Рисуване за начинаещи 2

• 100 045
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.София
Един акцент за антрето

# 346
  • гр.София
Честита Баба Марта на всички!
Е-хо, съвсем сте изчезнали от темичката.

# 347
Dilu, много е хубав акцента! Разкажи малко за това как го направи?

Ами аз съм се покрила защото правя мартеници. Т.е аз вече ги направих, сега ги качвам в блога си, пуснах и малко видео как съм правила някои от тях.

http://artcraft.anniesartbook.com/2010/02/video-tutorial-how-to- … ake-tabletop.html

http://artcraft.anniesartbook.com/2010/02/how-to-make-tabletop-martenici.html

Това го правих за едно предизвикателство, не знам пусках ли го тука:
http://artcraft.anniesartbook.com/2010/02/butterflies-and-flowers.html

# 348
  • гр.София
Пак разбуни духа ми с тия красоти  Heart Eyes Аз си мислех, че редиш изложбата - или мина, че нещо май съм поизпуснала newsm78
Иначе черно-бялата ти серия си е супер - много ми харесва.
А моя акцент е нищо особено - със шпакличка на фазер, но стои свежо в антрето.

# 349
Дилу, на 20 и 21-ви е изложбата Wink

# 350
  • гр.София
 newsm10 - и ще  чакаме снимки и впечатления. Успех ти желая. Ако си купиш маслени бои на водна основа - пусни една снимка какво пише на етикетите им - интересно ми е дали може да се напластява цвета или е по като с акрила. Дали ги има и в БГ newsm78

# 351
Честита Баба Марта и от мен!

И да почерпя -вчера синът ми стана на 12г.

Разкажете за изложбата,малко снимки ако има още по-добре . Simple Smile

# 352
Ралико, честито на детенцето ти!!!

Вчера разбрах, че аз съм разпределена за Сити хол ( това е нещо, като общината, но се използва и за мероприятия) и не мога да повярвам! Има толкова много участници и над 14 изложбени зали, които бяха пръснати из целия град, а аз с моите неща успях да се вредя в центъра на събитието! Simple Smile Много се радвам всичко да мине ОК!
Това са снимките на брошките, които обещах да пусна вчера, утре ще пусна гривничките, че днеска просто не успях:
http://artcraft.anniesartbook.com/2010/03/14-pin-martenici-2010.html

# 353
Tandoori,благодаря!  bouquet Много се радвам за теб!Аз пък продължавам серията "Първична рана", ,това е колаж от първата серия.

# 354

Ралико, пусни линк за да можем да ги разгледаме отблизо, защото така са много дребни и реално не си личи какво точно е изрисувано.  Peace

# 355
# 356
А., ей това е вече друго нещо! Чудесни са!!! Много ми беше интересно да ги разгледам в дейтали! С мастило и перо ли работиш или с мастило и четка ако не е тайна?

# 357
Tandoori радвам се,че ти харесват!Всъщност зависи,по принцип рисувам туш-перо,за фоновете понякога ползвам и четка.С мастило започнах навремето,но туша повече ми харесва.А изобщо рисуването с перо много е вдъхновяващо.Това  е серията,която е експерементална,с лявата ръка съм я рисувала и допълвала с дясната.Един вид - експеримент на двете полукълба  Blush

# 358
Tandoori радвам се,че ти харесват!Всъщност зависи,по принцип рисувам туш-перо,за фоновете понякога ползвам и четка.С мастило започнах навремето,но туша повече ми харесва.А изобщо рисуването с перо много е вдъхновяващо.Това  е серията,която е експерементална,с лявата ръка съм я рисувала и допълвала с дясната.Един вид - експеримент на двете полукълба  Blush

Това е много интересно! Как ти се отдава с дясната и лявата? Интересно ми е как ти е изникнало като идея точно с такъв замисъл да ги правиш, подозирам имат интересен произход и ако имаш желание ще се радвам да споделиш!

# 359
За  рисуването с двете ръце -ползвам и двете,но  пиша с дясната.Сега децата могат да избират,но по мое време не се гледаше с добро око на различните и макар да потеглих с лявата,в 1 клас прописах с дясната.

Като замисъл,"Първична рана" бе идеята за подсъзнателното усещане на душата в момента на отделянето на новороденото дете от майката,с прекъсването на пъпната връв и връзката на душите в едно друго измерение.

И тъй като   се интересувам от езотерика,исках да опитам какво казва моето подсъзнание... Резултата е неочакван дори за мен,защото картините изникваха без предварителен замисъл.Просто се случваха.Може би изглеждат малко неоформени,но не съм ги поправяла,така са както ставаха за броени минути.Усещането бе като след медитация,с една дума-пречистване.

Общи условия

Активация на акаунт