Кодове за Ларедут - 25

• 57 243
  • 859
  •   1
Отговори
# 225
In order to receive your voucher of 20¤00 for your sponsoring, you have just to send me a copy of the sending form your friend found in her parcel.

Това ли значи , че ми искат копие от фактурата на "приятеля" за да си получа аз 20-те евро? newsm78
да

# 226
lady marmalad въпроса ти е за другата тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382223.360
ralitooo_ кода за часовника не дава бд

nelly6900  Peace трябва да упресня френския  Mr. Green

# 227
In order to receive your voucher of 20¤00 for your sponsoring, you have just to send me a copy of the sending form your friend found in her parcel.

Това ли значи , че ми искат копие от фактурата на "приятеля" за да си получа аз 20-те евро? newsm78
да

А как да прикача файл в тяхната форма не виждам линк?

# 228
Даваш отговори на тяхното писмо,без значение,че не е във формата,атачваш файла ,пишеш текста и го пращаш-пак пращат първо автомат.отговор!  Peace

# 229
Момичета, ако някой си продава тези подаръци, моля да ми пише. Не искам да пускам ненужна поръчка заради тях, а и нещо не ми работят.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10945349
или
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10279376
или
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=11134207

Интересува ме само сака.  Hug

# 230
napata , как разбра до кога са?Къде го пише?
отбелязано е с дребни букви точно под чека
*Offre valable du 01/07/2008 au 30/09/2009 dans la collection Automne hiver 2008 de laredoute.fr hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités et hors articles Repetto et Converse. Non cumulable avec une autre offre. Chèque achat personnel, non cessible à un tiers et limité à une seule commande par foyer. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin et en Rendez-Vous Shopping.
L'usage de ce chèque achat n'exclut pas le paiement de la participation aux frais de traitement de votre colis. L'utilisation même partielle de votre chèque achat n'entraînera aucune contrepartie monétaire sous quelque forme que ce soit.

# 231
И аз сега си видях в пощата отговора за исканите от мен 20Е.И на мен ми искат копие от фактурата.Дали на този етап да направя промяна в адреса,защото е един и същ,въпреки че приятелят е с друго име и е платена въпросната поръчка с карта на негово име-т.е на двата акаунта е плащано с различни карти?Дайте ми съвет ,моля Praynig

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:22 от deska*

# 232
Bonjour Mme Terzieva Desislava,

Vous signalez que votre ami a reзu son colis et vous me demandez de vous envoyer votre bon d'achat de 20¤.

Pour me permettre de donner suite а votre demande,
merci de me renvoyer en piйce jointe la copie de la facture de votre ami.

A trиs bientфt.
Е това е получено при мен.И според Гугълския преводач ми искат копие от фактурата.Нали е така?Ах,как си мечтая за едни 20Е.Супер ще ми дойдат Laughing

# 233
Цитат
23442, 23612, 36897 - намаление 25 евро при поръчка над 50 евро от колекция пролет-лято 2009 с изключение на червени, зелени и мини цени и подарък куфар на колелца в сиво и резеда (валиден до 30 април 2009)

И моят тъп въпрос - "хвана" ми се кода, но не знам да си поръчам чантите които са за 6.90... Какво трябва да направя newsm78
(и една подробност: общо поръчката ми е за ~ 23 евро  Whistling)

# 234
  • Русе
napata , как разбра до кога са?Къде го пише?
отбелязано е с дребни букви точно под чека
*Offre valable du 01/07/2008 au 30/09/2009 dans la collection Automne hiver 2008 de laredoute.fr hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités et hors articles Repetto et Converse. Non cumulable avec une autre offre. Chèque achat personnel, non cessible à un tiers et limité à une seule commande par foyer. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin et en Rendez-Vous Shopping.
L'usage de ce chèque achat n'exclut pas le paiement de la participation aux frais de traitement de votre colis. L'utilisation même partielle de votre chèque achat n'entraînera aucune contrepartie monétaire sous quelque forme que ce soit.

ooooh! Embarassed мерси!

# 235
# 236
Здравейте момичета,искам да ви попитам нещо.Изпратили са ми чек за 5 евро с код,отново ли се въвежда на Saisissez votre code offre spéciale ?

# 237
И на мен този код с часовника не ми се хваща.Пратен ми е лично. Confused

# 238
Момичета, мъча се вече месец и половина , не мога да намеря продукт, на който да ми се хване кода за 5  евро от поканите за приятели.Имам три такива покани, всеки път ми изпращат чек от 5евро, но с един и същи код. Може и да съм тъпа, но до този момент не успях да намаля нищо с тях, още повече не ми е ясно - имам един номер на код , но 3 чека , предполагам ,че няма начин наведнъж да намаля поръчката с 15 евро , а ще трябва в три поръчки да пиша кода, нали? Пробвах и с кръглите цени по време на намаленията , не става , а със същите неща ми хвана кода за 10 евро за първа поръчка на приятеля, в шах съм!

# 239
Оле и на мен най-накрая ми пратиха кода за часовника-61220 и се хваща без проблеми без значение какво имам в коша.Иначе трябва да дава и БД нали?Защото при мен не даде с чудотворната калъфка
Еее, не ставай нахална Laughing Защо реши, че дава и БД? Тя тази калъфка ако правеше всички кодове с БД, наистина щеше да е чудотворна  Mr. Green
И на мен този код с часовника не ми се хваща.Пратен ми е лично. Confused
Избери си нещо от тук:
Цитат
23442, 23612, 36897 - намаление 25 евро при поръчка над 50 евро от колекция пролет-лято 2009 с изключение на червени, зелени и мини цени и подарък куфар на колелца в сиво и резеда (валиден до 30 април 2009)

И моят тъп въпрос - "хвана" ми се кода, но не знам да си поръчам чантите които са за 6.90... Какво трябва да направя newsm78
(и една подробност: общо поръчката ми е за ~ 23 евро  Whistling)

Трябва да я поръчаш по референтния и номер.

Общи условия

Активация на акаунт