Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 349
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
Чакаме с нетърпение Pixie и спестяваме отрано!

# 241
Здравейте !!!!
Аз гласувах за любимият ми Chanel Chance.
От миналото лято ми е любим.

# 242
Ето и новата разфасовка на Цветната бомба от 20 мл подходяш за чанта. Много сладка.

# 243
Ето и новата разфасовка на Цветната бомба от 20 мл подходяш за чанта. Много сладка.

като знам 30цата колко е миниатюрна,представям си тази какво джудже е  Mr. Green

# 244
Mims-Mims, нямат ли такса за доставка тези чудеса. Реших да поръчам нещо мъничко, но след цената (която е в червено), на местата  Shipping: $0.00 Tax: $0.00 са нули. Ще обясниш ли моля, за невежите, как се правят поръчки тук?  bouquet

# 245
  • Варна
Балу, съвсем простичко е поръчването. Просто следваш стъпките, попълваш данни от кредитна карта, адреса за доставка, от падащото меню избираш България. Безплатна е доставката до тук, абсолютно вярно, затова не ти начислява такса. Като финализираш поръчката си, ще ти пратят писмо на мейла, че ти благодарят, после писмо, че са го шипнали. Моят парфюм дойде за около 10 дена. Имах притеснения честно казано, но много коректни се оказаха хората. Е, сега ми пращат от време на време разни промоции на арабска литература, но ще го преживея  Laughing
Успех и да се похвалиш!
  bouquet

# 246
  • Варна
Здравейте !!!!
Аз гласувах за любимият ми Chanel Chance.
От миналото лято ми е любим.

Ей този Шанс бе! Толкова много народ го харесва! Ще взема пак да го пробвам  Peace

# 247
Балу, съвсем простичко е поръчването. ...
Безплатна е доставката до тук, абсолютно вярно...
Точно защото е много простичко и лесно се шашнах! Laughing
Това не ми беше ясно и не можех да повярвам, че е безплатна доставката, та си викам - по добре да питам!
Багодаря! Hug

ПП. Не намирам и описание на ароматите Rolling Eyes аз ли пак не правя нещо като трябва или да поръчвам ей така по интуиция.
О, видях къде е  Embarassed Embarassed

# 248
  • Варна
Балу, съвсем простичко е поръчването. ...
Безплатна е доставката до тук, абсолютно вярно...
Точно защото е много простичко и лесно се шашнах! Laughing
Това не ми беше ясно и не можех да повярвам, че е безплатна доставката, та си викам - по добре да питам!
Багодаря! Hug

ПП. Не намирам и описание на ароматите Rolling Eyes аз ли пак не правя нещо като трябва или да поръчвам ей така по интуиция.
О, видях къде е  Embarassed Embarassed

Няма страшно, четеш, следваш стъпките бавно и методично и... честито  Peace

# 249
Поръчах рол-он-че на символична цена. Не посмях нещо по-солидно, защото са много специфични аромати. Ще видим дали ще го харесам. Като пристигне ще пиша. Peace
Благодаря, Mims-Mims  bouquet

# 250
Плачи, радвам се  Hug Заглавието ни не е на празно  Wink ето че фърлихме боб и ти познахме  Laughing
Още една много красива сладост бих ти предложила за лятото. Juicy Couture на едноименния бренд. Ако не го познаваш няма проблем да ти метна една проба, свирни на лични да се уговорим!  Peace

Pixie и аз мигах на парцали при описанието на този селектив на ТФ.  Crazy

И Балу минава към арабските принцеси?  Grinning Честито, да се похвалиш щом пристигне!

Искам да поздравя днес една красавица, която е и рожденничка!
Белучи, бъди много, много щастлива! Целувам те!

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 08:05 от eta

# 251
eta благодаря Heart Eyes Hug,ще го потърся и ако не го намеря ще се възползвам от предложението ти. bowuu

# 252
  • Варна
Белучи, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие!

С какъв аромат ще посрещнеш този важен ден? Сигурна съм, че ще избереш нещо зашеметяващо, нещо, което много добре ще допълни красотата ти!
Бъди много здрава!

# 253
Честит рожден ден Белучи

# 254
  • София
Честит рожден, ден, Белучи!

Общи условия

Активация на акаунт