МЛАДОСТките деца обичат по пролетна трева да тичат!

• 23 792
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Фър-р-р Бъз-з-з (Михалко),
това в подписа ти твоя снимка ли е ?

Не! Съдбата раздава по толкова бебета само на дисциплинираните майки! Един търтей като мен няма как да се справи с такава грижа.  Laughing

# 91
  • London
 Joy Joy Joy

Много това фърррр ми заприлича на:
 "бръм-бръм-бръм, аз пчеличка златна съм", явно права съм била.  bouquet

Нищо, че снимката не е твоя, нали е и твой успех.  bouquet

ХУбав пролетен ден , а аз съм в къщи с детето и гадната, поредна ангина  Confused

# 92
Момичета, някоя от вас от Мл2 да има проблем с водата? При нас има някакво минимално налягане и на двете води и често спира за по няколко минути и съответно да се изкъпеш е леко мисия невъзможна в нормалните за дейноста часове... Вероятно е някакъв проблем в блока ни, но да питам...

Честит Имен Ден на всички празнуващи!   bouquet

# 93
Честит Имен Ден на празнуващите днес!
Да са живи и здрави!

При нас таткото го пипна варицелата и виждаме на практика, че малките наистина я карат много по-леко. ooooh! Аз го успокоявам, че живот и здраве второто дете някой ден като си дойде с варицела, вече ще има имунитет. Ама не му е смешно на него хич.  Rolling Eyes
Моля майките, които ги е грижа за детските градини, да погледнат в подписа ми и да дойдат на протеста или поне да разпространят инфото за него!  Peace

# 94
незнам поствала ли съм снимки тук - ето мъни4ко  Hug  и, ако ни познаете някъде по улиците на младост, да се обадите Flutter

4еститио на имениците от тези два дни  bouquet

# 95
  • London
Честито на всички празнуващи

# 96
Честито на всички именници !!!!!! с малко закъснение  Embarassed

Момичета може ли някоя от вас да ми препоръча добър обущар , ако има в Младост 4 най-добре ама и за други пишете  Hug

# 97
  • London

Момичета може ли някоя от вас да ми препоръча добър обущар , ако има в Младост 4 най-добре ама и за други пишете  Hug

Аз за Малдост-1 мога да кажа.
Има до 45 бл.  мисля 3 или 4 вход.
Има на 43-ти блок, до ключарското ателие.
Има и в 50-А всички работя добре в предпоследния вход.

# 98
Здравейте!
Доста отдавна не съм писала и сигурно вече не ме помните,но да се запиша все пак. Mr. Green
Ако мога да помоля да промените малко инфото на първа страничка,вече съм с двама юнака.Втората ми рожба се роди на 27.08.2008 и се казва Цветомир.Използвам случая и да ви почерпя с вчерашния му имен ден.
И ако може да ни смените номера на блока на 470А.
Поздравявам всички именници на патерица и им пожелавам с гордост да си носят името.
Еми това е от мен за сега,желая ви лек и успешен ден. Heart Eyes

# 99
  • София/Сливен
Здравейте, момичета!

Пристигам с един въпрос. Имам си направление за очен лекар, но не знам къде да отида. Детски ми трябва. Изчетох темите в здравния справочник, бели, черни списъци... всичко...  каквото намери търсачката, отбелязах си някои имена. Питам и вас, тъй като ми се ще да е наблизо, в квартала, и да работи със здравната каса, да си използвам направлението. Това ще е първи преглед, искам просто да видя дали има някакъв проблем, ако се окаже нещо сериозно тогава ще обикаляме и по-надалеч, ако се наложи. За да не ви затруднявам да ме търсите отпред в списъка - живея в Младост4 и подреждам нещата по близост оттам към Младост1  Laughing

# 100
Меги, ако е първи преглед или имаш някакви съмнения е добре да избереш внимателно лекар. Очната в 25-то ДКЦ ме прегледа на апарат от преди Балканската война и ме изпрати да си купя очила. След това платих за 2 частни прегледа и се оказа, че нямам никакъв проблем с очите.

Моят син ще го водя в Кидс Оптик на бул. Мария Луиза. Там знам, че апаратурата е специално за малки деца.

# 101
Здравейте!  Hug
 Хайде и аз да се разпиш, че отдавна не съм идвала тук.... Embarassed
 Отивам да си взема детенцето от детската и ще пиша пак.
 До скоро и поздрави

# 102
  • София/Сливен
Ами малката се оплакваше от главоболие преди нова година, отдадох го на вируса дето я беше уловил. Но в крайна сметка реших да я заведа и на очен. Оплаква се след като я прибера от градина обикновено, уж бързам да я прибера вечер, че им пускат филмчета. При другата госпожа я оставям по-дълго - при нея играят.
Та сега се чудя и се мая, аз не съм шофьор и трябва да ангажираме баща и, пък той ни изкарва паричките и не е препоръчително да отсъства от работа. Затова реших да видя дали няма да намеря някой лекар в района. А иначе тя не е съвсем малка - почти на 5 години е, обаче за нея са проблем разстоянията (сравнявам с големия си син, когото се престрашавам да водя по-надалеч).

Аз открих при многото ровене само това
Цитат
Мога да ви препоръчам,като изключително добър офталнолог(поне за мен) д-р Нелидия Танева,работи в кл.Грийнберг на гърба на 25ДКЦ
, не съм записала кой е автора на поста.
Дали някой е чувал за тази лекарка.

И още намерих че това ДКЦ "Грийнберг" е вече на нов адрес в Младост2 бул. "Ал. Малинов"80

# 103
И още намерих че това ДКЦ "Грийнберг" е вече на нов адрес в Младост2 бул. "Ал. Малинов"80

Да, на отбивката за Американския колеж. Не съм ги посещавала, но мисля, че имат хубава апаратура.

Момичета, според педито Мите има белег от БЦЖ, но аз такъв не виждам. Мога ли да му направя тест в частна лаборатория? Да правя ли консултация с друг педиатър преди това?

# 104
  • София
Относно очна лекарка препоръчвам с две ръце д-р Цветкова от 25 ДКЦ . Миналата седмица на сина ми се заби част от кора от дърво в окото . Толкова внимателно и фино извади парчето , че дори ние не разбрахме как стана . След това ходихме още веднъж за контролен преглед и пак същото фино и внимателно отношение .

Общи условия

Активация на акаунт