LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 647
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

В петък чаках на гишето за получаване ад ме забележат повече от 20 минути. Съвсем съзнателно ме подминаха. Като се оплаках ми казаха, че заради нашите поръчки от Ларедут били затрупани с работа. Шефа погледна колета ми и каза, че докато сме правели лични поръчки на служебни адреси ще чакаме.
Как обичам такива изказвания "били затрупани с работа", а те там да не са на почивка,а? Направо побеснявам, като не им се бачка да си вземат задниците под мишница и да си заминават, все ще се намери някой в тази държава на който да му се работи. Може да вземат пример от французите.  Peace

Момичета, искам да споделя нещо, което наскоро разбрах, и освен, че ми се изясни защо така бавно се обработват колетите, ми стана и много мъчно. Confused Знаете ли, че милата дама, която прави справки, освен тях, пише ВСИЧКИТЕ ни известия, въвежда в компютъра онези дебели описи, в които се разписваме, с които идват ВСИЧКИТЕ пратки от Разпределителния център във Враждебна, не само френските. Но не е само това, въпреки, че не мисля, че това е обем работа за 1 човек, пък бил той и Супермен, а вие?  Wink
Компютърът е 20 годишен, и работи със 20 годишен софтуер... А обемът на работа се е увеличил поне 20 пъти само за последните 2 години. Сега чудите ли се още защо отлежават по месец и повече колетите в БГ?

Ясно е, че нови компютри и нов  софтуер биха помогнали много. А за да се случи това, явно трябва да си помогнем ние. Не сме никак малко и ще ставаме все повече и повече. Ако всички в темата, напишем по един кратък, но съдържателен мейл, не до БГ Пощи, а до ДАИТС (Държавната агенция за информационни технологии и съобщения) към Министерство на транспорта, тогава вярвам, че ще обърнат наистина внимание на проблема. Щом Бг пощи са допуснали такова качество на услугата, явно не ги интересува много клиентите да са доволни, и затова мисля, че дори да пишем до началника им, ще е глас в пустиня.
Очаквам вашите коментари и предложения, защото искам да вярвам, че можем да променим нещата за добро  Hug  Peace   Hug  bouquet

Колкото и жалби и писма да пишем, като не им се работи няма да се оправят нещата. Не искат да назначават нови хора и да инвестират пари, защото ги мързи.

# 151
Преди няколко поста четох за женицата, дето сама върши работата на поне 5 човека - според мен. Искам да ви кажа, че винаги съм се чудела на разпределение на работата в Централна поща в Русе на гишетата за пощенски записи конкретно. Едното гише е "Получаване на записи" - там си даваш известието и/или личната карта и ти дават бланката за записа, на гърба да си попълниш данните и т.н. И дотам се изчерпва работата на тази служителка - да ти даде бланката. След като си попълниш данните на гърба, записа заедно с ЛК отива на другото гише, което е просто "Записи". Там жената ти изплаща парите, въвежда в системата, че този запис е изплатен, а междувременно приема и въвежда и записи, които се изпращат. Както и да го погледна, за мен едната върши 99% от работата, а другата - 1%. За старите компютри и софтуер да не говорим. Но определено е необходима реорганизация и преразпределение на задълженията в системата на Български пощи/митници  Peace

# 152
Момичета, един бърз въпрос  Embarassed Пиша им, че ми няма 2 поръчки от преди 2 месеца. Ползвам шаблонните писма от Алекс   bouquet и там където се изброяват артикулите какво пишете само името на артикула или и цвят и размер и цена  Hug  bouquet

Ми хубаво е да пишеш всичко, макар че според мен и без тази информация ще минат Simple Smile

Аз да питам за тези, които са получили тези обущенца:

По принцип нося 41 номер, ама напоследък напоръчвах едни балеринки, дето 41 номер ми стягат. Та сега се чудя тези дали са абсолютно точни като размер (за да си поръчам 42 номер, че ме е шубе да не ми изскачат пръстетата отпред), или имат малко аванс? Мерси!

Аз ги получих но моите са №37  стелката е 23 см  малки са ми  и мисля че по добре +1

# 153
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4089804& … ue&ksource=-1

някакви отзиви за това..едма мацка беше казала че го чака..
ако някой друг има мнение моля да каже и също така бях попитала с размери т-80 и х-102 дали щя вляза в 40 според тези които оразмеряват  Praynig  Peace
Имам известия за пратки и днес ще ходя до пощата. Надявам се панталончето да е в едната от тях. Ако да, следобед ще пусна размери и мнение.

