Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 342
  • 362
  •   1
Отговори
# 270

Бубс, ето ти още една кради.. Whistling

благодаря!  Party

# 271
Калоянис, кое е сладурчето?

Бубс, ето ти още една кради.. Whistling

Murmure Perfume by Van Cleef & Arpels

# 272
Mомичета, благодаря ви от сърце.  Heart Eyes Толкова много и прекрасни пожелания никога не съм получавала! Да се върнат стократно и при вас и винаги да сте толкова сърдечни и мили! Hug

п.с. Днес просто си знаех, че ще съм с Хипнотизиращия Еликсир, обожавам го! Единия колега като дойде да ми честити, целия се изчерви, забрави си репликите и само повтаряше колко разконцентриращо съм ухаела  Joy
Имам си вече и Адикт - съвсем си е при мен вече.  Laughing

Още веднъж голямо благодаря на всички и хубав ден от мен!

# 273
Искам отзиви за Magie noire на Ланком?
Да позная ли, стар, труден шипър? Щe го тествам при първа възможност, но опаковката много ми харесва, та затова.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 15:56 от Анонимен

# 274
Момичета, според вас, класическият Шанс става ли за летен аромат или само аз не го възприемам като такъв?

# 275
venush на времето майка ми имаше Мажи, имам спомен за прекрасен, мек шипър. Във Фрагрантика го дават даже Ориенталски.
До колкото разбрах обаче, сега бил променен и то не към добро. В този флакон се доближавал вече до оригинала.

Класическият Шанс става според мен. Е, за 40градусова жега точно не, но е вид всесезонен и няма да стои зле лятото.

# 276
venush, аз чакам всеки момент Мажи Ноар, когато го тествах в магазин ми направи много силно впечатление и поръчах една 30-тица скоро, но в последствие рабрах че е реформулиран и сега не знам какво да очаквам точно и в какво шише. Ще пиша като дойде. Но в никакъв случай не е тежък шипър или много труден парфюм, наистина по скоро ориенталски.

# 277
дами,може ли по подробно описание на това сладурче Laughing

За мен е много сходен като характер с Пако Рабан - XS (класическия), много цветен и остър....

# 278
Момичета ценителки, сложна задача изниква и трябва да се обсъди от всички страни. Утре съм поканена на Ерос-шоу вечерта и трябва да избера парфюм. Wink Та кой според вас е най-еротичния и секси  парфюм, така да се каже с който да шашнем виделите всякаква еротика звезди. Flutter Ще гледам само шоуто, няма да танцувам, да уточня.  StopJoy

# 279
ета, денси  Hug  bouquet

И аз видях, че е ориенталец във Фрагрантика. Мнооого ми е любопитен, страшно харесвам рекламата с Изабела Роселини

Денси, чакам пресни отзиви, като пристигне.

Ами аз с риска да съм банална за ерос шоуто мога да препоръчам само Орхидеята.
Сигурно ще имаш и много отзиви за Будоар, но нали не е "мой" аромат и не мога да препоръчам чистосърдечно.

# 280
Мъжете им било еротично - Ейнджъл или Анж у Демон.....Аз обаче помня Мажи Нуар и Опиум от едно време и бих ги употребила.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 16:30 от Bastet

# 281
Денс, заставаш пред парфюмния гардероб и уцелваш! Не почвай да ги душиш подробно, че ще изгубиш няколко дни  Laughing и накрая ще си в парфюмен амок (като мен след парфюмна среща  Mr. Green)
Орхидеята е първосигналното ми предложение, ама понякога може и друг да ти приповдигне настроението  Grinning

Ау, точно такъв кръгъл Мажи Нуар имаше майка ми! Миниатюра ли беше, чист парфюм ли, не знам. Ама с капачето се слагаше малки капчици по шията.

# 282
А, Ети и аз помня този - как някога ги правеха така да се употребяват.  Много ме вдъхновяваха - някакво свещенодействие ми се струваше да се напарфюмираш.

# 283
  • София
Запалихте ме с тези арабски парфюми и сега не мога да реша кой от двата да си поръчам или този

# 284
Денс, заставаш пред парфюмния гардероб и уцелваш! Не почвай да ги душиш подробно, че ще изгубиш няколко дни  Laughing и накрая ще си в парфюмен амок (като мен след парфюмна среща  Mr. Green)
Е това е вярно! Много се чудя наистина. От дотук предложените имам всички без Ангел и Демон.Трябва да се поправя за него определено. Но Angel със сигурност ще пропусна, че мухливата нотка ще ме накара да припадна там и да ме спасяват да вземам от вниманието на зведите. Mr. Green
Ако пристигне Мажи Ноар може да я пробвам там. Ако имах Тялото на Готие може би? И тук ще се поправя в най-скоро време. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт