Кодове за Ларедут - 25

• 58 723
  • 859
  •   1
Отговори
# 480
Кой е този сак- подарьк SAC Vieux rose/o някой знае ли?

Да, и аз искам да знам, че ми го дава, когато поръчам "тенджерите" с реф.№ за 10 Е!
Ако е прилична чанта, ставаща за носене, да взема да ги поръчам неай-сетне и аз тези "тенджери"!

А някаква друга облага даде ли ти този код и какво още имаше в твоята кошница?

Имам това:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5040612& … ue&ksource=-1
и тенджерите за 10Е
Когато сложа нещо > от 20Е,примерно това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7464029& … ue&ksource=-1
ми даде и сак  Simple Smile.Вофертата от 1стр. пише че има и БД ама неможах да се докарам вече и за това  Wink

# 481
момичета, моля за помощ. кажете с какви стоки работи този код http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b2e1884471f8650137. искам да намаля ето тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-air-classic-bw-bebe-nike.aspx?prod … &numberpage=1. ясно е, че колекцията трябва да е пролет - лято 2009. слагам още неща в кошницата, за да достигната сумата от 48 или 65 евро, но не ми намаля цената. пробвах с всякакви цени, не става и не става. благодаря предварително за помощта.
За този код: може само веднъж да се ползва, не виждам да пише, че намаля и зелените цени, а маратонките излизат prix vert. За колекцията е ясно коя е, ....едва ли ще ти се хване, защото той си е и персонален и ако при теб не става...значи... не става.
Пробвай с нещо от prix rouge/които не се намалят по принцип, но тук го има в условията/ и exclusivites web.   newsm12 
Аз малко недоразбрала пак  Rolling Eyes ама когато има такова условие на кода:
* Offre valable une seule fois jusqu'au 04/04/2009 dans la collection Printemps Eté 09 hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web et prix rouge, et hors secteur, petit et gros électroménager, image, son, multimédia et jouet. Non cumulable avec une autre offre.
* Офертата е валидна един път, до 04/04/09 за колекция Пролет Лято 09, освен за вече намалени цени, nouveautés, exclusivités web и prix rouge, и освен в секторите électroménager, image, son, multimédia et jouet.
Не значи ли, че трябва да имаш за 48 или 65 евро неща само от тази колекция?  Thinking

Prix vert - Les articles prix vert bénéficient déjà de prix très étudiés : ils ne sont donc concernés que par certaines offres promotionnelles.
На стоките със зелени цени вече е определена ... /нещо като/ оптималната цена: следователно могат да се повлияят само от някои промоционални оферти /предполагам, само където са изрично упоменати в условията/
Правилно е това, аз във въпроса доколкото виждам, че cuba libre разбира за какво е кода. Само доизяснявам за маратонките, че едва ли ще се намалят от кода, макар че са от подходящата колекция за кода. Дано да ме е разбрала.   newsm10

# 482
момичета работи ли ви кода за термочантата
вчера го пробвах всичко беше ок а днес не ми го приема 77698 мисля беше
 #Cussing out

# 483
Пробвай с 54372.

# 484
Може ли да ми кажете код, скойто да намаля това :
http://www.laredoute.fr/vente-legging-puma.aspx?productid=324150 … &numberpage=1    Praynig

# 485
  • Бургас
момичета работи ли ви кода за термочантата
вчера го пробвах всичко беше ок а днес не ми го приема 77698 мисля беше
 #Cussing out

Пуснах поръчка преди няколко часа с този код, но 77968, да не си разменила 9 и 6 провери.На мен ми е пратен лично и ми се хвана без проблем.

# 486
прие го но не дава бд с артикул от колекцията на соул плейн
п.п мне само в поста съм ги разменила
аз вчера направих една кошница  без проблем и на мен ми е пратен лично

# 487
  • Бургас
Аз за БД сложих белите хавлийки от 3.15 Е (преди това бяха 2.70), пробвай с тях.

# 488
възможно ли е
понеже вчера пуснах поръчка с него,която обаче няма да ми пратят, да не ми е валиден защото съм го ползвала 1 път вече  newsm78

# 489

Малко дълго стана,  Embarassed, надявам се да съм била полезна на някого! Simple Smile

Да, на мен, благодаря ти!

А да питам какво пишете като питате за 20те евро - свободен текст и чичо гугъл превежда или ?

# 490
  • Пловдив
възможно ли е
понеже вчера пуснах поръчка с него,която обаче няма да ми пратят, да не ми е валиден защото съм го ползвала 1 път вече  newsm78

Защо реши, че няма да ти я пратят? Щом не ти дава да го ползваш втори път, значи вчерашната поръчка е валидна....

# 491
51934-Sac à dos NIKE gratuit noir pour garçon
Сега го опитах и се хваща.Доколкото разразбирам е момчешка чанта  newsm78

# 492
Какво представлява?

# 493
  • софия
Момичета, дори и аз, която не следя редовно темата, видях снимка на саковете на Nike (мисля, mamaB я беше постнала).  Разгледайте (не четете подробно), поне.

# 494
Аз пък я следя редовно. Е, вярно че не мога да запомня всичко, което съм гледала /защото следя и другата тема/, но си мисля, че не мога да знам дали става въпрос за едно и също нещо и затова попитах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт