LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 583
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Днес си взех дългоочакваната /утре стават 8 седмици/поръчка.  Mr. Green
Фактурата с липсваща долна част, така и не разбрах за какъв дявол им е.
Всичко е обсъждано, то от намаленията какво не е.
От Франция тръгнал на 19.02  , а от БГ НИКАКЪВ печат.

# 136

В петък чаках на гишето за получаване ад ме забележат повече от 20 минути. Съвсем съзнателно ме подминаха. Като се оплаках ми казаха, че заради нашите поръчки от Ларедут били затрупани с работа. Шефа погледна колета ми и каза, че докато сме правели лични поръчки на служебни адреси ще чакаме.
Как обичам такива изказвания "били затрупани с работа", а те там да не са на почивка,а? Направо побеснявам, като не им се бачка да си вземат задниците под мишница и да си заминават, все ще се намери някой в тази държава на който да му се работи. Може да вземат пример от французите.  Peace

Момичета, искам да споделя нещо, което наскоро разбрах, и освен, че ми се изясни защо така бавно се обработват колетите, ми стана и много мъчно. Confused Знаете ли, че милата дама, която прави справки, освен тях, пише ВСИЧКИТЕ ни известия, въвежда в компютъра онези дебели описи, в които се разписваме, с които идват ВСИЧКИТЕ пратки от Разпределителния център във Враждебна, не само френските. Но не е само това, въпреки, че не мисля, че това е обем работа за 1 човек, пък бил той и Супермен, а вие?  Wink
Компютърът е 20 годишен, и работи със 20 годишен софтуер... А обемът на работа се е увеличил поне 20 пъти само за последните 2 години. Сега чудите ли се още защо отлежават по месец и повече колетите в БГ?

Ясно е, че нови компютри и нов  софтуер биха помогнали много. А за да се случи това, явно трябва да си помогнем ние. Не сме никак малко и ще ставаме все повече и повече. Ако всички в темата, напишем по един кратък, но съдържателен мейл, не до БГ Пощи, а до ДАИТС (Държавната агенция за информационни технологии и съобщения) към Министерство на транспорта, тогава вярвам, че ще обърнат наистина внимание на проблема. Щом Бг пощи са допуснали такова качество на услугата, явно не ги интересува много клиентите да са доволни, и затова мисля, че дори да пишем до началника им, ще е глас в пустиня.
Очаквам вашите коментари и предложения, защото искам да вярвам, че можем да променим нещата за добро  Hug  Peace   Hug  bouquet

# 137
  • София
Зи, аз съм ЗА.

# 138
Да, да, и аз съм ЗА. Можем да се организираме с една подписка към писмото? Нещата трябва да вървят напред, а не да спрем да поръчваме и да се върнем години назад, заради постоянното изоставане в модернизирането на всички бивши и настоящи държавни институции в БГ.  Naughty

# 139
  • София
Аз получих поръчка от 30.01 и да ви споделя че ето това палтенце
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-okaou.aspx?productid=32410 … &numberpage=1
е адски умалено. Поръчах 114 с надеждата да го носим другата зима, но уви. Отговаря за 3-4 годишно дете. Сега ще търсим купувачи Mr. Green

# 140
  • В Голямото село
Днес си взех последната поръчка от Ларедут. Мисля да се поспра до летните намаления, когато ще си ползвам ваучера.

На митницата бяха особено нелюбезни - имаше реплики от вида на :
"Тая не се спря, ще изкупи целия Ларедут"
"Писна ми вече"
и т.н.
Не им се работи и това е! Казах си го.

Успех момичета!

Алекс е писала на 1-ва страница да не вадим пистолетите, ама аз ще ги извадя тоя път!  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Заради "тая, дето ще изкупи целия Ларедут" на тях им плащат заплатите - това ясно ли им е?  #Cussing out
И на който му е писнало да работи и иска да си почива, да си фаща парцалките и да си ходи вкъщи!
Омръзна ми от лениви крави, дето само мрънкат и заради които си чакаме колетите с месеци... Ако всички си вършеха работата като хората, сега всички щяха да са си получили колетите и нямаше да има такова напрежение и при тях, и при нас...
И аз си го казах, мерси!   bouquet

# 141
  • Бургас
Във връзка с ваучера за 20 евро, току що получих това:
        Bonjour Mme Koleva Maria,

Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.
Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : [.............................]
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.
Notre réponse vous parviendra à l'adresse suivante : ....................
Merci de votre confiance.

Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr

Какво толкова ще мислят, или ми пращат ваучер или не  hit    

# 142
Да, да, и аз съм ЗА. Можем да се организираме с една подписка към писмото? Нещата трябва да вървят напред, а не да спрем да поръчваме и да се върнем години назад, заради постоянното изоставане в модернизирането на всички бивши и настоящи държавни институции в БГ.  Naughty

Ненормално е да се инвестира в нов разпределителен център, а на следващия етап да се дърпа 20 години назад. Пълен абсурд! Най модерният сортировъчен център на Балканите бълва по 5-6- хиляди колета в денонощие, но после един човек трябва да въвежда пак едно по едно всичко...  #Crazy би трябвало с една интернет връзка това да отпадне, но... защо да е лесно, като може да е трудно.   Sick
http://www.econ.bg/bg/events/article127590.html

# 143
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4089804& … ue&ksource=-1

някакви отзиви за това..едма мацка беше казала че го чака..
ако някой друг има мнение моля да каже и също така бях попитала с размери т-80 и х-102 дали щя вляза в 40 според тези които оразмеряват  Praynig  Peace

# 144
  • Русе
Обещаните размери на туниката-дължина-67 см, широчина при гърдите-33 см, дължина ръкав-58 см
Размери на ризката-дължина-56 см, широчина при гърдите-40 см. Ето я:
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-femme-manches-courtes-la-r … 2&prodcolor=3
Аз продължавам да си чакам поръчката от 03.02 Praynig

sugar_baby,много ти благодаря!  bouquet

Sad само че май вече я няма отвори ми се друго нещо

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 11:10 от Magi_TM

# 145
  • Пловдив
Първо ,да споделя ,че получих две поръчки от 10.03. и 11.03. за поща ,за да не е съвсем спам.
Познавайки лично някои от особите на Митницата в Пловдив,само ще ви кажа :Радвайте се ,че не сте отнесли и някоя клетва, че и тия екстри ги има.Няма да изпадам в подробности,темата не е за това.
Относно писмото или подписката ,съм за ,защото една госпожа от пощата ми сподели веднъж ,докато ми даваше пратка ,че много се радват за нашите пратки ,защото от години насам работата е живнала .Така че ,ако можем да улесним работата и живота им малко ,ще се присъединя!  Peace

# 146
  • Варна
Emy emy , аз го взех сакото в черно .Умалено е .Аз нося 44 номер сака ,такова и поръчах ,но отговаря на 42 .Стана на майка ми.В банката много й завиждат за него.Наистина сакото е страхотно !Чакам да пуснат по-голям номер.
Брадата , до къде ти стига роклята ? Бюста го оправихме сега кажи и колко си висока ?

И да се жалвам , тази страхотна пола не ми става , ако някой я иска № 44 :
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-satin-de-soie-froisse.aspx?p … &numberpage=5

# 147
  • Пловдив
pinka222, марката New Balance не е известна в Бг, но имам отлични впечатления от маратонките им. И по принцип не са никак евтини.... Купувала съм ги в Германия и смело мога да кажа, че са едни от най-здравите и удобни маратонки, които съм носила. Впечатления точно от този модел нямам.

Rosie-Posie, дано това ти помогне за сандалките  http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=511506&cat=46  .

Peace

# 148
  • София
Във връзка с ваучера за 20 евро, току що получих това:
        Bonjour Mme Koleva Maria,

Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.
Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : [.............................]
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.
Notre réponse vous parviendra à l'adresse suivante : ....................
Merci de votre confiance.

Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr

Какво толкова ще мислят, или ми пращат ваучер или не  hit    

Това е само известие, че питането ти е прието и че ще получиш отговор на мейла, който е посочен.

# 149
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4089804& … ue&ksource=-1

някакви отзиви за това..едма мацка беше казала че го чака..
ако някой друг има мнение моля да каже и също така бях попитала с размери т-80 и х-102 дали щя вляза в 40 според тези които оразмеряват  Praynig  Peace
Имам известия за пратки и днес ще ходя до пощата. Надявам се панталончето да е в едната от тях. Ако да, следобед ще пусна размери и мнение.

Общи условия

Активация на акаунт