МЛАДОСТките деца обичат по пролетна трева да тичат!

• 23 808
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Дано нямате нужда от последващи прегледи, но аз съм много доволна от доктор Облашка в болница Вита. Водя баткото при нея от 6 годишен. Транспорта до там и обратно не е сложен, само с 413  Peace, но е скъпичко. Не работи с касата / поне 2008 не работеше, може сега да е сключила договор - питай на регистратурата като записваш час/! Иначе докторката живее в Младост 4  Mr. Green!

# 106
  • София/Сливен
А, де  Mr. Green
И аз четох за нея, но си мисля, ако действително има проблем, тогава да отида там. А имам и друг вариант - във фирмата на мъжа ми преглежда безплатно детски офталмолог, но за момента го няма, трябва да изчакаме 1-2 месеца. Та си мисля да отида в поликлиниката, пък после и при него, и ако се наложи и при Облашка. Но дано да ни се размине това "ако се наложи", т.е. ако има някакъв проблем.
Благодаря ви момичета Hug

# 107
  • София
олеле, колко съм изтървала... после ще гледам да прегледам.

# 108
  • София
  Аз съм при Азади и мисля и новото бебенце да го запиша при нея. Доволна съм защото подкрепяше няколко неща на който държах, а именно кърмене, късно захранване и непредписване на АБ за леки настинки. Отделно консултациите за малки бебета са събота, когато няма болни в поликлиниката и таткото е свободен  Simple Smile

На племенника ми, който е при нея, доста пъти предписваше АБ за вирусни заболявания - за същите на синът ми, близо година по- малък, препоръчваха - други лекари - вит. C и нормафлор...

Момичета, вчера бях до Социалните в Младост 2 и видях, че правят ремонт на сградата. Служителката, при която бях ми каза, че ги местят в Младост 1, в градината, в която беше Данъчното. А градината на Социалните щяло да си стане пак градина когато свърши ремонта.

Интересно, колко ли време ще трябва да чакаме, за да ни върнат и градината, в която се помещаваше НАП-Младост... newsm78

Момичета, вчера бях до Социалните в Младост 2 и видях, че правят ремонт на сградата. Служителката, при която бях ми каза, че ги местят в Младост 1, в градината, в която беше Данъчното. А градината на Социалните щяло да си стане пак градина когато свърши ремонта.
Ами то още миналата година се говореше за това. Аз разбрах пък, че данъчните ги преместили другаде. Знаете ли къде ще си плащаме данъците вече?

"Местни данъци и такси" са в общината, а другите някъде на 4км, обаче къде точно....нЕам идея. Някой, ако знае, да свирка.

Ако си представите поделението на колелото (там, дето е самолетчето горе- долу), над него (ако гледате с лице към поделението е в дясно и нагоре) има един хотел, а над него е НАП. Няма заведение в тази сграда. Тръгвате да слизате към колелото (бавно) и при първата възможност (с леко покатерване) завивате в дясно и се озовавате на паркинга им.

Местят социалните и ще получат бившето данъчно ремонтирано наистина, но не по тяхно желание а по заповед на кмет и по - висшестоящи от него. На сегашото им място ще преселят друга  градина от младост 2 - то и аз не ги разбирам тези врътки.

А какво ще стане със сградата на последната?

Имало бум на скарлатина, моите племенници двама от тримата бяха с положителни тестове, но само като носители, без да са болни, но пак пиха лекарства Sad
Колко странна идея. Няма лекарство за скарлатина...  ooooh!

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 13:33 от katiABV

# 109
katiABV, а при коя педиатърка е твоето дете?

# 110
  • София
В 7ма п-ка е, далечко е... Иначе се казва Караколева. Или при Масларски във Вита.

# 111
  • София
Момичета може ли някоя от вас да ми препоръча добър обущар , ако има в Младост 4 най-добре ама и за други пишете  Hug

В Младост 3, близо до супермаркет Дар - блок 347, от южната страна на блока, третият вход от дясно наляво, боядисана в жълто решетка и затъмнени стъкла. Работи много качествено и на прилични цени (на мен даже ми се вижда евтино, но не знам как са цените при другите обущари, така че не мога да сравнявам).

