Кодове за Ларедут - 25

• 57 177
  • 859
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, а кога се разбира дали ти е отказана поръчката заради грешен/чужд код?
Аз пуснах първата си поръчка, като добавих кода на матрака за подарък. Получих потвърждение по e-mail. Това значи ли , че всичко е ОК или все още могат да откажат поръчката заради матрака?
Потвърждението по и-мейл е автоматично веднага след поръчката.Още преди да я фактурират.Ако я откажат би трябвало да получиш специално писмо за това ( не са ми отказвали,така мисля).

# 586
Ето какво открих аз за допълване:
Боксерки дамски - 9,90
Долница бански - 9,99
бикини - 9,90
Още едни - 9,90
Мимита,има и още подобни,но основно бикини и все около тази сума - ако ти вършат работа..... Rolling Eyes
Колкото до ел каталозите - като се зареди страницата най - отдолу има сив бутон и като го натиснеш се зарежда вече самите страници на каталога,минавайки с курсура върху даден артикул отстрани се огражда текста ъказваш подробности за артикула - цветове,цена и т.н.Точно в това каре има една лупичка обикновено горе вляво,която като натиснеш карето се увеличава и там за съответен цвят/ако са няколко/ пише реф.номер.Именно него си преписваш,че не става с копиране и въвеждаш в табличкита за поръчване по референтни номера.Дано да съм го обяснила разбираемо и да ти се получи  Hug
http://enfant.epreview.pictime.fr/
http://femme.epreview.pictime.fr/?
http://homme.epreview.pictime.fr/?

# 587
  • Бургас
mi6ince, благодаря ти!   bouquet
Все ми се искаше да е някоя дрешка, но ще потърся пак, дано да открия нещо.
За каталозите - да, да, знам как се разглеждат, но не мога да ги отворя, не знам защо и къде е причината.  Rolling Eyes

# 588
...
За каталозите - да, да, знам как се разглеждат, но не мога да ги отворя, не знам защо и къде е причината.  Rolling Eyes

Аз имах същия проблем.Просто не бях си отворила браузъра на цял екран и реално сивия бутон,който кликваш,за да ти зареди не се виждаше.А и самите странички ми се зареждат бавно и изчаквам докато ми покаже стрелкичките за отгръщането им.Дано и при теб това да е причината и да се получи  Hug
Колкото до дрешките разбирам те,но на повечето неща са "лепнали " PRIX MINI и не стават  Confused
По този повод пък да споделя,че и аз така издирвах и попаднах на няколко артикула,които над снимката си на общата страница се водят PRIX MINI,но реално като се избере номер и цвят под цената не ги изписва като такива и всъщност се влияят от кодове напр. тези Peace Така,че обръщайте внимание дали ще го изпише.На други пък уж PRIX MINI,а като избереш цвят,размер - изписва под цената PRIX ROUGE и е невъзможно да се намалят.... напр.тези . На последния ред са и се водят иначе и двата модела при мини...
Луда работа,но дано е полезна информацията  Grinning

И един код -
29939 - сервиз за аперитив.Незная какво точно представлява,но ми се хваща и ми изписва - COUPELLE   taupe/auberg  Peace

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 23:22 от mi6ince

# 589
Пускам коментари за термочантата защото получих много запитвана на ЛС.Снимки не мога да кача нещо snimka.bg се базика с мен  #2gunfire
1.За покривката - не мога да кажа каква материя нещо като брезент - размери 101 см на 120 см.Но не е от плат
2.За кутиите - със твърди капаци са.Не са много големи особен но най-малката е много смешна чудно ми е какво може да се сложи в нея
3.За чантата - доста е обемна спокойно ще хване минерална вода от 1,5 л (Горна баня  Joy),сок и камара сандвичи.
Към нея има и едни прегради който са с лепенки и се залепват вътре,примерно ката сложиш бутилката с водата да не се кланбучка нагоре-надолу  да направи сандвичите като на тостер  Joy

# 590
  • Ботевград
Ето и при мен какво сработва:
 30953 25 % намаление и Подарък -  sac lafuma/16.04.2009

61832 22? намаление от 60? покупки, валиден до 30/09/2009

51896 sac Nike

55778
подарък Тренч размер 42/44 и БД със стока от новата колекция.

54372 SAC ISOTHERME

# 591
Някой знае ли тези неща с какво мога да ги намаля с повече проценти или сума:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8662525& … ue&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6696830& … ue&ksource=-1

Пробвах с хиляди кодове, но не става.

# 592
  • Пловдив
Момичета да споделя и аз нещо.Ако някой иска да ползва кодовете за тренча само за БД и подаръка,на мен ми се хвана с това долнище на бански - идеално ми е че точно такова си търсех Simple Smile

# 593
# 594
ralitooo_, а колко тежи чантата, имаш ли идея? Много е хубава иначе, дано и мен ме огрее...
Аз бях давала преди време за допълване един лот бикини- 3 броя за 10.50Е. Е не е точно допълване, ама... Wink

# 595
  • Пловдив
ZLATNA, с какво ти се хваща кода 61832, с нещо от новата колекция ли?

# 596
  • Burgas
А според вас тази термо чанта става ли за плаж?

# 597
а някой пускал ли е с кода за козметичното куфарче? на мен ми го дава подарък и без да имам продукти от колекцията на Ан Уейбърн и се чудя дали да пусна така поръчка, да не ми я откажат после?

# 598
ralitooo_, а колко тежи чантата, имаш ли идея? Много е хубава иначе, дано и мен ме огрее...
Аз бях давала преди време за допълване един лот бикини- 3 броя за 10.50Е. Е не е точно допълване, ама... Wink

Cvetelinka не е много тежка,но нямам идея колко тежи.Ти нали разбра че я получих с един боти който бяха в ужасна кутия и двете неща бяха за пощата

# 599
  • Ботевград
ZLATNA, с какво ти се хваща кода 61832, с нещо от новата колекция ли?

Да, с една блуза, обаче намалява всички стоки процентно, сложих и една олекотена ненамалена завивка, нея също ми намали.

Общи условия

Активация на акаунт