Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 330
  • 362
  •   1
Отговори
# 285
Денс, към предложениеята бих добавила и класическия Агент  Wink

airamber, понеже и двата са неизвестни, бих преценила по бутилката - първата ми харесва повече, по-ориенталска е  Flutter

# 286
Денс, заставаш пред парфюмния гардероб и уцелваш! Не почвай да ги душиш подробно, че ще изгубиш няколко дни  Laughing и накрая ще си в парфюмен амок (като мен след парфюмна среща  Mr. Green)
Е това е вярно! Много се чудя наистина. От дотук предложените имам всички без Ангел и Демон.Трябва да се поправя за него определено. Но Angel със сигурност ще пропусна, че мухливата нотка ще ме накара да припадна там и да ме спасяват да вземам от вниманието на зведите. Mr. Green
Ако пристигне Мажи Ноар може да я пробвам там. Ако имах Тялото на Готие може би? И тук ще се поправя в най-скоро време. Whistling

Ето тук уцели в десятката-естествено че тялото на готие/нали съм му рев ностна фенка/но ако си с него,на мъжът ти ще му призлее,само ако би предположил,че мъжката част от присъстващите ще ходят като зомбирани след теб Mr. GreenНо е точно за такова мероприятие много подходящ Peace

И да питам тпва някой познавали го?та да го опише Laughing

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 17:41 от kaloqnis2007

# 287
densi, аз бих се спряла на Alien или Code Armani, на мен поне са ми достатъчно секси. Не са нечувани, но за разнообразие от Орхидеята или Будоара, които по принцип се препоръчват като "парфюмни съблзнители" Wink

# 288
airamber, понеже и двата са неизвестни, бих преценила по бутилката - първата ми харесва повече, по-ориенталска е  Flutter
Аз също съм за първия показан арабски парфюм. Изглежда разкошно. Втория леко ми напомня на външен вид Мобусан.

# 289
  • Варна
Честит рожден ден на Белучи! Да си здрава и все така прекрасна, мила!

# 290
  • Sofia
Момичета ценителки, сложна задача изниква и трябва да се обсъди от всички страни. Утре съм поканена на Ерос-шоу вечерта и трябва да избера парфюм. Wink Та кой според вас е най-еротичния и секси  парфюм, така да се каже с който да шашнем виделите всякаква еротика звезди. Flutter Ще гледам само шоуто, няма да танцувам, да уточня.  StopJoy

Тоалетът по-лесно ли избра ?
Или ще ходиш по парфюм?  Wink

# 291
densi, за ерос шоуто бих ти препоръчала Орхидеята или Alien.Знам,че се повтарям,ноооо може би всички сме на това мнение!Кажи какво си избрала в крайна мсетка!    Peace

# 292
Момичета ценителки, сложна задача изниква и трябва да се обсъди от всички страни. Утре съм поканена на Ерос-шоу вечерта и трябва да избера парфюм. Wink Та кой според вас е най-еротичния и секси  парфюм, така да се каже с който да шашнем виделите всякаква еротика звезди. Flutter Ще гледам само шоуто, няма да танцувам, да уточня.  StopJoy
Тоалетът по-лесно ли избра ?
Или ще ходиш по парфюм?  Wink
Определено много по лесно избрах тоалета, за парфюма ще реша утре в зависимост от настроението. Whistling По парфюм само не се появявам никога винаги добавям и подходящите аксесоари. Wink

# 293
О аз ходих на това Ерос шоу преди 3 год, но не помня с какъв парфюм бях  newsm78

# 294
Денс, заставаш пред парфюмния гардероб и уцелваш! Не почвай да ги душиш подробно, че ще изгубиш няколко дни  Laughing и накрая ще си в парфюмен амок (като мен след парфюмна среща  Mr. Green)
Е това е вярно! Много се чудя наистина. От дотук предложените имам всички без Ангел и Демон.Трябва да се поправя за него определено. Но Angel със сигурност ще пропусна, че мухливата нотка ще ме накара да припадна там и да ме спасяват да вземам от вниманието на зведите. Mr. Green
Ако пристигне Мажи Ноар може да я пробвам там. Ако имах Тялото на Готие може би? И тук ще се поправя в най-скоро време. Whistling

Тялото не си оправдава секси бутилчицата. Имам го,но не го намирам секси или еротичен.Сладък,задушен,лепкав...харесва ми понякога,имам желание за него но на Ерос-парти бих го пропуснала. Бих сложила Провокатора...

# 295
Bellucci - честит рожден ден!  bouquet  Бъди здрава и много, много щастлива!
densi - бих предложила нещо несекси, студено и дистанциращо - моментално да създава "защитно поле" около теб, на общия фон ще те прави сластна и още по-привлекателна, нищо чудно наистина да вземеш приличен дял от вниманието, предназначено за изпълнителите  Crazy
Питанка имам малко тъжна - имате ли си несподелена парфюмна любов? Голяма, разбира се  ooooh! Парфюм, който много искате, но не ще и не ще да ви избере, дори и само за едно кръгче?
Тук една африканска цибетка ме е емнала, държи за гърлото и не пуска вече ен-ти час.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 22:50 от Aimante

# 296
  • Варна
Aimante, нямам несподелена любов, обикновено чувствата ни са взаимни - или се обичаме, или не се понасяме. Всъщност, има един подобен - Кингдъм. Не ме ще това чудо и това е. Хубавото в цялата история е, че все пак и аз не припадам по него, симпатичен ми е, но само толкова. Така че - няма драми  Laughing

# 297
Bellucci - честит рожден ден!  bouquet  Бъди здрава и много, много щастлива!
densi - бих предложила нещо несекси, студено и дистанциращо - моментално да създава "защитно поле" около теб, на общия фон ще те прави сластна и още по-привлекателна, нищо чудно наистина да вземеш от приличен дял вниманието, предназначено за изпълнителите  Crazy
Питанка имам малко тъжна - имате ли си несподелена парфюмна любов? Голяма, разбира се  ooooh! Парфюм, който много искате, но не ще и не ще да ви избере, дори и само за едно кръгче?
Тук една африканска цибетка ме е емнала, държи за гърлото и не пуска вече ен-ти час.  Crossing Arms

не си сама-така се получи с будоар и елексир де мервей-още ми е мъка,но не бяхме един за друг- Cry

ВАЖНО ПИТАНЕ-възможно ли е да сетърси парфюм по определени съставки?Как и Къде евентуално Praynig

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 22:29 от kaloqnis2007

# 298
Калоянис във фрагрантика може да се търси по съставки.
Като отвориш главната страница от твое ляво където избираш дизайнерите, малко по надолу има ситен текст : Search by notes  и си ти. Всички ноти са подредени по източници и в азбучен ред. Като цъкнеш на някоя тя се добавя в празното поленце над тях. Дано съм обяснила добре. Успех   bouquet

# 299
Калоянис във фрагрантика може да се търси по съставки.
Като отвориш главната страница от твое ляво където избираш дизайнерите, малко по надолу има ситен текст : Search by notes  и си ти. Всички ноти са подредени по източници и в азбучен ред. Като цъкнеш на някоя тя се добавя в празното поленце над тях. Дано съм обяснила добре. Успех   bouquet

bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт