Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 322
  • 362
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Winter fairy, загложди ме едно нездраво любопитство  Laughing - защо разменяш Орхидеята? Чудно ми е просто, аз моята без бой не бих я дала  Naughty
Mims, къде ще се състои дуелът??? Идвам! box

Много съм доволна, че орхидеята и пачулито не са мои аромати (пък знам ли може гроздето да е кисело) Embarassed Embarassed Embarassed

А, не ща с готини съфорумки да се дуелирам  Laughing

Ох, не знам защо, но направо ми е кощунствено даже да си го помисля  Laughing

Та в този ред на мисли - имате ли аромати, с които на никаква цена да не искате да се разделите? При мен има и други освен Орхидеята, ще се поразсъня и ще ги добавя. При всички положения обаче - някои от Ерме също влизат в тази категория.

# 316
има, разбира се  Laughing - Целувката на дракона, Черния кашмир, Хабанита
има и такива, които вече не харесвам и не пръскам, но пак не бих дала без бой  Laughing

днес - едни Бели джинси, за да ми е свежо и пролетно, макар Червените да са по-пролетни, но тях ги свързвам с цъфнали дървета, зеленина и пеещи птички и ще изчакат още 2 седмици  Party

# 317
  • Варна
Някой щеше да пише отзиви за Хелоуин на Дел Позо  Whistling

Ох, мисля го от миналото лято  Crazy

Аз. Вчера го получих. Пръснах на ръката на колежката, че аз бях с друг парфюм. Цветен, свеж аромат. Моят нос усеща леко фрезиите. За съжаление е доста нетраен  Sad. Ще си го изпръскам лятото, през час-два и ще свърши  Simple Smile

Говоря за Helloween Fresia

# 318
Аз също много,много харесвам Черната Орхидея Peace.Имам и Цветният Воал и той е супер.Много тъмни,страстни и хубави парфюми.Несрещани често.Разкош.Не бих се разделила с тях Stop.
Аз май по принцип си обичам всички парфюми и не ми харесва много идеята да ги разменям Tired.
Всеки ми е мил и е свързан с някакъв спомен Mr. Green.

# 319
  • Варна

А, не ща с готини съфорумки да се дуелирам  Laughing

Ох, не знам защо, но направо ми е кощунствено даже да си го помисля  Laughing

Та в този ред на мисли - имате ли аромати, с които на никаква цена да не искате да се разделите? При мен има и други освен Орхидеята, ще се поразсъня и ще ги добавя. При всички положения обаче - някои от Ерме също влизат в тази категория.
Mims, самолюбието ми ти благодари    newsm51   Laughing
А от настоящата си скромна колекция не бих се разделила с така бленувания Rykiel woman,  eau de Merveilles, Le baiser Du Dragon edt. Ако имах амбре наргиле и него нямаше да го пусна да си иде, ама....

# 320
  • Варна
О, Бубс, точно - Черния кашмир, Хабанита и да добавя в движение много любимия ми Москино Кутюр  Heart Eyes. Той пък направо си ми е вечен!

Celebre, и аз така, трудно се разделям с парфюмите си. Но има такива, които особено много ми лежат, не ги давам при никакви обстоятелства  Laughing

SVU_D, сега дуел за Ambre Narguille ли ми обявяваш  Wink Laughing

# 321
  • Варна
SVU_D, сега дуел за Ambre Narguille ли ми обявяваш  Wink Laughing

За мое огромно съжаление не съм войнствена натура  мила и добра везна.
А пък и на теб??? Не, не бих си и помислила Innocent
Но така  да ми харесва пустото му наргиле и така  да не се появява в този ибей.... споделям си просто Laughing ( изпушила съм от чакане пред ДГ)

# 322
  • Варна
Появява се от време на време в ибей, макар и рядко.
Може да помислим да направим нещо по въпроса при някоя от следващите срещи  Wink

# 323
Сега да помоля за отговори,че снощи от забъркването на парфюми във фрагрантика ми излезнаха някой чуденки та...кажете отзиви за:,, Lolli Pop,,

# 324
  • Варна
Появява се от време на време в ибей, макар и рядко.
Може да помислим да направим нещо по въпроса при някоя от следващите срещи  Wink
newsm51 newsm51
Иначе само веднъж във френския сайт го видях, но до Бг не искаха да изпращат.( няма да спамя повече)

# 325
Калоянис, Badgley Mischka  е един от страшно любопитните ми аромати. Невероятен флакон. Всъщност това е BM couture. Съвсем нов е.
Дано някой го е пробвал и да каже нещичко..... Praynig

# 326
Калоянис, Badgley Mischka  е един от страшно любопитните ми аромати. Невероятен флакон. Май мернах и някакъв intense вариант във Фрагрантика.

Дано някой го е пробвал и да каже нещичко..... Praynig

много ми е смешно името му ,но флакона е супер наистина>
Хайде събудете се и ми задоволете парфюмните фантазии Mr. Green

# 327
Аз пък съм много любопитна за Алхимията на Роша newsm78.Толкова е стар и неоткриваем този парфюм.

# 328
ОФФ:

Хайде събудете се и ми задоволете парфюмните фантазии Mr. Green

отдавна съм будна, но не мога да задоволя желанията ти, защото не познавам нито един от изброените аромати  tooth

# 329
  • Belgium
Някакви отзиви за:

Общи условия

Активация на акаунт