Кодове за Ларедут - 25

• 57 217
  • 859
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да, ама кода вече не ми го приема  ooooh! Не пише нищо за коя колекция е...
* Offre valable 3 semaines à compter de la date de réception de cet e-mail
frais de traitement et d'envoi de votre colis, hors articles volumineux et hors coût du Colissimo

* Офертата важи за 3 седмици, считано от датата на получаване на електронна поща
такса за обработка и изпращане на пакет, както и далеч големи позиции на разходите Colissimo
Ще им напиша 1 въпрос за всеки случай, може пък да ми отговорят  Mr. Green Благодаря за отговорите!

# 406
Да, ама кода вече не ми го приема  ooooh! Ще им напиша 1 въпрос за всеки случай, може пък да ми отговорят  Mr. Green Благодаря за отговорите!
Да де, явно си го ползвала, ама не са били изпълнени условията какви неща да са за сума над 45Е, че да стане БД .. Нищо, че общо поръчката ти е за толкова..

# 407
Относно Прахосмукачката

Моля Ви, някой да даде отзиви! Да, прочетох, че първоначалните впечатления на поръчалите я са добри, но все пак върши ли работа?

Искам да си я поръчам, защото в момента имам нужда от прахосмукачка, ама ако ще ми чисти като за 10 Е, предпочитам да си купя една истинска от магазина, па макар и доста по-скъпа.

И има ли и други кодове, които я свалят до 10 Е (освен 22586 и 22578 - да питам, някой може и да е успял друг код?), пък ако може да дават и БД, ще стане просто супер, знам, че е нахално, но все пак...
22578 ми дава и комплекта каф.пътни чанти, не ги ща ( имаме много пътни чанти);
22586 не ми дава никакъв друг подарък

Очаквам вашите мнения,  а и не мога да изтрайвам вече, пристрастявам се към поръчването  Simple Smile

# 408
Много ме е спам/срам, че питам за това -  но незнам наистина Embarassed.
За сефте ми приема кода за прахосмукачката и ми я намаля на 10 евро от незнам колко опита през последните месеци, но пък в кошницата ми излиза отгоре червения надпис и под кода също има съобщение. Дали ще ми я доставят или..... newsm78 newsm78? Да не ми откажат поръчката с нея?

Как мислите?
Влез си наново в акаунта Simple Smile това мисля Simple Smile и това пише на надписа Simple Smile

е не стана - дава ми я пак на 50 евро и че кода не мога да го ползвам #Cussing out

# 409
Много ме е спам/срам, че питам за това -  но незнам наистина Embarassed.
За сефте ми приема кода за прахосмукачката и ми я намаля на 10 евро от незнам колко опита през последните месеци, но пък в кошницата ми излиза отгоре червения надпис и под кода също има съобщение. Дали ще ми я доставят или..... newsm78 newsm78? Да не ми откажат поръчката с нея?

Как мислите?
Влез си наново в акаунта Simple Smile това мисля Simple Smile и това пише на надписа Simple Smile

е не стана - дава ми я пак на 50 евро и че кода не мога да го ползвам #Cussing out
Дам.. защото като ти е намалило прахосмукачката, както показа на скрийшота, си била в "ничия земя" - т.е. не си била идентифицирана.. Затова точно те е помолило това да направиш.. За да каже нееее, този код не е за теб  Crossing Arms

Съжалявам  Rolling Eyes

# 410
Момичета ще ми изпратят 20Е. LaughingДвата адреса на "приятеля" и моя бяха еднакви,но на единия писах 2 етаж,а на др.3 етаж преди да поискам тези 20Е от франсетата.И стана номера.Пиша всичко това с идеята,че ще помогна на някого Peace(iстава въпрос за поканата към приятел)

# 411
момичета да помоля за превод

Vous attendez le bon de parrainage de 20E.

Je suis dйsolйe de ne pouvoir vous rйpondre favorablement.

En effet, votre amie (560 524 293) йtait dйjа cliente.

# 412
  • София
Вие чакате чек за 20 евро
За съжаление отговора ми е отрицателен
Вашата приятелка (560 524 293) вече е била наша клиентка /може би преди да я поканиш/

# 413
Вие чакате чек за 20 евро
За съжаление отговора ми е отрицателен
Вашата приятелка (560 524 293) вече е била наша клиентка /може би преди да я поканиш/

mersi!

# 414
  • София
Здравейте,
Да се похваля, че след почти седмица чакане - най-накрая ми пратиха кода за чека от 20е. Много благодаря на napata   bouquet, че сподели с нас цялата процедура по получаването на чека.
Успех на всички с кодовете и поръчките. Аз продължавам да тормозя французите за още 2 чека  Crazy

# 415
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9849467& … ue&ksource=-1

това дали ще мога да го намаля с нещо???
имам два броя в кошницата - не са нито прих, нито мини newsm78 newsm78 newsm78
и още 2-3 неща от албанците

# 416
  • Бг-мама

ами може да , но защо не пробвате , а очаквате някой друг да го направи вместо вас?  newsm78

# 417
защото пробвах почти всичко, което е за новите колекции в намаление в евро или % Sad
а не става

идеята ми не е била някой да търси кодове вместо мен - а ако случайно ги е намалял и знае как да сподели  Peace

# 418

С кода за тренча примерно.. пробва ли ?

Офф: Намали си малко снимките в аватара, че ми изваждаш очите Simple Smile -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

# 419
 Къде мога да намеря таблица за размерите в Ларедут? Интересуват ме дамски и детски размери

Общи условия

Активация на акаунт