LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 648
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро  Hug
Да се включа и аз с въпросче. Миналата седмица изтекоха 7 седмици от една злополучна поръчка. Писах на франсетата и получих автоматичен отговор. Оттогава глас в пустиня. Днес писах пак, но не ме удостоиха и с автоматичен отговор. Питането ми е какво да правя оттук нататък? По закона на всеобщата гадост в тази поръчка няма нищо мое и вече се чувствам неудобно.  Confused

и при мен така никакъв отговор-явно ни отсвириха Mr. Green

# 121
  • В Голямото село
Момичета, един бърз въпрос  Embarassed Пиша им, че ми няма 2 поръчки от преди 2 месеца. Ползвам шаблонните писма от Алекс   bouquet и там където се изброяват артикулите какво пишете само името на артикула или и цвят и размер и цена  Hug  bouquet

Ми хубаво е да пишеш всичко, макар че според мен и без тази информация ще минат Simple Smile

Аз да питам за тези, които са получили тези обущенца:

По принцип нося 41 номер, ама напоследък напоръчвах едни балеринки, дето 41 номер ми стягат. Та сега се чудя тези дали са абсолютно точни като размер (за да си поръчам 42 номер, че ме е шубе да не ми изскачат пръстетата отпред), или имат малко аванс? Мерси!

# 122
  • София
Момичета, искам да попитам тези, които са връщали артикул на франсетата - напоследък нали късат част от фактурата на митницата - та на първа страница пише да се принтира от Suivi de commande - но как точно  Blush  - като Print Screen ли и ..  newsm78
и не мога ли бележката за пощенските разходи направо да я пратя с артикула?

# 123
  • Бургас
Аман от записи-докато се запишат всички и тя темата свършила  ooooh!
 Да се включа и аз за питането на Беболинка относно роклята за немски доячки (Цветелинка ме е изпреварила, че ние с нашата категория всякак мязаме на тях, но поне да сме джиджани  Mr. Green ). Ето как стои на бюст 112см:
Наистина е доста плътна на гърдите, но това си зависи от номера, който е поръчан (при някой горни дрехи "уж" моят номер 48 ми идва леко опнат, но зависи от модела явно). Не е чак толкова разголена, нито е толкова дразнещо широка надолу, особено като се пристегнат малко връзките на джобчетата. Така че още един глас и смело може да се поръчва  Peace

# 124
  • В Голямото село
Добро утро  Hug
Да се включа и аз с въпросче. Миналата седмица изтекоха 7 седмици от една злополучна поръчка. Писах на франсетата и получих автоматичен отговор. Оттогава глас в пустиня. Днес писах пак, но не ме удостоиха и с автоматичен отговор. Питането ми е какво да правя оттук нататък? По закона на всеобщата гадост в тази поръчка няма нищо мое и вече се чувствам неудобно.  Confused

Попълнихте ли всички поленца в темплейта? Пробвахте ли през друг браузър или друг компютър? Аз така миналата година се мъчих безуспешно да им пратя мейл, пращах мейли на поразия без отговор от тяхна страна поне 3 дни, и накрая помолих една приятелка да прати от мое име и стана Simple Smile Peace

# 125
Днес си взех поръчката от 5.02. от митницата. В 8.30 имаше 20 души пред мен на опашката  Joy.
Леко съм разочарована този път. Заради размери, не друго. Досега винаги взимам един номер нагоре за децата и всичко е ок. Сега им взех точните размери за някои неща и те съответно са малки. Довечера ще им ги премеря, но като гледам.... Sad След малко ще издиря линкове за нещата, които получих. Като качество съм доволна от всичко. Получих подарък - чинийките за десерт с виличките.
Доника, видях ви!  Laughing Имахте и чЕршаВчета, нали? Wink

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 13:04 от Betty L.

# 126
Днес си взех последната поръчка от Ларедут. Мисля да се поспра до летните намаления, когато ще си ползвам ваучера.

На митницата бяха особено нелюбезни - имаше реплики от вида на :
"Тая не се спря, ще изкупи целия Ларедут"
"Писна ми вече"
и т.н.
Не им се работи и това е! Казах си го.

Успех момичета!

# 127
Аз им пратих 2 писма за неполучени поръчки. Ами ако ги получа до като ми отговорят какво им пиша - благодаря получих си нещата. Или тъй като съм им писала вече те си ги издирват и си прибират и ми пращат парите, така ли

# 128
От 16 неща само това малко прилича. Нося 36, но поръчах 38 и ми заспа.

# 129
Добро утро  Hug

Щом нямаш автоматичен отговор значи системата не е приела писмото ти. Попълни всички полета или смени браузъра и пиши докато получиш автоматичен отговор.

# 130
  • Пловдив
ох,докато изчета 7-8стр. само записи    Joy

Чакам маратонките Умбро 41н с поръчка от 10февруари и като ви чета,че се поръчват +1 май ще са малки  Tired ...

# 131
Обещаните размери на туниката-дължина-67 см, широчина при гърдите-33 см, дължина ръкав-58 см
Размери на ризката-дължина-56 см, широчина при гърдите-40 см. Ето я:
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-femme-manches-courtes-la-r … 2&prodcolor=3
Аз продължавам да си чакам поръчката от 03.02 Praynig

# 132
Добро утро  Hug

Не стана ли ясно вече че колетите ни отлежават някъде из БГ? И да им пишем на французите, какво от това? И аз чакам от януари и са минали вече не 7 ами 8 седмици, но защо да пиша  на французите, като проблема не е в тях...(или само до някъде е в тях...забавени с 2 седмици при изпращането). Получавам си скоростно поръчките от март, но януарските и началото на февруари - йок...
Вместо да атакуваме редутковците с писма, не е ли по-добре да си изчакаме нашите хора тук да се оправят с камарите колети с които ги заринахме?

# 133
  • Перник
Тая работа с непрекъснатите писма за неполучени поръчки, май няма да свърши добре. Сигурно ако си направят равносметка французите, ще излезе, че са на загуба от тазгодишните зимни намаления, от пратките към Бг. А и ако има такива, дето хем си получат поръчките, хем и ваучер ще използват, за същата "изгубена" поръчка...
Аз отдавна изгубих търпение Twisted Evil но се въздържам да пиша Rolling Eyes

# 134
И аз си чакам търпеливо от 19.01., но и тези от началото на март ги няма и вместо да спра да поръчвам аз само пълня кошницата и пускам нови поръчки, за да се притеснявам и за тях.

Общи условия

Активация на акаунт