Рисуване за начинаещи 2

• 100 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Удари още една ракия, тя ти действа супер добре!
Следя цялото ти творчество тук и съм очарована  Heart Eyes Не се обаждам, защото не рисувам на платна, но това не ми пречи да позволя на очите си да се насладят на красота!

# 391
  • гр.София
Elica676, че то къде пише, че само за рисуване на платна става въпрос - я, пусни някоя снимчица, де - вярно, някъде из някоя тема бях попадала на някакви твои красоти - пусни едно линкче, молим те  Hug

# 392
Ех,dilu, ако можеше  и на мен да ми действа така ракийката,признавам си  щях да ходя все опиянена.
По повод последната ти картина ,моето скромно мнение е ,че е напълно завършена.А относно предното ми мнение,не мога да кажа кое конкретно ме изненада... не знам дали цветово или по -точно като цялостно усещане,но не мога да определя.

п.п. между другото сега е часът на Земята  и пиша на свещи,много е романтично. Blush

# 393
 Дилу, за рисуване на стъкло си има отделна тема. В нея най-добрата е Джаста и завинаги ще си остане Джаста  GrinningVery Happy
Ето тук съм качила някои неща.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 10:34 от Elica676

# 394
  • гр.София
Тотално ми се събра и кръстоса погледа - това всичко с точици ли си го правила  ooooh! Heart Eyes Hug Те сега сигурно до сутринта ще Ви гледам темичката.

# 395
Тотално ми се събра и кръстоса погледа - това всичко с точици ли си го правила  ooooh! Heart Eyes Hug Те сега сигурно до сутринта ще Ви гледам темичката.

Благодаря ти!  Hug Да, цялата картина е с точици, правя го с контурни бои. Преди време се заплеснах по аборигенско изкуство и ми направи впечатление, че те така оформят картините си-точка по точка. Ама иначе опитвам всевъзможни техники, но пусто пак ме влекат точките.  Laughing

# 396
Elica676 много хубави неща си сътворила,аз да си призная,за сега съм зациклила на графиката.
dilu последната ти картина  наистина ме стопира,гледах я и много странно ми подейства,спомних си за един много стар познат,нещо в ръката на картината,в жеста и ми припомни за човек,който не съм виждала от поне 14 години...  bouquet

# 397
  • София-в сърцата на моите деца
Добро утро! За Лазаров ден едни Пиеро и Колумбина от мен.
Tandoori къде се изгуби, да пускаме ли палците вече Simple Smile

smile3508 smile3525Дилу, страхотни са!

# 398
Елица, разкошотия просто!!! Страхотни са!!!  bouquet

# 399
  • гр.София
Нинка и аз нямам нищо против са съм опиянена, само да не е тая дзверска болка  #2gunfire #2gunfire
Raliko, Didiela  Hug

# 400
  • pomorie
ето нещо ново от мен    снимана е със светкавица и не изглеждат така свежи цветовете  ...и май всички светли нюанси изглеждат като бяло

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 14:14 от la_chiquita_linda

# 401
# 402
ето нещо ново от мен    снимана е със светкавица и не изглеждат така свежи цветовете  ...и май всички светли нюанси изглеждат като бяло
Много е красива.Пейзажите с вода са ми любими.С какъв материал си я рисувала?Много е релаксираща.

# 403
Ралица, невероятни графики! Рисуваш като фея!
la_chiquita_linda, такова спокойствие и безметежност лъха от картината..Прекрасна е.

# 404
  • pomorie
Много е красива.Пейзажите с вода са ми любими.С какъв материал си я рисувала?Много е релаксираща.
мерси развам се че ви харесва с масло е беше друга но я преправих днес... Embarassed преди време ми беше непонятно рисуването на море например-живеех далеч от морето и нямах възможност да го рисувам.сега от 5 г съм на крачка от плажа и имам удоволствието да се наслаждавам на морето...но пък съм забравила как да се справям с горските пейзажи  #Cussing out
Elica676    Hug  мерси мила

Общи условия

Активация на акаунт