благодаря ще очаквам Simple Smile   bouquet

# 154
В пловдивската митница са поне 4 жени и често засичам и мъж Rolling Eyes
Е тобивало и при толкова персонал клетви да ръсят.
И аз да не съм оффф да попитам
Миналия вторник им писах за липсващ продукт от колета. Получих автоматичен отговор, но още нямам официален. Хвърляйте боб и казвайте ще или неще получа и да им пиша ли пак? Други сходни случаи има ли?
Благодаря ви  bouquet
Хубав ден и успешна седмица

# 155
Момичета, един бърз въпрос  Embarassed Пиша им, че ми няма 2 поръчки от преди 2 месеца. Ползвам шаблонните писма от Алекс   bouquet и там където се изброяват артикулите какво пишете само името на артикула или и цвят и размер и цена  Hug  bouquet

Ми хубаво е да пишеш всичко, макар че според мен и без тази информация ще минат Simple Smile

По принцип нося 41 номер, ама напоследък напоръчвах едни балеринки, дето 41 номер ми стягат. Та сега се чудя тези дали са абсолютно точни като размер (за да си поръчам 42 номер, че ме е шубе да не ми изскачат пръстетата отпред), или имат малко аванс? Мерси!

Аз ги получих но моите са №37  стелката е 23 см  малки са ми  и мисля че по добре +1
Уф.. аз си поръчах такива бели 39 ама ще са ми малки Sad
Т.е. доколкото чета - биха станали на някой, който носи 38  ooooh!
Та ако някой реши да поръчва.. бели 39 Simple Smile Да ми свирне, моля Simple Smile че да пусне едни 40ти.. да си ги сменим  Laughing  Praynig

# 156
  • София
Здравейте,сега  идвам  от  митницата,има  страшно много  колети,женат а каза  че  60% от  колетите  по складовете  са  от  ЛА РЕДУТ,
взех 3 колета от  дата 15.01,17.01 и 23.01(чакам още  2  януарски) тези от  15 и 17  са  пристигнали тук на  09.02 направо  побеснях  като видях,
добре  че  ги видях в  къщи, че  иначе  щях  там да  ги разпердушина,къде  ги мотаят,какво ги правят  не  знам  просто.
Не  съм снимала  всичко,защото  повечето неща  са   дъвкани и  предъвквани,
ето  само част от  тях:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2065&AlbumId=129121
ако имате  въпроси-насреща  съм  Peace
 това комплектче  само искам да  кажа,  че  е  страхото

# 157
  • Русе

Уф.. аз си поръчах такива бели 39 ама ще са ми малки Sad
Т.е. доколкото чета - биха станали на някой, който носи 38  ooooh!
Та ако някой реши да поръчва.. бели 39 Simple Smile Да ми свирне, моля Simple Smile че да пусне едни 40ти.. да си ги сменим  Laughing  Praynig

Thinking Това значи ли ,че 35 ще отгоеварят на 34?Някой ако ги има в такъв номер може ли да измери стелката?

# 158
Духи, като дойдат ще мернеш ли стелката на 39. Аз им се чудя, ама и аз съм като теб- за 40 по- скоро.
Чакам от 08.02 за митница и мартенски...
Още нямам отговор на писмото за връщане на артикул. Иначе веднага получих авт. отговор.
И аз съм ЗА някаква жалба или писмо, но- скептична доколко ще се променят нещата  Confused

# 159
  • Варна
Вики , белият адидас кой номер е , че направо ме зашемети с размери .Дано не е ХЛ

# 160
  • София
Вики , белият адидас кой номер е , че направо ме зашемети с размери .Дано не е ХЛ
XL  e   Sad
големичък  е на мъжа  ми,ама  той каза  че  щял да  надебелее зараи него  Joy

# 161
Във връзка с неполучената си и изгубена според тях поръчка получих следния мейл:
OK. We are investigating for this parcel. I am reimbursing it by a voucher of **** € you will receive by post mail. You can use it online as payment for an order. In step payment, you have to click on "je paie en ligne avec des avoirs ou des bons d'achats" by indicating its number you will find on.

В полето Mes remboursement се е появил 1 ред със стойността на цялата поръчка. Но няма номер на ваучер. Какво трябва да следя да се появи там? (само да кажа, че сумата която те са написали е цялата начислена сума т.е не трябва да чакам 7 %).

Моля за помощ!   bouquet

# 162
  • sofia
Духи, мисля че сандалките ще ти станат предвид логиката 37-23 см стелка; 38-24; 39-25 т.е. толкова колкото са си по принцип 39 номер. Обаче мненията в сайта са, че правят мазоли, аз затова се въздържах, че не стига, че са ми патешки плавниците, ами и кожата ми е принцеско нежна...
Брадата, РАЗКОШНО ти стои роклята, много благодаря за снимката, ама докато мъдрите се намъдруват..тя взе че се изчерпа. Остана само бялата, пък с мойта кръшна снага не съм за беличко...ще чакам да падне на 9 евро  Laughing
Подкрепям всички идеи относно български пощи, дори съм склонна на доброволни начала да им помагаме в описването, като нямат хора, тук поне разбираме от компютри  Grinning

# 163
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-tipster.aspx?productid=324 … &numberpage=1

ужасно съм надценила мъжа с тези бермуди -бански на Типстер взех 46/48,а той плува в тях въпреки,че на тях пише 46
ако някой иска да подготви мъжа за лятото да пише Peace

# 164
viky_v Това комплетче с код ли е?

Общи условия

Активация на акаунт