Пролетните ви парфюми 6

• 21 298
  • 391
  •   1
Отговори
# 120
Значи - ''Фрагрантика'', ''Парфюмерия'', ''Парфюмни размисли и страсти'',  ''Ах, тези парфюми''.......

хаххахахаххахахах Паола, пак в десятката - то не са мании, то не са терзания.......   

# 121
Друго, което ми беше хрумнало  - ''Ах, тези парфюми'' - по аналогия на филма -  ''Ах, този джаз'', но твоето е по - добро Grinning
Или от "Ах, тази Мери" - поне аз за това се сетих.

А ами това " Парфюмни размисли и страсти горещи със съфорумки- вещи" или нещо такова, но май е много дълго  newsm78

paola2 и ти си в десятката хаха  rotfImbo

# 122
Ах, тази е Мери е взето именно от Ах, този джаз Simple Smile, ами напротив, даже ми харесва да има някакъв виц в заглавието, може би моите предложения са малко суховати, давайте в същия дух Peace

Иначе следващата тема ще е под 7, т.е., продължаваме, само че с ново име Peace

# 123
Е какво като е дълго- интересно е. По-добре Тес да пусне една анкета и да си изберем ново име.

# 124
Аз писах, защо не пускам, да няма излишни вълнения по повода Wink

# 125
Аз писах, защо не пускам, да няма излишни вълнения по повода Wink

Аха. не съм видяла. Ок. давайте да избираме тогава.

# 126
Ами хайде - то май сега се решава въпросът  Simple Smile

# 127
"Мagic in a bottle", "Aромотерапия", "Само по парфюм", Еau de magic...не съм в кондиция определено ( а се занимава с измисляне на заглавия Simple Smile )

# 128
Хубави предложения Жаки, особено ми хареса - ''Само по парфюм'', гледайте да е на български, или пък де да знам, ако съдържа парфюм на латиница, се разбира от всички  newsm78,
като например - ''Le Parfum'' Thinking

# 129
Това и аз си го мислих с Le Parfum....или "за парфюмите и още нещо..." (въпреки, че е краден лаф Simple Smile )
"Ухание с послание"...ама вече пълни простотии пиша Grinning Joy

# 130
Добре, за да отсеем -кои са трите предложения, които най -много ви харесват. Не се притеснявайте да излъчите своите собствени Simple Smile Имаме време, не е необходимо да бързаме, може пък да изскочат и други добри предложения Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:35 от Tess d`Urberville

# 131
Парфюмна еуфория,Парфюмен Рай или като послание Избягай в парфюмният рай?

# 132
По темата за заглавие,на мен най много ми харесва "Парфюмът" GrinningЯсно е от къде е взаимствана идеята.Точно,ясно и просто.

Сетих се и за "Ароматни размисли и страсти".Сега се чудя за още newsm78

# 133
Гледам, че мислите име на темата, в която се събирате и пишете. Обаче проблема е, че вече има един такъв парфюмен клуб и голяма част от вас пишат и тук и там. Някак ми се вижда излишно да има две клубни теми на една и съща тематика. Признавам, че не съм се консултирала с колежките Копче и Лео по въпроса, но сигурно и това в един момент ще трябва да направим. Защо просто не се опитате да не воювате помежду си и да пишете в един клуб, за да не се объркват потребителите?

# 134
renci ние не воюваме, но просто на доста пъти сме се почувствали някак нежелани може би newsm78  Вярно, че тематиката е една и съща, обаче мисля, че не се бъркат много много потребителите. Не знам вие може да прецените. Дано да си остане и нашата темичка  Praynig

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 20:41 от vili_2703

Общи условия

Активация на акаунт