Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 362
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 005
Защото само се оплакват ,а като трябва да се направи нещо всички се скатават  Rolling Eyes

# 1 006
  • варна
аз също ще дойда на протест ако има такъв. не сме се записали още в списък за градина. най-вероятно ще отида на 1-ви след обяд и ще си подам молбата
това което си мисля е може ли да се разделят чакащите дежурни и половината да чакат пред общината. ако на смяна са 6-ма примерно, 3-ма да чакат пред общината, а не пред градинити. ако се чака пред общината аз лично също ще се включа. така ако се съберат по няколко човека от всяка градина мисля, че ще се получи достатъчно народ 2дни да стои и пред общината

# 1 007
В заявлението за прием трябва да попълним броя на децата в семейството и дали посещават детска ясла Някой има ли информация дали тази информация има някакво значение при класирането на децата?

# 1 008
Как може да се връзвате на новогеристрирал се потребител, даващ информация за подреждане по азбучен ред  #Cussing out

Няма подобно нещо.

# 1 009
  • Варна
Регистер, защо попълваме дали децата са били на ясла? Наистина ми стана интересно. Аз си мисля, че за инфо на директорката може би....
Чудя си се, какво удоволствое изпитват хора, които се разписват тук с единствената цел да дразнят чакащите??? Не стига, че Общината се подиграва с нас, а сега и потребители се включват!!!!

# 1 010
Това с азбучния ред е по-скоро някаква лоша шега-при това насъбрало се напрежение в хората,опашки,дежурства и нерви,едва ли директорите ще искат да въвеждат някакъв друг ред при приема на документи,защото тогава вече ситуацията може да излезе извън контрол

# 1 011
Списъкът за "Слънчо" е стигнал до 108 номер (от 46 места) и голяма част от чакащите са за протест пред Общината.
Дори и за след 1.04 - ще протестираме !

# 1 012
108???????? :crazyeyes:Leleeeee

# 1 013
И по 100 жалби да пусне всеки, полза никаква няма да има!!! На протеста който ще организирате ще се съберат не повече от 20 човека!!! ОТГОВОРЪТ ЩЕ Е ЕДИН МЕСТА НЯМА. Успех!!!  [/b]

# 1 014
 rotfImao rotfImao rotfImao Това с приема по азбучен ред много ме разсмя, хайде сега да ходим всички да си прекръстим децата, всички да започват с А  hahaha hahaha hahaha

# 1 015
  • Варна
Кой умен го изцвъка...

# 1 016
  Майки, с втори и следващи деца в същото детско заведение,помогнете ми:какъв документ представяте,за да удостоверите,че по-голямото дете е в същата ДГ.Благадаря!

# 1 017
В заявлението за прием трябва да попълним броя на децата в семейството и дали посещават детска ясла Някой има ли информация дали тази информация има някакво значение при класирането на децата?
за класирането в градината не ,но след това за свормирането на групите да гледат горе долу в група да са 1към 1.Все пак децата ходили на градина могат сами да се опслужват ,а другите не  Peace

# 1 018
  Майки, с втори и следващи деца в същото детско заведение,помогнете ми:какъв документ представяте,за да удостоверите,че по-голямото дете е в същата ДГ.Благадаря!
Питай директорката ви тя ще знае най добре

# 1 019
  • ride my bike...
nady, миналата година ми поискаха копие от акта за раждане на по-голямото дете.
А самата молба имаше място в което с отметка да го отбележа.
Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт