Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 3

• 61 654
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 525
до  dka 25

и ние сме за "Щастливо детство", дано да си правим компания на опашката.

# 526
Красе
Цитат
Не мисля, че това е вярно. Писано е в темата. Няма да се гонят децата от ОДЗ. Директорката на градината, в която ще кандидатствам, каза че няма да се гонят и да се препращат към ЦДГ по район.
Красе мила в грешка си. Ние сме на ясла в ОДЗ, но сега за градина не ни е район и вече сме от изгонените така да се каже Cry Ще кандидатстваме в градината, която ни е по район и всичко това защото аз се забавих и се заинатих да не си сменя адресната регистрация. И какво трябваше да си измисля един адрес в района на ОДЗто и да заживея там, просто нямам думи вече #Cussing out.

# 527
до  dka 25

и ние сме за "Щастливо детство", дано да си правим компания на опашката.

Със сигурност ще си правим.
А колкото за другото:Да всичко е слухове и всеки чул нещо и го предал,но всичко е късмет,и искрено ви желая да сте сред приетите.Всеки се спасява както може.

# 528
  • Варна
Явно нещо съвсем са луднали. Нашата директорка така ми каза, даже се учуди че не сме кандидатствали в ОДЗ-то миналата година.
Съжелявам, по-добре си смени картата  Peace

# 529
Вече е късно, директорката била сформирала новата група Shocked

# 530
  • Варна
Кое ОДЗ е това?  Shocked

# 531
В "Светулка" в 12ч. бяха към 30 номер.

# 532
ОДЗ 2 Петър Берон, то и в сайта пише вече капацитет 0 свободни места.

# 533
В "Светулка" в 12ч. бяха към 30 номер.

благодаря

# 534
  • Варна
Добре като ви гонят не се ли освобождават места? Нали това им е замисъла?
Мале, то тогава изгонените от "Детска радост" ОДЗ 13  при нас  ooooh!

# 535
  • Варна
Ееее, все за едно дете ще се намери място, и то дете от ясленската група. Не може ли да отидеш да говориш с директорката???Чувала съм, че е доста разбрана

# 536
 А има ли някъде информация , колко деца ще останат извън детските заведения - държавните?

# 537
Ами така са го измислили тез от общината - има 2 яслени групи и само 1 първа Shocked. Не сме само ние изгоните около 10-15 деца сме общо дето ще си ходим в детските градини по райони #Crazy Иначе говорих с директорката много е разбрана наистина, но тя е увеличала даже групата място няма. Как може да пуснеш две яслени групи като знаеш, че после не може да оставиш всичките деца в градината това ми обяснете? Кой е този велик мислител в общината, който го е измислил?

# 538
Здравейте, и аз съм за "Щастливо детство" и подкрепям за събирането на 31, и  сутринта да е  Simple Smile и искрено моля да не започваме от сега Praynig,.

# 539
  • Варна
А има ли някъде информация , колко деца ще останат извън детските заведения - държавните?
Предполагам, че това ще стане ясно най-рано на 10 май, след като стане ясно колко деца са кандидатствали и колко са местата  ама и аз на всяка манджа.... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт