Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 558
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 765
е то хубаво че по район ама как става това с адресните регистрации
не било нужно да си сменяш личната карта ами давали картон с койти удостоверяваш че живееш в този район това са моите мъже на живота ми за тях на всичко съм готова

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:59 от shmataretka

# 766
Здравейте,
искам да споделя с вас огромното си отвръщение от цирка ,който се разигра снощи пред Карамфилче,това беше някаква бутафория,тържество на човешката простотия и отчаяние...
Група от амбицирани родителки"поели нещата в свои ръце"-най активните,най загрижените....правят и размахват списъци,въдворяват ред и  държат  ужасно груб тон....Кой по дяволите е разрешил на тези жени да решават съдбата на моето дете....Не се ли нарушават моите права,след като не съм уведомена кога и в кой момент започва съставянето на този списък....та нали затова има дата и час,обявени официално......Дори това измислено дежурство не включва хора от последните номера на списъка...едва ли не като безнадеждни....Дежурят първите номера,със самочувствието на вече приети.....И така детска градина Карамфилче е вече превзета...пази се денонощно от някъква неформална организация....И ако някой реши да си потърси правата ще бъде смазан от разгневена тълпа....
Срам ме е че участвам в подобен идиотизъм.....но за жалост тълпата ме повлече....моето дете ще бъде изместено от ей такива псевдоорганизаторки....честно да ви кажа предпочитам връзкарите....
Успех на всички ...най вече на онези ,които не са толкова безумно нахални и стоят встрани с последното номерче от списъка,кротко изчаквайки реда си.....НЕКА И ТОЗИ ПЪТ ПУСНЕМ ПРОСТОТИЯТА НАПРЕД!!!!!!!

# 767
за Синчец започнаха списъка,айдееее вече има към20 деца,а още сме петък

# 768
  • Варна
за района се гледа адреса на подаващият родител молба и то на личната карта

# 769
този юни ще ми се види сметката 6те чакам за малкия дали е приет на ясла и големия за градина стискаите палци

# 770
за Синчец започнаха списъка,айдееее вече има към20 деца,а още сме петък
За ЦДГ Синчец още снощи в 18:00 се направи списък и се събраха ~30 деца!!! Това да не е нов списък??? #Cussing out

# 771
Какво точно ви пише в служебните бележки от работодателя?

# 772
затова питам защото с тоя картон удостоверяваш 4е живееш в този район,в понеделник ще отида до районното да разбера повече подробности и да го изкарам това нещо ,то е като домовата книга едно време дето ги имаше, за да не сменяш документи

# 773
  • гр.Варна
Моля ви спешен въпрос: мъжо си подаде искане за декларация по чл.50 ,сега ми се обажда,отишъл да я вземе-пишело декларация по чл.92 ... За друга ли се отнася?

# 774
Марианик, за каква декларация става въпрос?
За данъците ни пише: Удостоверение по чл. 87, ал. 2 от ДОПК за наличие или липса на задължения по чл. 162 ал.2 от ДОПК... newsm78
Ако става въпрос за детска градина служителите би трябвало да знаят какво точно да издадат...

П.П. Извинявам се, че се изказах неподготвена, исках да съм полезна  Hug

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 11:39 от mia_ata

# 775
  • Варна
Моля ви спешен въпрос: мъжо си подаде искане за декларация по чл.50 ,сега ми се обажда,отишъл да я вземе-пишело декларация по чл.92 ... За друга ли се отнася?

В градините искат от самоосигуряващити се лица декл. по чл. 50 от ЗДДФЛ, а тази по чл. 92 е може би по ЗКПО / такава не искат/ . Кажи по-подробно какво те интересува?

# 776
  • гр.Варна
За самоосигуряващи се родители, заверено копие от годишна данъчна декларация по чл.50 от ЗДДФЛ за предходната календарна година -
за това е подал молба

,а получил тази по чл.92...

Стои пред данъчното и ме пита ,да се връща ли ,да вдига скандал?

# 777
  • варна
Здравейте,
искам да споделя с вас огромното си отвръщение от цирка ,който се разигра снощи пред Карамфилче,това беше някаква бутафория,тържество на човешката простотия и отчаяние...
Група от амбицирани родителки"поели нещата в свои ръце"-най активните,най загрижените....правят и размахват списъци,въдворяват ред и  държат  ужасно груб тон....Кой по дяволите е разрешил на тези жени да решават съдбата на моето дете....Не се ли нарушават моите права,след като не съм уведомена кога и в кой момент започва съставянето на този списък....та нали затова има дата и час,обявени официално......Дори това измислено дежурство не включва хора от последните номера на списъка...едва ли не като безнадеждни....Дежурят първите номера,със самочувствието на вече приети.....И така детска градина Карамфилче е вече превзета...пази се денонощно от някъква неформална организация....И ако някой реши да си потърси правата ще бъде смазан от разгневена тълпа....
Срам ме е че участвам в подобен идиотизъм.....но за жалост тълпата ме повлече....моето дете ще бъде изместено от ей такива псевдоорганизаторки....честно да ви кажа предпочитам връзкарите....
Успех на всички ...най вече на онези ,които не са толкова безумно нахални и стоят встрани с последното номерче от списъка,кротко изчаквайки реда си.....НЕКА И ТОЗИ ПЪТ ПУСНЕМ ПРОСТОТИЯТА НАПРЕД!!!!!!!

напълно те подкрепям !вече сме две !

# 778
  • варна
 искането за удостоверение  си  го полълваш сам и отбелязваш какво искаш да ти издадат.така че мисля че не сте попълнили правилно  newsm78

# 779
Какво точно ви пише в служебните бележки от работодателя?

Още никой ли не си е извадил такава бележка?

Общи условия

Активация на акаунт