Кодове за Ларедут - 25

• 57 232
  • 859
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Да се похваля, че след почти седмица чакане - най-накрая ми пратиха кода за чека от 20е. Много благодаря на napata   bouquet, че сподели с нас цялата процедура по получаването на чека.
Успех на всички с кодовете и поръчките. Аз продължавам да тормозя французите за още 2 чека  Crazy
моля, моля, радвам се, че и аз мога да помогна с нещо

и от мен много благодарности!   bouquet

Сабинче днеска ми подтвърди, че чека пътува кьм мен Simple Smile

# 436
Здравейте,
Да се похваля, че след почти седмица чакане - най-накрая ми пратиха кода за чека от 20е. Много благодаря на napata   bouquet, че сподели с нас цялата процедура по получаването на чека.
Успех на всички с кодовете и поръчките. Аз продължавам да тормозя французите за още 2 чека  Crazy
моля, моля, радвам се, че и аз мога да помогна с нещо

и от мен много благодарности!   bouquet

Сабинче днеска ми подтвърди, че чека пътува кьм мен Simple Smile

Искам да питам дали знаете за кодове с букви и къде мога да ги видя.Моля   bouquet

# 437
Аз пак ще питам за чека от 20 евро. Приятелят е майка ми, регистрирала съм я с нейния адрес, но на първите 2 поръчки написах моя адрес за получаване. В суивито  пише, че поръчката е доставена на друг адрес. Сега ако си поискам 20 евра, дали ще ме отрежат. Защото първия път като им писах  преди да е дошла още поръчката ми отговориха, че колета е изпратен на моя адрес и затова не мога да се възползвам от чека. А 3 път поръчката си дойде на нейния адрес.Дали да не дам данните от 3 колет? Какво ще ме посъветвате?

# 438
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9849467& … ue&ksource=-1

това дали ще мога да го намаля с нещо???
имам два броя в кошницата - не са нито прих, нито мини newsm78 newsm78 newsm78
и още 2-3 неща от албанците
С кода за тренча примерно.. пробва ли ?

Офф: Намали си малко снимките в аватара, че ми изваждаш очите Simple Smile -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

e вече съм пуснала 3 тренча-ще вдигнат ръце знам ли, пък и само от тези който са ми на мейла хваща, другите не
но стана като добавих още един артикул ат новата колекция и направих сумата от 45 евро общо от новата Laughing

П.П. Духи по-малки от това не мога и да искам Peace

# 439
Да ви питам нещо. Получих вчера този код на мейла, като си направих втория акаут:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d75b4cf6b3bc7cb0e9
- нали правилно разбрах, че е за безплата доставка за над 45 евро?
Направих една поръчка за около 60 евро, сложих го този код, даде ми там при frais de traitement 0 евро и аз валидирах поръчката, без да се замислям повече. Обаче като си погледнах потвърдителния и-мейл, виждам че са си прихванали и 5 евро за доставка.... Аз ли нещо не правилно правя, или са ме прецакали французите?...  Thinking
Включвам се и аз, тази безплатна доставка Colis/или както е там/  е за Франция само. Ако цъкнеш на линка вдясно от табличката с изброените услуги включени в кода ще видиш регионите, които могат да я ползват. Предполагам че го знаеш, но не си обърнала внимание. А това, че приема кода също е някакъв техен трик, предполагам, защото и други кодове приема системата им, но не отбелязва намалението/примерно/.
Тези франсета все ще намерят начин да прецакат с тези ситни щрифтове.
Бяха пуснали един код също за безплатна доставка, но само за малки пакети, ако не е такъв си плащаш доставката.

# 440
Виждам че има 1000 кода на първа страница става въпрос ,че незна кой точно да използвам . Поръчката ми е за 80 евро и е само от намалената стока да ми препоръчате някой код ако може  newsm78.Като са от намаленията кодовете стават ли или не?
Съжалявам, доста са кодовете, но описанието им е също доста добре направено. За намалените трудно ще стане работата, но при ненамалените, ако искаш да пробваш, обръщай внимание на иконките отгоре /колекция, нови и т.н./. Ние не можем да ти кажем точно кой код ще стане при теб, защото и при нас не винаги се получава, трябва да се пробва. А и не е редно ние да пробваме вместо теб кодовееее наред.
Много добре е описано как се ползват, къде се пишат и т.н. кодовете, така че не се сърди като те препращат на 1 стр.

Успех!!!

Аз не пиша често, но доста ви чета и тази, и другата тема за La redoute.  Peace

# 441
момичета, моля за помощ. кажете с какви стоки работи този код http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b2e1884471f8650137. искам да намаля ето тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-air-classic-bw-bebe-nike.aspx?prod … &numberpage=1. ясно е, че колекцията трябва да е пролет - лято 2009. слагам още неща в кошницата, за да достигната сумата от 48 или 65 евро, но не ми намаля цената. пробвах с всякакви цени, не става и не става. благодаря предварително за помощта.
За този код: може само веднъж да се ползва, не виждам да пише, че намаля и зелените цени, а маратонките излизат prix vert. За колекцията е ясно коя е, ....едва ли ще ти се хване, защото той си е и персонален и ако при теб не става...значи... не става.
Пробвай с нещо от prix rouge/които не се намалят по принцип, но тук го има в условията/ и exclusivites web.   newsm12 

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 01:49 от firefly...

