Рисуване за начинаещи 2

• 100 049
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Elica676 Hug Радвам се,че така ти харесват!   bouquet

# 406
  • гр.София
Завърших и втората от диптиха с девойката и младежа под дървото. Още не съм им измислила име. Някой с идея newsm78
Почвам да гледам вече темичките за Великден, че време не остана. Весело посрещане на празника на всички.

# 407
Няма друг с такъв уникален и специфичен стил като твоя... Simple SmileСтрахотни са и двете картини!

# 408
  • гр.София
 Embarassed Всеки е уникален сам по себе си с нещо - аз, например, да ме убиеш не може да ми се роди в главата и ръката такива творения като черно-бялата серия на  Tdndoori и цветната графика на raliko - харесват ми много, но дори и да ги гледам, пак не мога да ги прерисувам примерно, просс то не мога да мисля така, а за акварел да не говорим - направо ми е друга планета. Между другото съвсем скоро си открих един много удобен трик - да го споделя - скицата с молив, която си нахвърлям преди да почна да "шляпам" с боичките  вече си я правя с акварелен молив и после с четката се размива и няма проблем с прозиране на контура вече.

# 409
Завърших и втората от диптиха с девойката и младежа под дървото. Още не съм им измислила име. Някой с идея newsm78

Разкошни са! Напира ми едно име "Забравени жестове".
Май много вися във форума  Laughing

# 410
  • гр.София
Мале, колко грешки съм допуснала горе  Embarassed Еlica по-скоро си мислех за "Нежни чувства" Peace

# 411
Привет,момичета!
Някои от вас просто нямат спиране,невероятна творческа енергия.
Винаги се радвам на хора,които успяват да материализират това,което извира от тях,защото аз в този смисъл съм доста разпиляна.
Не знам защо ,но реших да споделя едно от нещата си с вас.Преди две години реших да опитам да рисувам портрет.Беше ми адски респектиращо,винаги съм се стягала при мисълта.Направих една серия,така да се каже и спрях.
Това е може би най-силният ми портрет(по мое усещане и от мненията на тези които са го видели)

# 412
  • гр.София
Нинка, наистина е много хубав - такава независимост и твърдост долавям в погледа и устните - хващай бързо пак молива, може да пробваш с вънглен, сангин - навремето с това ми беше най-лесно

# 413
  Портрета е страхотен, но аз долавям друго..някаква обреченост.
Дилу е права-хващай веднага пак молива.

# 414
Благодаря ви за подкрепата!
Искрено се надявам това да се случи.
Някъде бях прочела следните думи на Оскар Уайлд "Всеки портрет, нарисуван с чувство, е всъщност портрет на художника, а не на модела.”
Макар,че имам твърде скромен опит  в това,бих казала,че всеки път се удивлявам от потвърждението на думите му.

# 415
Нина,много добре изграден портрет,и със чувство,както казаха момичетата преди мен.Продължавай да твориш Simple Smile.

# 416
Благодаря,FREEZ!
Разгледах акварелите ти,наистина са впечатляващи.Аз преди месец-два се бях ентусиазирала да опитам да рисувам акварел,но повечето мнения които чух бяха ,че  е много трудна техника и някак си меракът ми се поохлади.Понякога май трябва да сме като децата,непредубедени и спонтанни.

# 417
Здравейте!
Много хубава темичка,случайно я открих и искам да се запиша!
Честно да ви кажа винаги съм искала да рисувам,просто имам нужда от хоби,а това би ми доставяло огромно
удоволствие.Жестоката истина е обаче,че Не мога.Не знам как да го опиша.Още като дете съм опитвала,но има неща,които
като че ли мозъкът не може да накара ръката да ги изпълни.Например лица.
Какво мислите,дали има шанс за мен newsm78

Ще се върна да чета и дано наистина темата за Абсолютно начинаещи,като мен Simple Smile

# 418
Ами лицата не са лесни за рисуване,поне според мен.Глави рисувах в 8 клас и някак ми се отщя,а после като видях и на Албена какви портрети правят,съвсем се отказах....Всеки прави това,което му доставя удоволствие,а дали му се  отдава-ами въпрос на виждане е.Има хора, които смятат несериозно самото рисуване ако не носи приходи.Тук по-скоро ще откриеш съвет по някои въпроси,а  също и подкрепа.  bouquet

# 419
Благодаря за подкрепата Hug

Наистина много пъти съм искала да опитам,даже мислех да потърся курсове или нещо такова.Добре че го има тоя интернет.
Когато пресъздавам нещо се получава понякога доста добре,най добре мисля ми се отдава рисуването с молив.
Струва ми се ,че като разгледам техниките с бои ще мога да определя по-точно към какво да се ориентирам.

Ей,много се кефя.Ако знаете как ме беше яд на мъжо,че  има любимо хоби[ловец е ] а аз не Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт