LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 608
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 105
  • морето и сините вълни :)
Бихте ли ми помогнали да оразмеря майка ми, че досега съм се чудила из таблиците, клони ми към 50-52, ама... Hug
бюст-106
талия-106
ханш-130
Аз най-сетне си подредих някоя друга снимчица на част от първите ми покупки Grinning Ето тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356172

sugar_baby,може ли размери на туниката и линк?  bouquet

МОже ли линк  и размери на ризката Peace

# 106
Да се поФаля момичета получих известие но не знам за коя от поръчките ми става въпрос , че пратя някой да отида да го взема и ще дам  реално фото  newsm44

# 107
ДОБРО УТРО!

Успешна седмица, много пристигнали поръчки и бончета за 20 Е.

Simple Smile

# 108
Малко ми е неудобно като лаик да питам но невиждам да пише, та, тези маратонки Найк ли са?

newsm78
и има ли ги някой да ми измери стелката на 36 или 38 номер

# 109
Не New balance е марката

# 110
Не са на Найк

# 111
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-chentagirl-d-adidas.aspx?pr … &numberpage=1         Дали може да ми помогнете? Стелката на № 29 от тези ботуши колко см. Е?

# 112
  • СОФИЯ
ЗА отчета - сутринта си взех от митницата поръчка от 24.01 ! НАЙ -НАКРАЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!! Беше ми в ужасно състояние колета та го проверявахме с мъжо на място дали всичко си е вътре /после си ги изнесохме на ръце де - то беше невъзможно да се приберат в кашона /.Доволна съм - снимки довечера!  Simple Smile

# 113
Малко ми е неудобно като лаик да питам но невиждам да пише, та, тези маратонки Найк ли са?

newsm78
и има ли ги някой да ми измери стелката на 36 или 38 номер

За първи път чувам,ще се въздържа да поръчвам. smile3538

# 114
Момичета, един бърз въпрос  Embarassed Пиша им, че ми няма 2 поръчки от преди 2 месеца. Ползвам шаблонните писма от Алекс   bouquet и там където се изброяват артикулите какво пишете само името на артикула или и цвят и размер и цена  Hug  bouquet

# 115
Записсс...  Mr. Green

# 116
успех на всички днес  Hug

# 117
Амиииии.... един път и аз ще кажа просто "запис"  Mr. Green
вече с изчерпващо се търпение си чакам поръчката от 09.02. Crossing Arms

# 118
Момичета, един бърз въпрос  Embarassed Пиша им, че ми няма 2 поръчки от преди 2 месеца. Ползвам шаблонните писма от Алекс   bouquet и там където се изброяват артикулите какво пишете само името на артикула или и цвят и размер и цена  Hug  bouquet
Аз написах само имената на артикулите

Тази сутрин получих известие, но кг са много малко и мисля че е поръчката от 11.03 само тя е под 2 кг.  ooooh!, а от януари ще почака  hahaha

# 119
  • Пловдив

И тенджерите от 10 евро получил ли ги е накой, да каже стават ли за нещо  Rolling Eyes или...
Алекс   bouquet

Чакам ги 09.03 - ще дам отзиви  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт