Кодове за Ларедут - 25

• 57 131
  • 859
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

В първия пост ясно е описано за цени с този знак  - не може да се намалят освен това е и при руж

# 616
  • в страната на абсурдите
Цитат
Аз моя ..не мога да го ползвам,каквото и да си харесам ще го има в наличност чааак след седмици  ooooh!
... Пример с ето тази туника, коментираше се преди две страници  Thinking правилно ли разбирам че ще е в наличност след 9 седмици?
правилно си разбрала,че ще го има след 9 седмици!но хвърляй по едно око,защото това 9 седмици е много относително!може да го има и след една!

# 617
покривката от някаква много твърда мушама
пф, егати тъпото.  Tired аз заради тази покривка пуснах поръчката с този код. мислех, че е лен или памук. май ще продавам комплекта  Tired

# 618
  • Русе
Момичета,имам едно въпросче,дано може някой да ми помогне:
На фактурата на получената ми днес поръчка имам следното:
Note de debit
№ de client:....
№ de colis:.....
montant: ...E ;code:.....
indiquer ce code lors de votre prochaine commande par telephone ou courrier

Отначало си помислих,че е номер на ваучер за отказана пола,но в акаунта ми няма отразен ваучер.
Какво е?Трябва ли да им напиша писмо да ми изпратят на майла ваучер?
Благодаря предварително!

# 619
  • плевен
Моля за помощ.Отскоро се регистрирах в Ларедута но не съм поръчвала още нищо и сега получавам имейл в който пише този код 24732 доколкото разбрах.Прочетох първия пост на темата и видях това:24732   - БД при над 45Е , вал. до 26,03,09.Какво означава??? Моля за помощ изобщо не разбирам френски  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 620
# 621
Моля някой който е изпратил снимана фактура вместо скенирана за 20-те евро от покана, да каже дали минава номера, че нямам скенер  newsm78   Simple Smile

Да може, аз снимах с телефона и ми пратиха кода.

А файла на мейла от който са ми писали ли го пращам?  service_client@web.redoute.fr ??? че във формата за въпроси нямам идея как мога да прикача файл, ако изобщо е възможно. Благодаря ви от сърце момичета за помощта    bouquet   bouquet   bouquet
И аз питам на кой адрес ги пращате файловете Praynig

# 622
Я кажете поръчката и след намалението ли трябва да е над 10 евро?
Намалих една рокля с код от покана на приятел и сега е под 10 евро. А като добавя други неща, всичко става по-скъпо.
Има ли отделен каталог на кръглите цени?
Благодаря за отзивчивостта  Hug

# 623
Намалих една рокля с код от покана на приятел и сега е под 10 евро. А като добавя други неща, всичко става по-скъпо.

цялата ти поръчка, включваща и доставката трябва да е над 10 евро.

# 624
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-moins-de-10%C2% … mber=1&ps=asc

# 625
нова съм тук и ме интересува дали по някакъв начин мога да си ускоря поръчката първата ми поръчка дойде до БГ за 1 месец точно и се чудя дали може малко по бързо да дойде с код или със заплащане Thinking мерси за отговора и извинете за тъпия въпрос  Peace

# 626

Днес ми изпратиха и на мен този код, но нещо не работи.  newsm78
Не виждам условия? Превеждах, превеждах..... защо не ми изчезва сумата за доставака.  #2gunfire  Crossing Arms

# 627
оооооооооооо, да не е актуален само за Франция????

# 628
  • Пловдив
Момичета може ли и с какво да се намалят тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5520720& … ue&ksource=-1

# 629
  • Пловдив
Lara1 ,вече са намалени,не може да се намалят още... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт