Пролетните ви парфюми 6

• 21 312
  • 391
  •   1
Отговори
# 105
Жаки, коя е тая ябълка на Дона Карън? Shocked  Да не би да имаш предвид Be Delicious?

# 106
Да, точно тя Simple Smile

# 107
И от моите колежки повечето са се обзавели с него  Grinning. Е скоро не съм се вясвала в унсс-то да видя как е положението, но мисля, че ще е същото  Sunglasses

# 108
Много го купуват този парфюм...на мене ми ухае и на ябълки но и на пъпеш малко.

# 109
 Laughing Laughing и аз я имах зелената ябълка -подарък от гаджето, за лято беше много приятен, преди 4 години някъде

# 110
Миналота лято ползвах този и ми действаше много разхлаждащо, въпреки, че съм на мнение, че Булгаритата не са трайни. Тази Ябълка съм си я поставила за цел за това лято. А сякаш и зелената Омния ....  newsm78

# 111
Не го познавам този Паола, а зелената ябълка наистина е много приятен летен аромат, аз пък не съм надушвала на него Simple Smile

# 112
И аз не го познавам това Булгари. Ябълката е наистина приятен и разхлаждащ парфюм, но мисля, че е една идея по накъртващ и силен(ако мога така да се изразя) от типично летен аромат. Може и на мен да ми се е сторило, но наистина точно 5 колежки го имат и редовно ми ухаеше на него, а и го ползваха есенно време и мога да кажа, че се държеше много добре.
Зелената Омния и на мен ми хареса.  Grinning

# 113
Знам ли, на мен беше направо ефирен, може и да са прекалявали с количествата, то и аз опитвах ''да се накъртя'' с него, но не ми се получаваше - нежен и пак нежен Sunglasses Laughing

Момичета мислех да пускам анкета още миналата тема, но сега се отказах - очевидно защо, какво мислите за новото име на темата? Моето предложение е  просто ''Парфюмерия'', кажете вие какво мислите по въпроса, за да не се мъчим на лични Peace Идеята ми е следната - парфюмерията е отворена зона, дружелюбна, където всеки може да влезе и да се чувства добре (парфюмерията такава, каквато трябва да бъде Wink), нищо общо с частни партита Peace други предложения за сега са Парфюмания, Фрагрантика - нищо, че дублира името на известния сайт. Чакам вашите предложения, защото ми се иска да го обсъдим и да бъде едно общо решение, а не просто аз да го плесна Grinning

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 15:58 от Tess d`Urberville

# 114
Това Булгари  и аз съм го имала за лятото става.А новото зеленото и на мен ми идва много нежно почти не го усещам.

# 115
А как ви звучи "Парфюмни размисли и страсти"  Joy?

# 116
хаххахахаххаха, ами на мен ми харесва - то точно така си става Peace

# 117
Друго, което ми беше хрумнало  - ''Ах, тези парфюми'' - по аналогия на филма -  ''Ах, този джаз'', но твоето е по - добро Grinning

# 118
В Червения чай на Булгари се усеща точно прохладната нотка на студен чай и портокал. Между другото е и унисекс.

# 119

А как ви звучи "Парфюмни размисли и страсти"  Joy?

А "Парфюмания и терзания" как ви звучи ?  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт