Кодове за Ларедут - 25

• 57 044
  • 859
  •   1
Отговори
# 270
Моля за помощ.Получих код за 5Е при покана на приятел,но като го напиша не иска да ми го приеме.Нещо специално ли има при тях.

# 271
  • София
EEEEEEEEE вече и на мен ми  кипна Twisted Evil. Научете се да четете. Има го поне на десет места написано, че кодовете от поканите работят само с кръгли цени.

САМО КРЪГЛИ ЦЕНИ

Не знам как издържат Алекс и змейковица. (Алекс, шоколада не помага при четенето на такива постове Sad )

# 272
  • София
Добре,бе,mirella_m3,ти не разбра ли,че няма БД с кода за часовника?

Относно поръчките под 10 евро-няма такова изискване от Ларедут за минимална поръчка.
Просто повечето банки отказват плащането,ако сумата е под 10 евро,и затова ви отказват и поръчките....

janbi ,и аз получих код за 5 евро още в началото,когато Брадата сподели за далаверата,и на мен кода не
ми се хвана.Отказах се,и толкоз!Не мога да разбера,за 5,10 или 20 евро стана такава патаклама,че не се усещате колко повече
се набутвате в стремежа си да прецакате Ларедут и да сте на далавера..... Tired

# 273
Добре,бе,mirella_m3,ти не разбра ли,че няма БД с кода за часовника?

Относно поръчките под 10 евро-няма такова изискване от Ларедут за минимална поръчка.
Просто повечето банки отказват плащането,ако сумата е под 10 евро,и затова ви отказват и поръчките....

janbi ,и аз получих код за 5 евро още в началото,когато Брадата сподели за далаверата,и на мен кода не
ми се хвана.Отказах се,и толкоз!Не мога да разбера,за 5,10 или 20 евро стана такава патаклама,че не се усещате колко повече
се набутвате в стремежа си да прецакате Ларедут и да сте на далавера..... Tired

evka е може и малко по-кротко не мислиш ли? пфууу нали затова е тоя форум да се помага, да се опитва... то един път ще му се наложи на човек...трябва да се опитва, пък и не виждам ти какъв проблем имаш с това(дори не съм те питала теб). ще помоля само по-спокойно... не убиваме хора като питаме  Peace Peace Peace

# 274
  • София

evka е може и малко по-кротко не мислиш ли? пфууу нали затова е тоя форум да се помага, да се опитва... то един път ще му се наложи на човек...трябва да се опитва, пък и не виждам ти какъв проблем имаш с това(дори не съм те питала теб). ще помоля само по-спокойно... не убиваме хора като питаме  Peace Peace Peace
Знаеш ли колко съм кротка и спокойна в момента?Вдигнала съм си краката на табуретката,чопля семки  и ЧЕТА двете теми за
Ларедут(имам да наваксвам).Първо,аз не съм те плюла и не ти се карам!Аз лично проблеми нямам,нито с Ларедут,нито със съфорумки,вкл. и теб.
А ти сега,ако се върнеш назад в темите и си преброиш колко твои постинги има на всяка страница,ще разбереш за какво говоря,макар,че силно се съмнявам в това.Айде,със здраве!Че и без това с достатъчно спам се напълни и тази тема.

# 275

Знаеш ли колко съм кротка и спокойна в момента?Вдигнала съм си краката на табуретката,чопля семки  и ЧЕТА двете теми за
Ларедут(имам да наваксвам).Първо,аз не съм те плюла и не ти се карам!Аз лично проблеми нямам,нито с Ларедут,нито със съфорумки,вкл. и теб.
А ти сега,ако се върнеш назад в темите и си преброиш колко твои постинги има на всяка страница,ще разбереш за какво говоря,макар,че силно се съмнявам в това.Айде,със здраве!Че и без това с достатъчно спам се напълни и тази тема.

и аз нямам проблеми с никой и с нищо до момента... Grinning просто реших да попитам дали няма някакакъв вариант.ок-няма.
и за да не е съвсем спам да отбележа че си пуснах поръчката с кода за часовника с едни мъжки дънки от албанците  Mr. Green сега остава да чакам  Peace мир и любов да има, това е най-важното   bouquet

# 276
EEEEEEEEE вече и на мен ми  кипна Twisted Evil. Научете се да четете. Има го поне на десет места написано, че кодовете от поканите работят само с кръгли цени.

САМО КРЪГЛИ ЦЕНИ

Не знам как издържат Алекс и змейковица. (Алекс, шоколада не помага при четенето на такива постове Sad )

Много добре мога да чета и съм се поровила навсякъде за да разбера това което ме интересува,но и с кръгли цени не става.Ако можех да го направя нямаше да си задам въпроса.Не мога само да разбера какво толкова се нервите.Ами не ми отговаряй.Аз питам тези които са имали този проблем.Форума е за това и мисля,че го задавам на точното място (нали се казва Кодове на Ларедут?).

# 277

САМО КРЪГЛИ ЦЕНИ

Кода от 5 евро чудесно си се хваща на нова колекция ненамалена, че и при мини беше  Peace. Дали има смисъл тая врътка е друг въпрос .Все едно безплатна доставка .

Код от 10 евро нямам в момента, но съм почти сигурна , че и той ще се хване за ненамалени , даже , ако не се лъжа намалява и от 2008 ненамалени .

Писах в другата тема в Албанците има поне 60 артикула кръгли цени , дали си заслужават , пак зависи , какво ти трябва .

# 278
  • София

и аз нямам проблеми с никой и с нищо до момента... Grinning просто реших да попитам дали няма някакакъв вариант.ок-няма.
и за да не е съвсем спам да отбележа че си пуснах поръчката с кода за часовника с едни мъжки дънки от албанците  Mr. Green сега остава да чакам  Peace мир и любов да има, това е най-важното   bouquet
Точно така-мир и любов!
Лошо няма-питай,за това е темата,но отговор имаш- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381900.msg10641649#msg10641649
Защо трябва да подскачате като ощипани госпожици,като ви се направи забележка?

Аз получих бежовия тренч-№46/48,според мен е уголемен,и лично на мен черния повече ми харесва. снимка

# 279
аз чета форума от декември с малко четене и следене всичко става ясно
че няма бд на тоа часовник се повтори няколко пъти
наистина не е приятно да се четат глупости във всеки пост

# 280
С риск да ме линчувате или убиете с камъни #2gunfire #2gunfire
моля за малко помощ.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8472459& … ue&ksource=-1
това дали мога да го намаля????
Благодаря

# 281
brayan Много ти благодаря.Грешката е моя в кошницата съм имала артикул, който не е с кръгла цена(хваща се кода когато са само кръгли). Peace

# 282
  • София
моля за малко помощ.
Благодаря
Да,би могла да го намалиш.

# 283

Точно така-мир и любов!
Лошо няма-питай,за това е темата,но отговор имаш- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381900.msg10641649#msg10641649
Защо трябва да подскачате като ощипани госпожици,като ви се направи забележка?

Аз получих бежовия тренч-№46/48,според мен е уголемен,и лично на мен черния повече ми харесва. снимка

Извинявам се много - но черния тренч и той ли е уголемен???? и някъв код за 42/44??? че назад видах само за 38/40.

# 284
моля за малко помощ.
Благодаря
Да,би могла да го намалиш.

Ако не е нахално с кой код?

Общи условия

Активация на акаунт