# 442
  • София
момичета, моля за помощ. кажете с какви стоки работи този код http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b2e1884471f8650137. искам да намаля ето тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-air-classic-bw-bebe-nike.aspx?prod … &numberpage=1. ясно е, че колекцията трябва да е пролет - лято 2009. слагам още неща в кошницата, за да достигната сумата от 48 или 65 евро, но не ми намаля цената. пробвах с всякакви цени, не става и не става. благодаря предварително за помощта.
За този код: може само веднъж да се ползва, не виждам да пише, че намаля и зелените цени, а маратонките излизат prix vert. За колекцията е ясно коя е, ....едва ли ще ти се хване, защото той си е и персонален и ако при теб не става...значи... не става.
Пробвай с нещо от prix rouge/които не се намалят по принцип, но тук го има в условията/ и exclusivites web.   newsm12 
Аз малко недоразбрала пак  Rolling Eyes ама когато има такова условие на кода:
* Offre valable une seule fois jusqu'au 04/04/2009 dans la collection Printemps Eté 09 hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web et prix rouge, et hors secteur, petit et gros électroménager, image, son, multimédia et jouet. Non cumulable avec une autre offre.
* Офертата е валидна един път, до 04/04/09 за колекция Пролет Лято 09, освен за вече намалени цени, nouveautés, exclusivités web и prix rouge, и освен в секторите électroménager, image, son, multimédia et jouet.
Не значи ли, че трябва да имаш за 48 или 65 евро неща само от тази колекция?  Thinking

Prix vert - Les articles prix vert bénéficient déjà de prix très étudiés : ils ne sont donc concernés que par certaines offres promotionnelles.
На стоките със зелени цени вече е определена ... /нещо като/ оптималната цена: следователно могат да се повлияят само от някои промоционални оферти /предполагам, само където са изрично упоменати в условията/

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 06:56 от desespere

# 443
  • софия
Относно Прахосмукачката

Моля Ви, някой да даде отзиви! Да, прочетох, че първоначалните впечатления на поръчалите я са добри, но все пак върши ли работа?

Искам да си я поръчам, защото в момента имам нужда от прахосмукачка, ама ако ще ми чисти като за 10 Е, предпочитам да си купя една истинска от магазина, па макар и доста по-скъпа.
.....
Прахосмукачката е като за 10 евро. Поръчах я за вилата. За там ни върши идеална работа. Ако имаш нужда и имаш възможност, по-добре си вземи по-скъпа (под по-скъпа имам предвид не тези, които са от "световно известните" марки Sapfir и подобни).

# 444
74411

20% на марковите спортни стоки от П/Л 2009

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8f057ecf113a458ac2

# 445
# 446
Да ви питам нещо. Получих вчера този код на мейла, като си направих втория акаут:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d75b4cf6b3bc7cb0e9
- нали правилно разбрах, че е за безплата доставка за над 45 евро?
Направих една поръчка за около 60 евро, сложих го този код, даде ми там при frais de traitement 0 евро и аз валидирах поръчката, без да се замислям повече. Обаче като си погледнах потвърдителния и-мейл, виждам че са си прихванали и 5 евро за доставка.... Аз ли нещо не правилно правя, или са ме прецакали французите?...  Thinking
Включвам се и аз, тази безплатна доставка Colis/или както е там/  е за Франция само. Ако цъкнеш на линка вдясно от табличката с изброените услуги включени в кода ще видиш регионите, които могат да я ползват. Предполагам че го знаеш, но не си обърнала внимание. А това, че приема кода също е някакъв техен трик, предполагам, защото и други кодове приема системата им, но не отбелязва намалението/примерно/.
Тези франсета все ще намерят начин да прецакат с тези ситни щрифтове.
Бяха пуснали един код също за безплатна доставка, но само за малки пакети, ако не е такъв си плащаш доставката.

Мамичета на мен този код ми хвана и на поръчка от 50 евро ми даде БД

# 447
  • Пловдив
ANNAFACE,преди да пуснеш някой код,първо виж поне 1-2стр,назад дали не е пуснат и ТЕЗИ КОДОВЕ НЕ СА НОВИ<СРОКА ЗА ВАЛИДНОСТ ИМ Е ИЗТЕКЪЛ>поне да единия

Hug Hug

# 448
Момичета има ли някой снимка на тренча.Много благодаря  предварително

# 449
Здравейте.На някой хваща ли се БД,чрез тривките с друг код освен с този за тренча  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт