Бабо Марто,отивай си вече,иска разходки ЮЛСКОТО човече!(тема 86)

• 16 002
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Eli cz, стискам палци Praynig Hug
И аз не съм давала млечна каша още.

# 91
  • София
Ели стискаме палци миличка  Praynig

# 92
Аз правя кашите, супер елементарно е. Сложих веднъж и кърма, но четох, че желязото от кашите и катопцяло от храната не се усвоява, ако има млечен продукт... Хубаво е да са разделени. Харесват и и елдата и просото, в просото и изцедих сок от ябълка - голям кеф

# 93
  • Sofia
Аз имах предвид каша с обикновено мляко, иначе и аз ползвам такива с адаптирано мляко.

# 94
ЕлиHug стискам палци!

Джоли, тая каша има доста не толкова полезни неща - подсладители, ванилия,..

# 95
  • София
Ели, бързо оздравяване на дребосъчка!  Praynig

Аз давам на Мариела каши с АМ. Посмъртно не мога да изцедя количество кърма като за една каша. А ако няма млекце в кашата, диването отказва да я яде. Пада ми се, като се фуках колко добре тръгна захранването. В началото отваряше уста и ядеше с апетит, а сега храненето е мъка...
Искам и от времето да се оплача  #Cussing out

# 96
  • София
Eli  Hug Стискам палци на малката ми сладка адашка.

# 97
Ели, стискам палци и да се оправя Нина по-бързо!
НБМ, айде да се виждаме в парка, да, и аз чакам новини от теб от петъчната ти среща!  Hug
Никола спи от 13ч. Легнахме заедно, но аз се наспах и се събудих, а той още кърти  Shocked

# 98
  • Варна
Ели, стискам палци да се оправите бързо  Hug
Дуци, коша е от Bath and Body, мисля, че и в София съм го виждала http://www.mallvarna.com/shops.php?id=104&lng=bg. Имаше различни размери и цветове. Има и капак който е с ципове отстрани и лепка отпред, аз съм го сложила вътре в коша.

# 99
Само аз ли още не давам готови каши с мляко newsm78 Май започнах да се престаравам. ooooh!
и аз Mr. Green За сега съм давала само безмлечни Peace

Ели, стискам палци бързо да се оправя Нинето.

Инка, Честит Рожден Ден. Бъди много здрава, щастлива и много обичана!

Белинда, послушах съвета ти и снощи спретнах една по-специална вечер Wink

Дуци, надявам се и при вас скоро нещата да се оправят и Пепи да не боледува повече. Сигурна съм, че хомеопатията ще помогне Peace Снимките на Анна са страхотни Heart Eyes

Тони, много е готина Диана, особено на снимката в коша Heart Eyes

Джоли, зъбчето и при Алекс е долу в ляво Peace

Честито на всички озъбили се, болните бързо да оздравяват и да идва вече истинската пролет, че в това време направо ще лудна Crazy

# 100
  • непостоянно
Брееей,  Thinking гледай ти как всички се оплакват от лошото време, пък никой не се отзова на поканата да ми гостува и да се полюбува на слънчицето в Бургас Whistling
Повече няма да ви каня пък Crossing Arms
Аааа-ма-ха smile3534

# 101
лошо лошо, ама ние излязохме и мен ме продуха вятъра
Днес е спала точно три пъти по половин час, тъкмо легнах с идеята да поспя и айде ставай

# 102
  • непостоянно
пълзене1
пълзене2
под масата  Mr. Green
 newsm80

извинявам се за лошото качество, но клипчетата са правени с телефона ми Blush
и са малко под странен ъгъл ooooh!

# 103
# 104

страхотна е малката  Heart Eyes . много сладка под масата и до колата  Joy  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт