса ми е много глупав, но да попитам къде се праща писмото с което си изисквате 20-те евро от поканата? И как се прилага сканираната фактура (или то се праща e-mail) ??? Много благодаря предварително    Laughing

# 214

newsm78

Аз днес си получих ваучера с 20-те евро в пощенски плик,в mes rembour.. ми беше отразено като bon d'achat,а не като Cheque както е при вас Rolling Eyes
Кодът за мъжкия часовник го получих на един от акаунтите си,но не се хваща,макар,че слагам артикул точно от показаните мъжки неща.Гледам,че пише от 23.03,може до края на деня пък да го активират.
ами значи ще чакаме. преди малко четох условията, наистина трябва канещия и поканения да са с различни адреси.
преди малко си направих нов акаунт с покана. мога ли да им пиша, чека за 10 евро да ми бъде сменен с ваучер?  Rolling Eyes някой пробвал ли е?

# 215
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
[/quote]

всъщност може би си права!!!
по същия начин единя ден не ми ловеше кода за раничките на Найк, а на следващия всичко беше ок!
утре пак ще се пробвам, че много ми харесва часовника... smile3508

# 216
а ето и един код от фактурата ми за 30% намаление 46159

# 217
Извинявайте ако въпроса ми е много глупав, но да попитам къде се праща писмото с което си изисквате 20-те евро от поканата? И как се прилага сканираната фактура (или то се праща e-mail) ??? Много благодаря предварително    Laughing
пишеш на мейла от 1вия пост на другата тема ( за поръчките). прикачваш сканираната фактура като прикачен файл в мейла. аз така направих. Simple Smile

# 218
  • София
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b9008143206a520536
Този също е за м. часовник.

# 219
Кода за часовника ми се хвана с тези мъжки кецки

# 220
Оле и на мен най-накрая ми пратиха кода за часовника-61220 и се хваща без проблеми без значение какво имам в коша.Иначе трябва да дава и БД нали?Защото при мен не даде с чудотворната калъфка

# 221
Мили момичета помагайте!!!Много четох тук и много ми помогнахте до сега!Даже ми хвана кода за хладилната чанта и съм много доволна LaughingИ сега предстои да финализирам най-после първата си поръчка в този прословут сайт,който само гледам вече година,но имам едно въпросче към вас относно размерите.
Гледах по табличката,но малко се притеснявам,защото си ги поръчвам нещата и с тенденция да напълнея още-нали чакаме бебо HugНо все пак да ви попитам за съвет-аз по принцип нося панталони и поли 44 номер БГ(М,L), но в момента ханша ми е станал 109 см.,коремчето ми вече е 83 см, а гръдната обиколка 87 см.Блузки обикновено нося S,M. Та сега гледам съм си напоръчвала полички с тяхна номерация 44, 46 и блузки 38/40, 42/44 за да има мегдан при наедряването ми,но въпросът ми е според вас дали въпреки всичко няма да са ми много големи?
Много дълго стана, за което се извинявам,но ще съм ви много благодарна ако ми отговорите  bouquet

# 222
  • в страната на абсурдите
lady marmalad  въпроса ти е за другата тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382223.360
ralitooo_ кода за часовника не дава бд

# 223
преди малко си направих нов акаунт с покана. мога ли да им пиша, чека за 10 евро да ми бъде сменен с ваучер?  Rolling Eyes някой пробвал ли е?

Аз пробвах. Отговориха ми, че 5-те и 10-те евро от покана за приятел са чекове и се ползват като код.  Peace
Освен това опитах да пратя вместо сканирана фактура само данните от фактурата - номер на клиента, номер на фактурата, дата на поръчка и дата на получаване. Е, не се получи номерът. Пак си искат копие от фактурата. Ми, ще им я пратя пък!

# 224
In order to receive your voucher of 20¤00 for your sponsoring, you have just to send me a copy of the sending form your friend found in her parcel.

Това ли значи , че ми искат копие от фактурата на "приятеля" за да си получа аз 20-те евро? newsm78 и на кой адрес трябва да го пратя на същия за проблеми с поръчката ли?

Общи условия

Активация на акаунт