Кодове за Ларедут - 25

• 57 150
  • 859
  •   1
Отговори
# 600
Ето и при мен какво сработва:
 30953 25 % намаление и Подарък -  sac lafuma/16.04.2009

61832 22? намаление от 60? покупки, валиден до 30/09/2009

51896 sac Nike

55778
подарък Тренч размер 42/44 и БД със стока от новата колекция.

54372 SAC ISOTHERME

може ли някаква снимка на чантата Найк, че не се сещам
благодаря предварително Hug

# 601
marian1 за раницата на Найк ли питаш?Ако е за нея ето линк http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358275

# 602
Моля някой който е изпратил снимана фактура вместо скенирана за 20-те евро от покана, да каже дали минава номера, че нямам скенер  newsm78   Simple Smile

# 603
Някой знае ли тези неща с какво мога да ги намаля с повече проценти или сума:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8662525& … ue&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6696830& … ue&ksource=-1

Пробвах с хиляди кодове, но не става.

А пробва ли с тези:
42471 и 30031 - на мен ми дават 20-25% (не знам защо варират процентите) + подарък шалте кафе 140/180 полиестер.
А и ако искаш да стане, трябва да търсиш кодове за ес/зима`08 или по-специално за A.W., защото такива са продуктите, кито си си харесала.

mi6ince,
Господ здраве да ти дава, че внесе повече яснота!  bouquet  bouquet  bouquet

# 604
Моля някой който е изпратил снимана фактура вместо скенирана за 20-те евро от покана, да каже дали минава номера, че нямам скенер  newsm78   Simple Smile

Да може, аз снимах с телефона и ми пратиха кода.

# 605
Моля някой който е изпратил снимана фактура вместо скенирана за 20-те евро от покана, да каже дали минава номера, че нямам скенер  newsm78   Simple Smile

Да може, аз снимах с телефона и ми пратиха кода.

А файла на мейла от който са ми писали ли го пращам?  service_client@web.redoute.fr ??? че във формата за въпроси нямам идея как мога да прикача файл, ако изобщо е възможно. Благодаря ви от сърце момичета за помощта    bouquet   bouquet   bouquet

# 606
А дали има случай да са изпратили 20Е от поканата,но без приятеля да е използвал 10Е,които се получават след като е поканен.Но пък има вече направена поръчка и е получена bouquet

# 607
А дали има случай да са изпратили 20Е от поканата,но без приятеля да е използвал 10Е,които се получават след като е поканен.Но пък има вече направена поръчка и е получена bouquet

В другата тема имаше такъв случай.

# 608

В другата тема имаше такъв случай.
Благодаря.  bouquet HugЩе си ги искам тогава 20Е.

# 609
днес и аз получих термочантата  отпред  отзад  вътре
обемиста е , с покривката ,3-те кутии и целия въздух в нея тежи 1 кг
Чантата не е лоша , в първия момент нищо особено не видях в нея , ще събира доста провизии по екскурзии , които не ни липсват  Mr. Green
покривката от някаква много твърда мушама
кутиите тънки , прибавка за отбиване на номер  newsm53

# 610
кода за тренча +БД са идеални ползвах ги няколко пъти  Peace

# 611
кода за тренча +БД са идеални ползвах ги няколко пъти  Peace
Аз моя ..не мога да го ползвам,каквото и да си харесам ще го има в наличност чааак след седмици  ooooh! 
... Пример с ето тази туника, коментираше се преди две страници  Thinking правилно ли разбирам че ще е в наличност след 9 седмици?

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 14:30 от бейлис

# 612
  • Някъде в Европа...
Момичета да споделя и аз нещо.Ако някой иска да ползва кодовете за тренча само за БД и подаръка,на мен ми се хвана с това долнище на бански - идеално ми е че точно такова си търсех Simple Smile

За кои кодове става въпрос? Embarassed

# 613
И  аз получих чантата днес, тръгнала е от Франция на 26 и на 30 е вее тук  Shocked

Само да допълня Поли, че покривката не е като мушама, а по-скоро като найлонов чувал от онези сизаловите  Mr. Green
И, ако някой има бавно загряващ като мен, двете парчета в чантата са прегради, които се лепят с лепенките...  Mr. Green

# 614

Общи условия

Активация на акаунт