LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 131
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 080
  • сусурлево
 Wink

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 13:38 от juliana_p

# 1 081
Момичета някъкви отзиви за рези гуменки за момченца ,отговарят ли си на номерата и мекички ли са?
http://www.laredoute.fr/vente-jogger-enfant-garcon.aspx?producti … &numberpage=1 

# 1 082
  • В La Redoute и по света
Момичета чакам поръчка от 17.01 и всеки ден ходя до пощата. Там ми искат баркод за да пуснат запитвине къде е колета. Може ли някой да ме упъти как да разбера кой е баркода? Дали пък не е "Colis N"
Пиши на францусите, те ще ти кажат, дали пратката вече е в БГ или не. Бар кода по принцип е на самия кашон залепен, мисля че с фактурата. Иначе, пробвай с "Colis N", но незнам дали е същия.
Аз получих известие преди малко, но незнам за коя от пратките е. Утре ще разбера, като отида до митница. Дано пък са и всете  Peace

# 1 083
  • Пловдив
Досега рових, но не открих коментар, та извинете ме за въпроса, но до получаването ли стои в акаунта надписа en preparacion след номера на колета или се променя, когато го изпратят?
Благодаря  Hug

# 1 084
  • сусурлево
Има ли отзиви за тази рокля ? Материя, размери , с колана ли е  и т.н ?

# 1 085
Досега рових, но не открих коментар, та извинете ме за въпроса, но до получаването ли стои в акаунта надписа en preparacion след номера на колета или се променя, когато го изпратят?
Благодаря  Hug

Така си остава,дори и след като получиш колета Peace

# 1 086
Bonjour,
Soyez rassuré, votre compte n'a aps été débité.
Cordialement

Pour tout autre renseignement, vous pouvez nous laisser un
message sur notre site en cliquant dans "aides et services" en
haut de notre page d'accueil.

Е това са ми писали, но аз неразбирам дръпнали ли са ми пари или не. И тази поръчка, която уж я обработват ръчно и й се смени датата, ще ми я изпратят ли или ще я анулират. Да не си поръчам нещата и те да решат да ми я пратят. Ако можете да ми помогнете-благодаря.

# 1 087
  • Пловдив
Благодаря  Hug

Така си остава,дори и след като получиш колета Peace
Благодаря  bouquet

# 1 088
Момичета някъкви отзиви за рези гуменки за момченца ,отговарят ли си на номерата и мекички ли са?
http://www.laredoute.fr/vente-jogger-enfant-garcon.aspx?producti … &numberpage=1 

Отговарят си на номера и са удобни за носене (ако това разбираш под мекички) според сина ми, който понеже не им е дошло времето за навън още, сега ги носи вместо пантофи вкъщи.

# 1 089
  • Пловдив
Bonjour,
Soyez rassuré, votre compte n'a aps été débité.
Cordialement

Pour tout autre renseignement, vous pouvez nous laisser un
message sur notre site en cliquant dans "aides et services" en
haut de notre page d'accueil.

Е това са ми писали, но аз неразбирам дръпнали ли са ми пари или не. И тази поръчка, която уж я обработват ръчно и й се смени датата, ще ми я изпратят ли или ще я анулират. Да не си поръчам нещата и те да решат да ми я пратят. Ако можете да ми помогнете-благодаря.
Прилича на потвърждение, че са изтеглили сумата Peace

# 1 090

Таз рокля 40 номер - някой ако иска да пише..

# 1 091
Има ли отзиви за тази рокля ? Материя, размери , с колана ли е  и т.н ?

без колан е, от тънко трико, за размери не мога да ти кажа  Peace

# 1 092
  • сусурлево
Благодаря vata6ka

# 1 093
За тези които пращат покана,след като пт другата страна я приемат и поръчат нали изпращат код за 20 евро намаление.За кои дрехи важи,знаете ли?
И моля да ме извините,ако вече е коментирано  Embarassed

# 1 094
За тези които пращат покана,след като пт другата страна я приемат и поръчат нали изпращат код за 20 евро намаление.За кои дрехи важи,знаете ли?
И моля да ме извините,ако вече е коментирано  Embarassed

Поканеният получава код за 10Е,а ти получаваш 5Е почти веднага .Важи основно за кръгли цени. Peace

Общи условия

Активация на акаунт