Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 319
  • 362
  •   1
Отговори
# 300
Mims - няма драма е много точно, но явно днес съм драма куин  bowuu чудя се дали има драма, щото несподелена емоцията, като с другите любови.  Хм, или пък - ако вземе Кингдъм да прояви леки наченки на взаимност, дали няма да "заприпадаш" по него? Грубичко малко се получи - питанката ми е за преувеличаването на ролята или важността на нещата, които нямаме, май. Уфф... както вече си признах -  newsm50
kaloqnis2007 - търсене по съставки е доста подвеждащо упражнение, дори и след изчитане на отзивите, дълго-предълго сравнение и размишление  Laughing  Но пък е страхотна емоция да поръчаш нещо на сляпо, след като си си го "забъркала" сама, стискам палци и да споделиш после!

# 301
  • Варна
Mims - няма драма е много точно, но явно днес съм драма куин  bowuu чудя се дали има драма, щото несподелена емоцията, като с другите любови.  Хм, или пък - ако вземе Кингдъм да прояви леки наченки на взаимност, дали няма да "заприпадаш" по него? Грубичко малко се получи - питанката ми е за преувеличаването на ролята или важността на нещата, които нямаме, май. Уфф... както вече си признах -  newsm50

Ами май съм се понаучила с годините да не припадам по неща, които така или иначе не мога да имам  Laughing А пък ако пустия му Кингдъм реши да ме хареса по някое време, не се знае аз пък на какъв кеф ще съм и дали ще го искам  Whistling Да не е само той, хайде бе  Laughing Като не ме ще, друг ще има честта и удоволствието да ме съпътства  Flutter

# 302
Bellucci, скъпа, миналата година пуснах темата за рожденият ти ден в Календара, а сега бързам да се включа с най-искрени поздравления, защото за малко ще взема да изпусна деня, в който си се родила Hug
Бъди все толкова прекрасна, мила и усмихната! И уханна, разбира се Grinning
Целувки! Heart Eyes  bouquet

# 303
Някой щеше да пише отзиви за Хелоуин на Дел Позо  Whistling

# 304

Ох, мисля го от миналото лято  Crazy

# 305
  • при морето
Олееее,боже ,Белучи,голяма любов си ми!
Как те обичам,ако знаеш!
Да ти пратя ли малко Черна Орхидея???---Вместо пожелания за най-прекрасни неща,
коита да ти се случат???Момичета,това е най-прекрасната дама в този форум?ЕЕЕ,поне една от най-прекрасните.... Peace

# 306
Добро и слънчево утро, уханни!  bouquet

Искам да ми препоръчате аромат. Навремето имаше един парфюм, Джулия. Обикновено продълговато шише от матирано стъкло с черна капачка. Може би дори беше българско производство. Аромата беше прекрасен за мен. Имаше някаква лимонова нотка в него. Дали си го спомня като аромат някой? Искам нещо такова. Помагайте! Hug

# 307
Питанка имам малко тъжна - имате ли си несподелена парфюмна любов? Голяма, разбира се  ooooh! Парфюм, който много искате, но не ще и не ще да ви избере, дори и само за едно кръгче?

Долче Вита  Confused

# 308
  • София
Химичен, мирише на зелени банани, люляк и малко подправки. Нещо в него ме дразнеше, насълзяваха ми се очите и кихах- разделихме се.

# 309
Питанка имам малко тъжна - имате ли си несподелена парфюмна любов? Голяма, разбира се  ooooh! Парфюм, който много искате, но не ще и не ще да ви избере, дори и само за едно кръгче?

24 Faubourg. Реших да не му се натрапвам повече и се разделихме. Човек трябва да има малко гордост и себеуважение пък макар и за парфюми. Crossing Arms  Mr. Green

# 310
Може би Органза Живанши, но той просто ми предизвиква главоболие, а и аз не съм се забързала да го искам. Искам гривната в най-прекрасния му комплект. Mr. Green

# 311
  • Варна
Winter fairy, загложди ме едно нездраво любопитство  Laughing - защо разменяш Орхидеята? Чудно ми е просто, аз моята без бой не бих я дала  Naughty

# 312
Winter fairy, загложди ме едно нездраво любопитство  Laughing - защо разменяш Орхидеята? Чудно ми е просто, аз моята без бой не бих я дала  Naughty

при това /ако правилно помня/ - за втори път придобита и размененна  Simple Smile

# 313
  • Варна
Mims, къде ще се състои дуелът??? Идвам! box

Много съм доволна, че орхидеята и пачулито не са мои аромати (пък знам ли може гроздето да е кисело) Embarassed Embarassed Embarassed

# 314
защо разменяш Орхидеята? Чудно ми е просто, аз моята без бой не бих я дала  Naughty

smile3521

и аз

Общи условия

Активация на акаунт