# 112
В 7ма п-ка е, далечко е... Иначе се казва Караколева. Или при Масларски във Вита.
Мерси за отговора!   bouquet

Момичета, последно напомняне за протеста утре пред Столична община!
Елате, за да сме много и да има протестът желания ефект!
  Peace

# 113
Момичета, страхотна темичка сте направили. Едва тази вечер научих за нея благодарение на tini-mini Hug

Ние с Александър сме в бл. 57 Simple Smile - може да ни добавите в списъците Simple Smile
Записвам се да следя темичката.
Ще се постарая да прочета..поне последните страници Simple Smile
Ще се радвам да се запознаем и на живо..
  bouquet

# 114
За сградата в Младост 2...(бившата Дг, в която се помещават социалните служби на Младост) и аз видях ремонта..НО..там се ремонтира едно изключително малко крило от нея..
Социалните все още са там в съседното крило.., а почти половината сграда е дадена на деца и младежи с увреждания като дневен център (но..мисля, че са настанени някой от тях).
Реално, в момента двора на ДГ, който е доста голям в задната си част би бил недостъпен за деца, ако там остане социалната служба..
А ако тепърва ще я местят..този ремонт със сигурност няма да свърши до септември..
..
..
В Младост 1 в бивщата Данъчна служба и НАП не съм ходила да видя дали правят нещо, но..би било безобразие да пратят там Социалната служба, вместо да върнат сградата за ДГ!!!!
Там се помещава детската кухня на квартала и мястото е удобно за ДГ и наоколо има доста блокове..
Изобщо..мисля , че утре на протеста трябва д апопитаме за тях!
..
Също и за ЕСПА..- понеже е пред входа ми, направо ми е трън в очите..
..
НЕ знам как стои въпроса с Меридиан 22 в Младост 2  newsm78..те купили ли са си сградата, или са под наем също ?
..
А най-голям трън ми е рушащата се ДГ в градинката зад магазин Европа в Младост 1..
Тя е огромна..Побирала е 350 деца..
Ех..
..

# 115
Аз също подкрепям протеста и ще направя всичко възможно да  дойда. TiredНо ако не успея ще ви гледам .Не че пред тв-то ще ви помогна много.....

# 116
Цитат на: *щурчо* link=topic=381991.msg10907699#msg10907699 date=1239828 quote
..
А най-голям трън ми е рушащата се ДГ в градинката зад магазин Европа в Младост 1..
Тя е огромна..Побирала е 350 деца..
Ех..
..

Щурчо тя наистина много малко работи 1-2 години,почна да пропада и я изоставиха,стана свърталище н анаркомани и даже по едно време имаше полицейска охрана.А беше невероятно оборудвана за времето си.Поне да я срутят , ако не става. Peace

# 117

Щурчо тя наистина много малко работи 1-2 години,почна да пропада и я изоставиха,стана свърталище н анаркомани и даже по едно време имаше полицейска охрана.А беше невероятно оборудвана за времето си.Поне да я срутят , ако не става. Peace
Пропадането не е проблем..Може да се укрепи..Проблема е, че тя е продавана и препродавана през последните години няколко пъти и..сега от Общината не смеят да си я поискат...или им е скъпо  newsm78..
Което не пречи да си я искаме ние, след като никой нищо не я прави..

# 118
Странно  newsm78, тя наистина не е ползвана за друго освен за ДГ.Аз живеех точно с/у нея.Че за какво са я продавали в онези времена?

# 119
Странно  newsm78, тя наистина не е ползвана за друго освен за ДГ.Аз живеех точно с/у нея.Че за какво са я продавали в онези времена?
Най-напред са я продали на някакъв...който твърдял,че ще прави диабетичен център и ще запази поне едно от крилата за ДГ..той не е направил нищо, освен да я остави да се саморазпада..После са я продали на друг..(който не знам какво е искал, но..сега или има трети собственик, или е втория, и е имало идея да става МОЛ, но хората от района са се възпротивили..)
В момента има обявен мораториум върху строителството на каквото и да било ново в Младост (той май скоро изтича.. newsm78) и..временно нищо не се прави..
НО..според мен, Общината може да даде друг терен на сегашния собственик (на друго място, не толкова добро за ДГ) и да си ремонтира (или изгради наново, ако е съвсем рухнала конструкцията) тази ДГ с много места..
Но..е нужно и желание и..кой знае какво още..(вероятно пак с парите ще се оправдаят..)
..

Общи условия

Активация на акаунт