Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 651
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 510
  • Brokenpromiseland
Цитат
имаше неприети и с входящ номер 2

За коя градина е това  #Crazy.да не е било към някой ОДЗ, в която яслената група е директна преминала.

# 511
  • Варна
Цитат
имаше неприети и с входящ номер 2

За коя градина е това  #Crazy.да не е било към някой ОДЗ, в която яслената група е директна преминала.
спомням си от миналата година. Може жената пък да не отговаряла на изискванията за район. Нещо Светулка ми се върти, ама не съм сигурна.
Извинявам се, ако съм доподлудила някой, просто се сетих

# 512
  • Варна
директното преминаване става само в ОДЗ и то ако си в района , ако не си в района за ОДЗ - градина не те прехвърлят а подаваш молба в друга градина от твоя район

# 513
  • Варна
Не мисля, че това е вярно. Писано е в темата. Няма да се гонят децата от ОДЗ. Директорката на градината, в която ще кандидатствам, каза че няма да се гонят и да се препращат към ЦДГ по район.

# 514
Мами, тези ,които са  ДГ"Щастливо детство" - хайде да се съберем там на 31.03./вторник/, да си определим час, какво ще кажете? И аз нямам възможност да чакам с детето. Таткото ни не може да отсъствува от работа. Дайте предложение.

Аз съм за но мисля да чакам пред градината още на 30 вечерта.Такаче кажете час и ще съм там.

# 515
  • Brokenpromiseland
Аз друго сега се чудя, вчера една майка спомена, че електронният регистър ще определя входящите номера и те ще са единни за цяла Варна...т.е 1 в списъка може да не получи Входящ номер 1, а 21.
В същото време register, спомена, че всяка градина си е сама за себе си....от всякъде различна информация.

# 516
  • Варна
Предполагам, че регистър има по-точна информация, а и на сайта на общината нали има допълнение, където пишат в какъв вид ще е входящия номер

# 517
Някой има ли информация до къде е стигнал списъка в "Светулка"? Малката е спи в къщи и не мога да отида до там.

# 518
  • Варна
ОДЗ № 5 "Славейче"
Брой яслени групи    Брой свободни места по капацитет    Общо места
3    55    55

Брой първи групи    Брой свободни места по капацитет    Общо места
2    24    44
Капацитетната бройка на обединеното детско заведение /ОДЗ/ за първа възрастова група се усвоява чрез прехвърляне на децата от яслените групи, които са от района на детската градина. Външен прием се осъществява само при наличие на свободни места.

# 519
Искам да ви кажа на всички мами.Чух да се говори че независимо под кой номер сте във въпросния списък всичко се решава от директорката и от общината,кое дете да бъде прието.За тези който правят списъци не бъдете сигурни че щом сте сред първите номера ще влезете.
Успех желая на всички мами,да им вземат  децата.
Дано  пред ЦДГ40 Щастливо детство удържат фронта,и всичко мине гладко.Без скандали,и въпросните списъци започнат на 31

# 520
  • Варна
Искам да ви кажа на всички мами.Чух да се говори че независимо под кой номер сте във въпросния списък всичко се решава от директорката и от общината,кое дете да бъде прието.За тези който правят списъци не бъдете сигурни че щом сте сред първите номера ще влезете.
Всеки може да говори каквото си иска. Не всичко се решава от директора. За общината- не знам.

# 521
dka25, и аз много работи чувам, всички чуват - слухове, колкото искаш  Peace

# 522
  • Варна
Дано случим на директорки тогава!
Инфото на Регистър е най-точно. останалото са свободни съчинения.
Няма да гонят деца от ОДЗ, сега подлудете и на приетите родителите.

# 523
Мога само да кажа Благодаря, че се внесоха разяснения на сайта на общината, че ми писна да ме облъчват с неверни твърдения

# 524
  • Варна
когато миналата година кандидатствахме за ясла бе ше спазен реда на входящите номера , дано и сега с градините бъде така , е сигурно ще гледат и всички тия бележки дето ги искат  но според мен решаващо ще е входящият номер  

Общи условия

Активация на акаунт