Кодове за Ларедут - 25

• 57 046
  • 859
  •   1
Отговори
# 300
На някой хвана ли се за 4асовника ,4е не 6те при мен с ни6то  Cry

# 301
# 302
# 303
Мерси ,моми4ета,ама не става,явно не ми е ден  Rolling Eyes

# 304
  • София
Здравейте МАМИ  ! Имам питане, дали след всеки пратен код трябва да пускам поръчка и ако не пусна такава ще бъда ли ограничена в получаването на кодове? Защото ми се струва безсмислено да правя поръчка, понеже  ме чака подарък, при положение , че нямам нужда и не ми е харесало нищо!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 305
Не, не си длъжна след всеки код да правиш поръчка! Няма да има проблем!  Peace

# 306
Здравейте МАМИ  ! Имам питане, дали след всеки пратен код трябва да пускам поръчка и ако не пусна такава ще бъда ли ограничена в получаването на кодове? Защото ми се струва безсмислено да правя поръчка, понеже  ме чака подарък, при положение , че нямам нужда и не ми е харесало нищо!!!  bouquet  bouquet  bouquet
даже напротив -колкото по- малко поръчваш, толкова повече кодове получаваш ( един вид те изкушават да пазаруваш  Laughing) . така че, ако после нещо ти хареса, може и да си избереш най- изгодния код

# 307
  • в страната на абсурдите
Цитат
Увиличи ли са цената на кърпите от 2.70 на 3.15 !!! Cry
И на тривките от 1.70 на 2 евро Cry !!!
как няма да ги увеличат,вие изкупихте на хората тривките! Joy Joy Joy
на мен днес пак са ми изпратили кода за часовника,на същия акаунт ,на който не ми се хваща вчерашния код за часовника!абе,луда работа!

# 308
Цитат
Увиличи ли са цената на кърпите от 2.70 на 3.15 !!! Cry
И на тривките от 1.70 на 2 евро Cry !!!
как няма да ги увеличат,вие изкупихте на хората тривките! Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
може ли линк към кръглите цени от албанците или ги търсите в различните колекции?  Rolling Eyes
вчера писах дали могат да ми заменят чека за 10 евро с ваучер, и днес получих отговор, че ще ми изпратят ваучер  Shocked пак ще прегледам писмото, че не мога да повярвам нещо  Rolling Eyes

# 309
На някой хвана ли се за 4асовника ,4е не 6те при мен с ни6то  Cry

Цял ден опитвах с 61999,който ми е пратен лично и нищо не ставаше,каквито и артикули да слагам и се отказах.....преди малко обаче пак го пробвах и се хвана,явно не е бил активиран,не знам newsm78
В кошницата имам само 2 потника и едни балеринки от Албанците Rolling Eyes

Опитай утре,може да успееш newsm10

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 21:09 от daynaa

# 310
Здравейте,момичета Hug
Днес получих най-накрая първата си поръчка/повече от 2 месеца я чаках,ама не се оплаках Mr. Green/та на фактурата има код 46159 за намаление 30%,дано не повтарям някой CrazyИ между другото и на мен ми пуснаха 2 пъти един и същ код за часовника на един акаунд newsm78 и хич не ми се хваща,ама аз съм упорита,щото мъж ми си го хареса много Mr. Green
п.п.оказа се,че кода за часовника ми се активира само с неща от албанците...

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:05 от gudzy

# 311
Здравейте,момичета Hug
Днес получих най-накрая първата си поръчка/повече от 2 месеца я чаках,ама не се оплаках Mr. Green/та на фактурата има код 46159 за намаление 30%,дано не повтарям някой CrazyИ между другото и на мен ми пуснаха 2 пъти един и същ код за часовника на един акаунд newsm78 и хич не ми се хваща,ама аз съм упорита,щото мъж ми си го хареса много Mr. Green

След ден два ще стане,моя код дойде вчера и след много мъки тази вечер се активира Wink

# 312
Тривки,калъфки.... не искам да си мисля за какви ни вземат вече там  hahaha

55069,55166 - 30% намаление на артикули от специалната колекция "tendance printanière" + подарък комплект за маса доколкото разбирам покривка с 6 платови салфетки + БД при 2 артикула от колекцията.Превода ми е с Гугъл и затова пускам и пълния текст ако нещо не съм разбрала правилно,онези,които са на ти с френския да помогнат  Hug

Une parure de table "villanela" en cadeau:
comprenant 1 nappe + 6 serviettes coordonnées.
+Une réduction de 30% sur le cata spécial "tendance printanière".
Livraison gratuite, si 2 articles achetés et livrés au relais colis.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 23:09 от mamaB

# 313
  • на морето
Aз и тук да попитам тези,които получиха чека от поканите за 20е.Като ви поискаха да сканирате фактурата,може ли да я снимам,защото нямам скенер и да я сложа като прикачен файл като отговор на писмото им?Или трябва да си я сканирана?
И да не само спам-43230-код от фактура за 25%намаление.

# 314
Аз им я изпратих снимана, но вече 4 дни нямам никакъв отговор (освен автоматичния), за да знам дали са я приели в този формат или държат да е сканирана. По тази причина на теб бих препоръчала да я сканираш, аз започвам да се съмнявам, че на мен ще ми ги откажат под този претекст, защото няма за какво друго да се хванат - приятелят ми е истински, с друг адрес, име и карта, а и наистина си прави поръчки, вече станаха няколко.

Общи условия

Активация на акаунт